Den ekstra hånd - top Frøs Sparekasse - jan-mar 2023 Skjern Bank - rigtig størrelse Antenneforeningen Vejen - topannonce

Berit Aagaard Thuesen er en af kandidaterne hos Det konservative Folkeparti ved byrådsvalget i november.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen BC bund

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Sundheden i Vejen Kommune bliver de kommende år udfordret på flere fronter. Livstils-sygdomme rammes flere og flere af, og psykisk sårbare bliver vi også flere og flere af. De to områder, mener jeg, vi skal blive ved med at fokusere på fremover. For alt andet vil være at spille fallit. Udgifterne for kommunen vil være enorme og de menneskelige omkostninger det samme, siger Berit Aagaard Thuesen i en pressemeddelelse.

- Ligeledes skal der fokus på vores ældrepleje. Jeg vil gerne have genindført klippekortsordningen, så ældre igen kan »spare« tid sammen til ekstra ydelser efter eget ønske, lyder det videre.

- Den grønne dagsorden står mig meget nær. Alt kræver dog penge, som investeres i diverse områder, og derfor vil jeg som altid gøre mit til at kommunens økonomi er i fokus. Med en sund økonomi, hvor vi sætter en ære i at optimere og effektivisere eller sagt på jysk – at bære os fornuftigt ad, så kan vi frigøre penge til nedbringelse af vores gæld og nye tiltag til gavn for os alle, konstaterer Berit Aagaard Thuesen.

Partiets borgmesterkandidat, Frank Schmidt-Hansen, supplerer:

- Jeg er rigtig glad for, at Berit igen stiller sit kandidatur til rådighed. Berit har nogle rigtig gode værdier på det sociale område og en enorm erfaring på miljøområdet. Det vil vi få stor gavn af i kandidatgruppen.

(Foto: PR-foto)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->