Erhverv
migogvejen - Her er plads til din annonce - top

Løverne sagde nej – nu lander chips-dronning en investor.

 

(læs videre under annoncen)

Toyota Aygo

(hvis det gælder noget om biler, så tryk på annoncen fra Toyota Louis Lund)

 

 

 

På trods af nej fra investorerne i iværksætter-programmet »Løvens Hule« har kvinden bag chips-bestikket NipNap, Julie Bloch Lauridsen, Gjerndrup, nu landet en investor.

Det er erhvervsmanden Henrik Busch – tidligere CEO for Magasin.

- Jeg kan huske, at mine håndflader var fugtige. Sjældent har jeg været så nervøs for at skulle drikke en helt almindelig kop kaffe, fortæller iværksætteren Julie Bloch Lauridsen om sit første møde med erhvervsmanden, Henrik Busch, i en pressemeddelelse.

Men det var der slet ikke nogen grund til. Henrik Busch havde nemlig set lyset i den 25-årige virksomhedsejer, der har opfundet NipNap, så man kan spise chips uden at få beskidte fingre.

- Fra det øjeblik, hun trådte ind på scenen i »Løvens Hule« kunne jeg se, at Julie er en ligefrem, energisk og ambitiøs iværksætter. Og så er chips-bestikket NipNap et produkt, som er let at forstå. Mødet var for at se, om kemien også var der – og det var den, siger Henrik Busch, der udover CEO for Magasin også været kommerciel direktør for Københavns Lufthavne og besidder i dag en lang række bestyrelsesposter.

Et kaffemøde blev til to, og ambitionerne voksede minut for minut.

Partnerskabet opstod helt af sig selv – også før det formellem papirarbejde og investeringen kom på plads.

Ifølge Julie Bloch Lauridsen skyldes det, at Henrik Busch netop har den viden, som startuppen NipNap har brug for, for at nå næste niveau.

- De fleste tror, at en investor kun kommer med en stor pose penge. Men Henrik Busch kommer først og fremmest med en viden, som jeg mangler. En viden om, hvordan du får dit produkt ind i store varehuse. Det er virkelig meget værd, fortæller Julie Bloch Lauridsen, der selv kommer med en baggrund fra Innovation Management fra Aarhus Universitet.

De største af supermarkedskæderne og isenkræmmerbutikkerne er nogle af de butikker, hvor NipNap ifølge Henrik Busch skal ligge på hylderne inden udgangen af 2020. Og drømmene stopper ikke der. Står det til det nye makkerpar, så skal hele Skandinavien undgå at få fedtede fingre med hjælp fra NipNap.

- Netop nu arbejder vi på at styrke brandet, udvikle emballage og ikke mindst sikre leveringen, hvilket Corona-krisen har gjort noget mere besværligt. Og så glæder vi os til, at der igen er NipNap på lager i maj, så vi kan få sendt ud til de flere tusinde kunder, der er på venteliste til at modtage deres NipNap, siger Julie Bloch Lauridsen.

(Foto: PR-foto)

 

Gennem mange år har den tidligere stationsleder ved Falck i Vejen og Brørup, René Sigvartsen, arbejdet med ambulancer.

Klos op ad den gamle silo og byens varemærke i Skodborg hersker travlheden for de 80 medarbejdere hos virksomheden Protræ, og det kniber – igen – med pladsen.

Kartoffelfestivalen er ramt af corona-virussen - men bliver ikke aflyst.

 

(læs videre under annoncen)

Tove-Klose---bundannonce.jpg

(læs mere om tandlæge Tove Klose ved at trykke på annoncen)

 

 

 

Festivalen går i stedet digitalt i 2020.

- Vejen Kartoffelfestival i Hovborg, som i august 2019 blev afholdt for første gang og var tænkt som en tilbagevendende festival, ændrer form i 2020, fortæller projektkoordinator Camilla T. Nielsen i en pressemeddelelse.

På grund af coronahåndteringen bliver kartoffelfestivallen i år ikke en fysisk fødevarefestival på en dag, men en stribe kartoffelrelaterede aktiviteter med social afstand over en længere periode. Alt sammen stadig med kartoffelbyen Hovborg som epicenter.

Arrangørerne har nytænkt konceptet og laver i 2020 en digital festival i stedet for.

- Fokus vil stadig være kartoflen for både store og små. Både med smag, nye anvendelser og klimavenlighed i fokus. Der vil komme en række nye digitale events, konkurrencer, aktiviteter for skoler og andre sjove features, og arrangørerne forsøger at få enkelte af første års aktiviteter med i tilpasset form, lyder det videre.

- Vi afslører snart, hvilke events som kommer, og enkelte events vil blive afholdt i naturen omkring Hovborg. Med afstand efter de regler, som vil gælde på de pågældende tidspunkter, påpeger projektkoordinatoren.

I 2021 planlægges Vejen Kartoffelfestival i Hovborg at blive gennemført i dagene 20. til 21. august.

Her er kartoffelfestivallen tilbage som i 2019 med smagsprøver, inspirationer, maskindemonstration, underholdning og andre overraskelser.

Vejen Kartoffelfestival i Hovborg arrangeres af Hovborg Lokalråd, BJ Agro, Vejen Kommune og UdviklingVejen.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

kartoffelfestival 19 02

 

Så skal der igen være liv i grillhytten i Kragelund.

 

(læs mere under annoncen)

Nørregaard biler - bund

(se mere om bilerne ved at trykke på annoncen fra Nørregaard Biler)

 

 

 

Kragelund Rast, som stedet kommer til at hedde fremover, har været lukket i omkring tre et halvt år.

Stedet blev for to et halvt år siden overtaget af Bent Bruun og Ole Mortensen (billedet), og nu er åbningen på vej.

- Vi søger en forpagter og håber at kunne åbne senest 1. juli, fortæller Ole Mortensen til migogvejen.

Han håber, der snart kan findes en forpagter, som så også får mulighed for at få indflydelse på de sidste forberedelser.

- Vi satser på et sted, hvor der serveres kvalitets grillmad, noterer Ole Mortensen.

Siden overtagelsen er der sket meget på stedet, og arbejdet er ikke slut endnu.

- Der var en række tilbygninger, og vi har nu brækket 275 kvadratmeter bygninger ned, forklarer Ole Mortensen.

Resten skal renoveres både inde og ude, og i næste uge ventes køkkenet at blive monteret, så der snart kan blive skruet op for olien.

Først skal forpagteren dog være på plads.

(Fotos: LLN Press©)

  

ole mortensen 20 01

 

Når omsætningen falder i forbindelse med corona-krisen, må man tænke kreativt - det har et lokalt firma gjort.

 

(læs mere under annoncen)

KK Partner 

(gælder det internet eller edb, så tryk på annoncen)

 

 

 

Hos produktions- og handelsvirksomheden FLEX1ONE i Brørup, hvor man sælger en lang række forskelligt udstyr til autoværksteder i hele verden, har man også bemærket, at markedet er noget mere trægt, og at Corona-krisen har betydet en nedgang i aktiviteterne for det meste af autobranchen verden over.

Firmaet sælger bl.a. produkter af eget design og produktion, hvorfor innovative tanker er en helt naturlig del af arbejdsdagen hos Brørup-firmaet.

Her er man ikke vant til at sætte sig ned og vente på, at tingene bliver bedre af sig selv. Det har derfor været helt naturligt at bruge de interne innovative kompetencer til at skabe et produkt, som efterspørges kraftigt og kan anvendes af alle typer af virksomheder.

Resultatet er blevet udvikling af en brugervenlig og strømlinet hygiejnestation, som kan opstilles overalt, hvor der er adgang til strøm.

Hygiejnestationen bærer navnet Clean Point, og den består af et skab inkl. plastdunke til rent vand og spildevand. Herpå er en bordplade med håndvask og sensorbetjent armatur. Sluttelig en overdel med sæbe og håndspritdispenser, holder til papirservietter og lys.

- Vi er hurtige til at gribe en chance og designe de løsninger, vi ser en mulighed i at afsætte, siger Jannie Nielsen, HR- og marketingchef hos FLEX1ONE i en pressemeddelelse.

- En station til hurtigt og nemt at kunne højne håndhygiejnen er i denne tid med stort fokus på at mindske spredningen af Corona-smitte et must-have for mange typer af institutioner, butikker og arbejdspladser, mener hun.

(Foto: PR-foto)

 

Slagteriet i Brørup har igen en ansøgning liggende hos Miljøstyrelsen.

 

(læs mere under annoncen)

Tove Klose

(gælder det en tandlæge, så tryk på annoncen fra Tove Klose)

 

 

 

I stil med nogle påskedage har Tican Fresh Meat A/S søgt om tilladelse til at kunne holde ekstraordinært gang i produktionen St. Bededag - fredag 8. maj.

Dagen vil efter ønsket blive planlagt som på en almindelig hverdag med slagtning af indtil 36.000 grise om ugen.

Om baggrunden for ansøgningen skriver slagteriet i sin ansøgning:

»Årsagen til ønske om produktion er primært at bibeholde udenlandske medarbejdere i Danmark. Af frygt for, at medarbejdere tager hjem i forbindelse med den forlængede weekend. Med risiko for, at medarbejdere tager til øvrige europæiske lande med efterfølgende karantæne i hjemlandet og/eller, når de måtte returnere til Danmark. Hvilket i så fald vil betyde, at det bliver kritisk at få medarbejdere nok til at opretholde den nødvendige slagtning«.

Sidste frist for høringssvar er 1. maj.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

Politiet inviterer til samarbejde med handelsstandsforeningerne for at imødegå tricktyverier.

Mandag er dagen, hvor frisørerne igen må åbne for kunderne, og de fleste er klar med saksen.

 

(læs mere under annoncen)

Cool

(tryk på annoncen og læs mere om tilbuddene i butikkerne)

 

 

 

 

Mandag starter jo lige efter midnat, og i Salon Skovvang i Vejen var dagen kun få minutter gammel, inden den første kunde var i stolen.

- Jeg synes, det kunne være lidt sjovt at starte der, så jeg havde et par kunder lige efter midnat, fortæller Randi Mikkelsen til migogvejen.

Derefter var der tid til lidt nattesøvn, inden saksen for alvor kom i brug fra klokken seks og skal være det længe.

- Efterspørgslen har været virkelig stor hen over fredagen og weekenden, og jeg har efterhånden fyldt op de første tre uger, hvor jeg vil arbejde syv dage om ugen, lyder det videre.

Hun er vant til at arbejde meget, så hun er klar til at hjælpe kunderne og glæder sig i øvrigt over igen at hilse på dem.

- Allerede fredag morgen klokken 06.30 ringede den første kunde om en tid, inden jeg selv havde opdaget, vi måtte åbne igen, fortæller Randi Mikkelsen videre.

Muligheden for online-bestilling har været brudt ned i weekenden formentlig grundet presset, men Randi Mikkelsen har haft telefon, sms, mail og messenger åben, så kunderne har kunnet reservere tid.

I salonen er sikkerheden naturligvis i top, hvad angår corona-virussen, og der sprittes flittigt af - som da manden lige stak hovedet ind, inden han skulle køre. Så var Randi Mikkelsen i gang med spritten på dørhåndtaget.

Ellers bruger hun ikke decideret værnemidler, og hun undrer sig over, at retningslinjerne egentlig først kom søndag eftermiddag, men hun mener, brugen af sund fornuft er vigtig.

Randi Mikkelsen glæder sig over igen at kunne hjælpe kunderne, men især en speciel gruppe ligger hendes hjerte nær. Kunderne, der har brug for paryk typisk i forbindelse med sygdom.

Kunderne i Parykspecialisten kommer uden for normal åbningstid, og allerede i aften er den første parykkunde på besøg.

(Foto: LLN Press©)

 

 

For ikke så længe siden havde landbruget problemer med for meget vand på markerne.

 

(læs mere under annoncen)

 Vejen Teaterforening

(se nærmere om salget af billetter til den kommende sæson ved at trykke på annoncen)

 

 

 

Nu er det problem ændret til det stik modsatte - markerne tørster.

- De sidste mange uger har budt på usædvanlig mange timers solskin og tilsvarende meget lidt nedbør. Det startede som et stort plaster på såret for landbrug og husejere, som havde store problemer med oversvømmelser, men det tørre vejr kan nu gå hen og skabe det modsatte problem: Tørke i vækstsæsonen, konstaterer DMI på sin hjemmeside.

Hidtil har området kun fået 4,2 mm mod det normale på 36 mm, viser tallene fra DMI.

Det betyder, at landmændene allerede nu er i gang med vandingen mange steder.

(Foto: LLN Press©)

 

nedbør 18 04 20

Tallene fra DMI fortæller om en meget tør periode her i området - til landmændenes store fortrydelse. (Illustrationer: DMI)

 

 

En høj kran kan lørdag ses i Vejens bymidte, og det er ikke julemandens nye transportmiddel.

 

(læs mere under annoncen)

VATS

(tryk på annoncen og se, hvad VATS kan hjælpe med omkring din næste fest)

 

 

 

En kran vækker normalt opsigt, og det er også tilfældet lørdag, hvor en kran er i gang hos Phønix.

Den er på plads for at løfte julemanden ned i skorstenen...

Nej, årsagen er, at skorsten trænger til en indvendig rensning, og det er medarbejdere fra Esbjerg-firmaet Hans Peter Aa Aps, der klarer det job i den 38,5 meter høje skorsten.

Den konkrete medarbejder, der er i gang inde i skorstenen, hæves i en kurv op i toppen af skorstenen, og så renses der ellers med højtryksrenser.

Efterhånden sænkes kurven nedad, og hele skorstenen ventes at være renset sidst på eftermiddagen.

(Fotos: LLN Press©)

 

skorsten 20 02skorsten 20 04skorsten 20 01

 

Der er travlhed på markerne i øjeblikket, og det kan også ses på vejene.

 

(læs mere under annoncen)

Knudsen-Porte

(tryk på annoncen fra Knudsen-Porte, hvis det gælder porten)

 

 

 

Det er umuligt for de store landbrugsmaskiner at undgå at trække jord med ud, og det kan gøre vejene glatte.

Vi kørte forleden ad denne vejstrækning ved Rødding, hvor vi bl.a. observerede en cyklist på en racercykel, der ikke var begejstret for forureningen.

Han og bilisterne havde heller ikke mulighed for at forudse jorden på vejen, da der ikke var advarselsskilte, der advarede om jordkørslen.

migogvejen har faktisk fået flere henvendelser om jord på kørebanen rundt i kommunen, og ansvaret for skiltning og rengøring ligger hos manden i traktoren.

(Foto: LLN Press©)

 

Det lokale butiksliv har det svært, men en ny hjemmeside samler det lokale butiksliv og sikrer os gode tilbud

 

(læs mere under annoncen)

KK Partner

(gælder det internet, så tryk på annoncen)

 

 

 

En lang række butikker har allerede tilmeldt sig siden vielskervejen.dk, hvor borgere kan shoppe gode tilbud og få dem leveret hjemme dagen efter.

Målet er at skabe omsætning hos et presset handelsliv.

Nye sneakers. En elcykel eller seks flasker god vin. Tilbuddene er allerede mange, hvis man klikker ind på hjemmesiden www.vielskervejen.dk.

Her har en række butikker fra hele Vejen kommune tilmeldt sig og lagt gode tilbud ud til kunderne.

Kunder, som vel at mærke ikke kan komme i de fysiske butikker i disse dage på grund af corona-situationen, men som butikkerne stadig gerne vil have som kunder.

Vejen Kommune har været med at betale for oprettelsen af hjemmesiden.

- Vi gør det her for at hjælpe det lokale handelsliv, som er meget presset i den her tid. Det er i alles interesse at sikre, at vores handelsliv kommer igennem den her krise, og det vil vi som kommune selvfølgelig gerne bidrage til, forklarer Egon Fræhr (V), borgmester i Vejen Kommune i en pressemeddelelse.

Webportalen er ikke den eneste, Vejen Kommune har købt, også domænenavnene vi elsker Brørup, Holsted og Rødding er indkøbt. Det sker for at sikre den lokale detailhandel i hele kommunen, og samarbejdet skal være med til at sikre omsætning i de pressede butikker.

Hver butik indenfor kommunegrænsen kan oprette sig og lave fem tilbud. Det koster ikke butikkerne noget at deltage, og kunderne betaler direkte på mobilepay til butikken. Butikkerne leverer varerne direkte hjemme hos kunden den efterfølgende dag.

Foreløbigt er der 14 butikker på portalen, som har i alt 44 forskellige tilbud.

Flere butikker er på vej med gode tilbud. Man kan tilmelde sig sidens nyhedsbrev og dermed blive orienteret, når der kommer nye butikker og nye tilbud.

Blandt andet Kvickly, Vejen Apotek, Photo Care, Rødding Cykler. Vin for Dig og Frank er med.

Målet er at få så mange butikker med som muligt. Ideen til siden er opstået i Køge, som har en lignende side.

Her er der på kort tid skabt en omsætning på 250.000 kroner, og der er 1400 tilmeldte til nyhedsbrevet.

(Illustration: Vejen Kommune)

 

Corona-virussen koster mange jobs, men skaber faktisk også nye.

 

(læs mere under annoncen)

MCSyd

(gælder det motorcykler, så tryk på annoncen fra MC Syd)

 

 

 

- Vi har faktisk været nødsaget til at ansætte flere medarbejdere, fortæller adm. direktør hos Schela Plast i Lindknud, Morten Jeppesen, til migogvejen.

Schela Plast producerer plastbeholdere, og dem er der blevet større efterspørgsel efter i øjeblikket - til håndsprit.

- Vi har ekstremt travlt i øjeblikket. I forvejen havde vi kunder, der købte dunke til håndsprit, men nu er flere kommet til, forklarer Morten Jeppesen.

Nogle virksomheder har skiftet til produktion af håndsprit, og det kræver noget at have spritten i.

Det handler om små beholdere på 120 ml, men også større dunke primært til sundhedssektoren.

- Vi arbejder også i weekenden, og vores medarbejdere gør en kæmpe indsats for at følge med, noterer Morten Jeppesen.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

schela plast 20 01

 

Når man først en gang har været selvstændig, er det for de fleste en livsstil, det er svært at undvære.

 

(læs mere under annoncen)

CS Pølsemageri - smørrebrød

(få ideer til maden ved at trykke på annoncen fra C.S. Pølsemageri)

 

 

 

 

Det er Bjarne Knudsen, Vejen, et tydeligt eksempel på.

Efter ni år som selvstændig holdt han pause, men som han fortæller:

- Jeg vidste, jeg på et tidspunkt skulle i gang igen, og det er jeg nu kommet, siger Bjarne Knudsen til migogvejen.

Med udgangspunkt på Esbjergvej i Vejen kører han ud og monterer porte.

- Starten er gået over al forventning, og det er primært hos private, jeg monterer porte, men jeg har også industrikunder, forklarer han.

Han kører i et stort område, men i sidste uge »fangede« vi ham i Vejen, hvor en gammel port skulle erstattes med en ny og moderne.

Knudsen-Porte er navnet på firmaet, der leverer og monterer porte i alle størrelser og farver, og i dag er det stort set altid med el-motor til at åbne og lukke porten.

(Fotos: LLN Press©)

 

bjarne knudsen 20 03

Kunderne har mulighed for at se forskellige muligheder på firmaadressen i Vejen.

 

bjarne knudsen 20 03

Bjarne Knudsen er kommet godt i gang med Knudsen-Porte, hvor en gammel port her skal skiftes.

 

Der vil også fremover stå Louis Timmermann på malerfirmaets logo, men fra årsskiftet er der kommet ny mand bag roret i det gamle firma med mere end 60 år på bagen.

 

(læs mere under annoncen)

Vejen Gymnasium og HF

(tryk på annoncen og læs mere om gymnasiets uddannelser)

 

 

Det er Jesper Linnet, der har overtaget »Malerfirmaet Louis Timmermann Aps« efter Torkil Dinsen.

- Jeg har altid godt kunnet lide faget, men havde egentlig ikke planer om at blive selvstændig, men Torkil spurgte, om det ikke var noget for mig, fortæller Jesper Linnet.

Han har nu været beskæftiget i firmaet i syv år, og overtagelsen har været på vej i et par år, men nu er det en realitet.

- Der er fem medarbejdere, og dem beholder jeg alle, noterer Jesper Linnet.

Der er også brug for dem, for der er travlt, hvad enten det gælder gør-selv-folkene, der har brug for maling og inspiration eller de, der ønsker at få en maler til at sætte kulør på tilværelsen.

Butikken på Kløvervej er dog kun åben efter aftale, så der skal lige ringes og aftales tid for at købe malingen, for Jesper Linnet ønsker også tid til selv at komme ud og male eller tapetsere.

Det regnfulde vejr i fjor betød, at flere udendørs opgaver ikke kunne løses, så det skal gerne klares i år, men Jesper Linnet glæder sig over, at kunderne er meget forstående.

Ejerskiftet markeres med en goddag-/farvel-reception i morgen fredag.

(Foto: LLN Press©) 

 

 

Tre firmaer var nomineret til virksomhedsprisen i Vejen.

 

(læs mere under annoncen)

Nørregaard biler - bund

(hvis det gælder en bil, så tryk på annoncen)

 

 

 

I morges blev prisen så overrakt i Lindknud til Schela Plast A/S, der producerer beholdere i primært plast.

- I er rummelige og tålmodige og er klar til at hjælpe dem, der har udfordringer på arbejdsmarkedet, lød det bl.a. fra Frank Schmidt-Hansen (K), formand for Udvalget for arbejdsmarked og integration, ved overrækkelsen.

Han glædede sig over et mangeårigt samarbejde med at tage mod medarbejdere, der i starten kun kan arbejde færre timer, hvor nogle efterfølgende bliver ansat på fuldtid.

Direktør Morten Jeppesen glædede sig over anerkendelsen og takkede også for samarbejdet.

Ud over hæder og diplom lyder prisen på 10.000 kroner til brug på medarbejderne.

Heidi Petersen er firmaets mentor, der tager sig af de medarbejdere, der kommer ind på Schela Plast A/S gennem Jobcentret.

Virksomheden beskæftiger i dag 40 medarbejdere, og produktionen kører i treholdsskift fem dage om ugen.

(Fotos: LLN Press©)

 

 

migogvejen har tidligere omtalt de tre virksomheder, der var nomineret til prisen:

http://migogvejen.dk/nyheder/erhverv/3079-tre-firmaer-i-kamp

 

schela plast 20 04schela plast 20 04schela plast 20 04

Mentor Heidi Petersen, direktør Morten Jeppesen og produktionschef Hans Jørgen Hansen omgivet af formanden og næstformanden fra kommunens udvalg for arbejdsmarked og integration, Frank Schmidt-Hansen og Niels Therkildsen. (Foto: LLN Press©)

 

Er du også træt af dagligt at skulle smøre madpakke til børnene.

 

(læs mere under annoncen)

Gadeberg Auto ApS

 

 

 

Det er en opgave, mange finder overflødig, men elever på Vejen Business College arbejder nu på en løsning.

Den blev præsenteret ved innovationsdagen og faldt i god jord hos mange og blev også tildelt et legat på 4000 kroner.

Bag ideen står 3.g-eleverne Oliver Eilersen, Vejen, Anders Lorenzen, Vejen, og Mille Degnbol, Lunderskov.

»Den moderne madpakke-løsning« kalder de selv produktet og minder i sin udformning om f.eks. måltidskassen.

- Vi er sikker på, det bliver en succes, siger de tre elever til migogvejen.

Projektet henvender sig til travle forældre, der har andre ting, de vil bruge tiden på end at smøre madpakker.

Her skal madkassen bestilles via nettet og afhentes i f.eks. Kvickly, som eleverne har arbejdet med under udformningen af ideen.

Den er blevet så godt modtaget, at de har fået lov at bruge COOP-logoet i arbejdet.

Foreløbig er ideen blevet godt modtaget af dommerne i konkurrencen på Vejen Business College.

(Fotos: LLN Press©)

 

madkassen 20 02

 

De store smil var fundet frem i eftermiddag.

 

(læs mere under annoncen)

MCSyd

 

 

Dagli'Brugsen i Skodborg markerede, at butikken er kåret som årets butik i Coop-regi.

Det gav selvsagt store smil hos uddeler Niki Sørensen (t.v.) og formanden, Jan Thomsen.

- Vi oplever en rigtig god opbakning og har en go' vækst og kommer ud med et flot overskud, siger Niki Sørensen til migogvejen.

Mange kiggede forbi og ønskede til lykke, og fire foreninger havde en speciel gave - et besøg af det lokale brandværnsorkester.

Eftermiddagens arrangement bød også på smagsprøver og gode tilbud.

(Fotos: LLN Press©)

 

migogvejen har tidligere omtalt kåringen:

http://migogvejen.dk/rodding/3071-arets-bedste-butik

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft