Klaus Kulmbach - topannonce Rødding Auto - topannonce

Rødding IF har været i endnu en tæt kamp i serie 1.

 

(læs videre under annoncen)

377x300 VEJEN BC 2021

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

I sidste ende var det dog Broager, der trak sig sejrrigt ud af hjemmekampen mod Rødding IF med 4-2.

- Det var igen en kamp, hvor vi var fuldt med, konstaterer Rødding-træneren, Jan Olesen.

- Det er et hårdt slag, at vi taber de her tætte kampe. Trods oprykningen har vi ikke været udspillet i nogen af kampene, men de hårde fakta er, at det giver nul point. Vi derfor finde noget ekstra frem, hvis vi også være i serie 1 til foråret. Vi skal sammen finde de rigtige redskaber og komme tilbage på sporet igen, siger Jan Olesen til migogvejen.

Om lørdagens nederlag fortæller han:

- Vi starter godt med spil ved jorden og spiller bredt. Vi sad godt på midtbanen, og da de stod højt, så gav det chancer. Efter små 10 minutter tog Hjalte Johnsen bolden i egen hånd og satte den helt op i hjørnet uden chance for deres keeper til 1-0. Vi skabte stadig chancer, og hvis vi lige havde haft styr på vores løb, inden vi løb i offside, så kunne vi måske have scoret flere mål, noterer Jan Olesen.

- Vi går til pausen med en følelse af, at det kunne godt give en sejr.

- Broager spiller hurtigt og satte tempoet op i anden halvleg. Vi har stadig den størrte chance til 2-0, inden de får en noget heldig mål til 1-1. Målscoreren rammer den skævt, og Mathias Gejl Kjær har ingen chancer for at se den. Det blev desværre også hurtig til 2-1 på en opfanget bold i vores felt, fortsætter Jan Olesen.

- 3-1 blev scoret lige efter, hvor vi ikke var blevet klar efter 2-1 scoringen. Alt det skete på under 12 minutter, hvor vi havde fået et gult kort. Så hurigt kan det gå, og det er ærgerligt, påpeger Rødding-træneren.

Lasse Tygesen får reduceret til 2-3, hvor der mangler fem minutter.

- Det giver lidt tro på det ene point, som vi selvfølgelig går efter. Desværre score Broager i stedet til 4-2 og lukker kampen, beklager Jan Olesen.

Dagens spiller blev den vildt kæmpende Jacob Gejl.

Søndag kommer Rødding IF på en vanskelig opgave, når topholdet fra Kolding IF kommer på besøg.

(Arkivfoto: LLN Press©)

Hygum Hjemstavnsgård - pløjedage

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

FODBOLD: Et hurtigt mål til hjemmeholdet, Høm/Seem UIF, slog ikke topholdet fra Skodborg IF ud af kurs i eftermiddagens serie 4 kamp.

Kasper Nottelmann udligenede til 1-1, og mål af Jens Hansen og  igen Kasper Nottelmann efter pausen sikrede Skodborg-holdet sejren på 3-1.

Holdene er nu halvvejs i sæsonen, og Skodborg IF fører suverænt med 19 points foran Gørding-Vejrup Fodbold på andenpladsen med 14 points.

Netop de to hold mødes lørdag i skodborg, hvor hjemmeholdet med en sejr kan øge forspringet endnu mere med en sejr.

 

* * *

 

FODBOLD: Føvling/Stenderups serie 3 hold skulle have mødt Den Bosniske IF fra Kolding to gange på fire dage, men dagens kamp i Føvling er udsat, da Den Bosniske IF havde så mange afbud, at de ønskede kampen udsat.

Det sagde det lokale hold ja til, så opgøret skal spilles senere.

I onsdags vandt Føvling/Stenderup UI med 3-1 i udekampen mod Den Bosniske IF og blander sig for alvor i topstriden om oprykning til serie 2.

 

* * *

 

FODBOLD: I serie 4 hentede Bække tre points i dagens hjemmekamp mod Nr. Nebel IF. Sejren lød på 4-2 efter en Bække-føring på 2-0 ved pausen.

Jonathan Vejgaard scorede Bækkes tre første mål, inden Rasmus Legarth slog sejren på 4-2 fast.

 

 

I nogle år har der været »guld-tørke« hos Holsted Tigers.

Holsted Tigers har i aften hentet guldet i holdspeedway og kan dermed kalde sig dansk mester for 16. gang.

 

(læs videre under annoncen)

Bjarne Lastein - valg 2021

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Med en veloplagt Nicki Pedersen i front satte Holsted Tigers konkurrenterne til vægs.

De fem Holsted-kørere hentede 42 points og henter dermed guldmedaljerne suverænt, mens der er sølv til hjemmeholdet, Sønderjyllands Elite Speedway, der kørte 37 points hjem. Slangerup kommer op på det laveste trin på podiet og får bronze efter en høst på 34 points.

Nicki Pedersen kørte 14 af 15 mulige points hjem for Holsted Tigers, men også D-køreren, Sam Fløe Jensen, havde en god aften med ni points på bogen.

Rene Bach kørte 11 points hjem, Rasmus Jensen syv points og Marius Nielsen et enkelt point i sine to heat.

(Arkivfoto: migogvejen©)

377x300 Vejen Gymnasium 2020

(tryk på annoncen og se mere)

 

Du kan se aftenens heatskema her:

https://rs.dmusport.dk/loeb/5469

 

Bestyrelsen i Vejen Sportsforening har sent i aften meldt ud, at den trækker sig.

SPEEDWAY: Skal det lykkes for Holsted Tigers at hente medaljer og komme op på »pallen«, når der i morgen aften køres om det danske mesterskab.

Det vil kun tiden kunne vise, men som det eneste af de fire finalehold stiller Holsted med et rent dansk mandskab bestående af Nicki Pedersen, René Bach, Rasmus Jensen, Marius Nielsen og Sam Jensen.

På Vojens Speedway Center møder de hjemmeholdet og Slangerup og Team Fjelsted.

På forhånd regnes netop Sønderjylland Elite som favorit til titlen som dansk mester.

 

* * *

 

GOLF: Igen i år vandt Vejen Golfklub pokalen i D-rækken i regionsgolf.

Holdet består af Christel Raahauge, Lone Hartmann Pedersen, Gert Jensen, Svend Christiansen, Jan Andersen og Mogens Pedersen.

Næste skridt er landsfinalen, der spilles på Fyn 26. september.

377x300 Træning 2021

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Et fint arrangement med en god og overskuelig rute.

 

(læs videre under annoncen)

Toyota 2021

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Sådan lød det i løbskommissærernes løbsrapport, som cykelklubberne i Vejen og Esbjerg modtag efter weekendens jysk-fynske mesterskaber i landevejscykling ved Asserbølgård ved Lindknud.

Der herskede en god stemning de to dage, især om søndagen, hvor vejrguderne var betydeligt mere positivt stemte for arrangementet end under lørdagens enkeltstarter.

Især blev der fra ryttere og ledere udtrykt stor tilfredshed med ruten, der lagde op til cykelløb hele vejen og som var flot afmærket og med mange vejposter.

- Desværre blev vi få dage før mesterskaberne svigtet af Hjemmeværnspolitiet, der pludselig ikke kunne levere det antal poster, som klubben var lovet. Det er ikke nemt med få dages varsel at skaffe syv nye trafikkontrollører, konstaterer Henning Knudsen fra arrangementskomiteen.

- Det gav os nogle hovedbrud at opfylde politiets krav, noterer Henning Knudsen”

Bent Koudal, formand i Vejen Bicycle Club, ser gode muligheder for et fortsat samarbejde med Esbjerg om fremtidige arrangementer.

- Men vi har været overmatchet denne gang og efterlades med »ret lange arme« efter tre dages hårdt arbejde, erkender formanden, før oprydningsarbejdet færdiggøres.

Resultatmæssigt blev mesterskaberne ikke nogen prangende begivenheder for de to arrangørklubber.

Bedste enkeltstartsresultat lørdag stod Oskar Koudal for med en sjetteplads. Absolut tilfredsstillende for U15-rytteren, der normalt fortrækker at stille op i MTB-sporten.

Ved søndagens linjeløb var der flere lokale ryttere i felterne, men også her uden podieplaceringer.

Oskar Koudal måtte denne dag tage til takke med en 14. plads i en stor samlet spurt.

Martin Larsen og Kim Mikkelsen sluttede begge som nr. 13 i henholdsvis klasse D og H40.

Tættest på medalje var Torben Oksen i C-klassen med en sjetteplads.

Generelt dominerede landsdelens større cykelklubber begivenhederne begge dage.

Det semiprofessionelle team, Colo Quick, der er rangeret som UCI Continental Team, tog f.eks. fire af de første fem placeringer om søndagen, mens de om lørdagen tog tre af fem.

På kvindesiden var det Cykling Odense, der totalt dominerede søndagens dameklasseløb med hele fire ryttere i top seks med den tidligere Vejen-pige, Karoline Hemmsen, på en fjerdeplads, mens hun ved lørdagens enkeltstart faktisk sikrede sig en bronzemedalje.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

 

 

 

FODBOLD: Gæsterne fra Haderslev fK scoerde lige inden pausen og kunne gå til tepausen med en føring på 1-0 i serie 3 kampen i Føvling. I de sidste 45 minutter sørgede Jacob Munk Nielsen og Lucian Deac Titus for at score de to mål, der søndag sikrede Føvling/Stenderup UI tre vigtige points, så holdet stadig er med i den bedste halvdel af puljen.

Føvlingholdet har spillet en kamp mindre end de øvrige hold i den bedste halvdel, og det er mod bundholdet, Den Bosniske IF. Kan Føvling/Stenderup UI vinde det opgør i Kolding onsdag aften, ligger det lokale hold på andenpladsen halvvejs i turneringen.

 

* * *

 

FODBOLD: Bækkes serie 4 hold har spillet både onsdag og lørdag. Udekampen mod Grindsted GIF blev tabt så stort som 0-4, mens lørdagens hjemmekamp mod Nr. Nebel IF blev vundet med 4-2, hvor Jonathan Vejgaard scorede hattrick for Bække med tre scoringer på stribe, mens Rasmus Legarth scorede Bækkes fjerde mål.

Med resultaterne indtager Bække fjerdepladsen i puljen efter den første halvdel af sæsonen.

 

* * *

 

FODBOLD: Topopgøret i serie 4 mellem Hviding IF/Kvik 70 og Skodborg IF blev aldrig rigtig spændende. Emil Strebøl Larsen scorede to gange for Skordborg inden pausen, mens Jens Hansen slog sejren på 3-0 fast.

Med sejren topper Skodborg-holdet puljen med et forspring på ikke mindre end fem point efter seks kampe.

377x300 VEJEN BC 2021 

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

 

 

I foråret var Vejen få centimeter fra en oprykning til serie 1.

 

(læs videre under annoncen)

377 x 300 Dagli brugsen åben alle dage

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Nu lukker Vejen Sportsforening reelt sin seniorafdeling - i hvert fald for nu.

Førsteholdet i serie 2 bliver også trukket ud, efter andetholdet i serie 3 for nogle uger siden sagde farvel til DBU-turneringen.

Dertil skal dog siges, at foreningen stadig har et hold i serie 6.

Manglende samarbejde mellem førsteholdet og et lukket andethold betød, at trænerne Thomas Dinnesen og Lars Gaarde kom med et ultimatum om et samarbejde.

Det endte med, at klubben sagde farvel til trænerne for at satse mere på social fodbold. Den afsked betød, at stort set hele førsteholdstruppen forlod Vejen Sportsforening i protest.

Derefter skulle serie 3 holdet i et samarbejde med U19-holdet sørge for at bemande serie 2. Det er ikke lykkedes.

Så sent som torsdag aften måtte Vejen sende afbud til udekampen mod Kolding B, da Vejen ikke kunne stille hold.

Det har fået foreningens bestyrelse til at reagere.

- Vi har haft mange udfordringer og havde håbet at få det til at fungere, men samarbejdet er ikke lykkedes.

- Derfor ser vi os desværre nødsaget til at trække serie 2 holdet nu, men seniorafdelingen bliver ikke lukket som sådan, og vi håber igen at få gang i seniorafdelingen, når vores U19-spillere rykker op, siger Henrik Nielsen fra Vejen Sportsforenings bestyrelse til migogvejen.

Han ærgrer sig selvfølgelig over situationen, men udfordringerne har været store og ikke kunnet løses.

(Arkivfoto: migogvejen©)

 

 

migogvejen har tidligere skrevet om situationen:

https://migogvejen.dk/nyheder/sport/5761-afbud-til-kampen

https://migogvejen.dk/nyheder/sport/5617-afbud-til-premieren

https://migogvejen.dk/nyheder/sport/5613-farvel-til-traenerne

 

Der er gang i cykelløbet i dag.

 

(læs videre under annoncen)

377x300 Vejen Gymnasium 2020

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Det gælder de jysk-fynske mesterskaber, der afvikles på vejene omkring Lindknud og Brørup her i weekenden.

I den forbindelse bliver flere veje lavet ensrettede, så rytterne ikke risikerer uheld.

Der har dog været uheld i form af styrt i dag, hvor vejene er glatte efter regnen.

Inden starten måtte arrangørerne også ud med kost og skovl.

Nattens kraftige regn havde skyllet grus ud på vejen, så det kostede en forsinkelse af starten, men sikkerheden skal være i orden.

Det er Vejen Bicycle Club og Esbjerg Cykelring, der står for arrangementet, der har udgangspunkt ved Assesbølgård ved Lindknud.

 

 

migogvejen har tidligere omtalt weekendens cykelløb:

https://migogvejen.dk/nyheder/sport/5766-mestrene-skal-findes-2

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->