Sommerhus til salg - forårsfoto Rødding Auto - topannonce

Føvling petanque spillede i weekenden dobbeltrunde i 1. division på Sjælland.

Lørdag blev der spillet to kampe i Lynge og søndag to kampe i Hvidovre.

Det blev til uafgjort 4-4 mod Lynge, nederlag på 2-6 til Tappernøje, sejr på 6-3 over Hvidovre og sejr på 6-2 over Hornbæk.

- Det giver en placering som nummer fire af de otte hold i puljen her halvvejs i turneringen, hvilket er godkendt, mener Knud Kjær.

To hold rykker op, og to hold rykker ned.

Holdet bestod til denne runde af fra venstre Cornel Dica, Claus Kulmbach, Kim Sørensen, Hans Toft, Søren Jørgensen, Michael Skov, Knud Kjær, Frank Gerlack, Jørgen Sørensen og Niels Peter Nielsen.

(Foto: Privatfoto)

 MC Syd bundannonce

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

FODBOLD: Føvling/Stenderup UI er tilbage i serie 3. Nedrykningen blev uundgåelig efter aftenens nederlag på 0-2 i udekampen mod Ammitsbøl/Egtved. Føvlingkan alene pynte på pointshøsten, når holdet lørdag eftermiddag får besøg af Bramdrupdam GIF, der ligeledes er rykket ned fra serie 2.

 

 * * *

 

FODBOLD: Jesper Sandager scorede begge mål, da Brørups serie 3 hold i aften vandt hjemmekampen mod Bramming med 2-1. Brørup GF er dermed sikker på andenpladsen i puljen, mens holdet skal have hjælp fra Vorbasse B, hvis der skal være mulighed for direkte oprykning. 

Bundholdet Vorbasse B skal vinde over topholdet Andrup IF, samtidig med, at Brørup vinder over BK-06 Esbjerg, hvis Brørup skal nå førstepladsen. Begge kampe spilles lørdag eftermiddag.

Vejen Kommune bundannonce

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

FODBOLD: Vejens serie 4 hold slog placeringen som tophold fast i dagens hjemmekamp mod Sdr. Hygum B. Gæsterne blev sendt hjem med et nederlag på hele 1-10.

Dermed ligger Vejen alene i toppen, men holdet kan stadig blive indhentet i kampen om oprykning. Kolding B ligger på andenpladsen fem points efter Vejen-holdet, men Kolding B mangler to kampe mod Vejens ene. Onsdag aften får Kolding B besøg af Skodborg IF, og med en sejr her afgøres det hele i sidste spillerunde, hvor netop de to tophold, Vejen og Kolding B, skal mødes søndag formiddag.

Et opgør, hvor Vejen altså selv kan afgøre, om det efter vinterpausen hedder serie 3.

 

* * *

 

FODBOLD: Øster Lindet havde i dag besøg af topholdet Kolding B i fodboldspillernes serie 4, og gæsterne vandt 2-1.

 

* * *

 

FODBOLD: Efter sommerferien står der serie 5 fodbold på programmet i Gesten. Ganske vist blev det uafgjort 1-1 i dagens hjemmekamp, hvor naboerne fra Bække SF var på besøg, men det rækker ikke til at komme over nedrykningsstregen, og seks points i sæsonens to sidste kampe er ikke nok til redning. Samtidig med tabet af to points mistede Bække SF chancen for oprykning.

- I oplægget til kampen sagde jeg til spillerne, at vi skulle spille simpel og med mange lange bolde, da vi vidste fra den første kamp, at Bække ville presse højt. Det var ikke så kønt, men det virkede, konstaterer Gestens træner, Gert Ulrich.

Ronnie Grünzig bringer Gesten foran 1-0 på straffespark. 

- Efter vores scoring sætter Bække mere damp på kedlerne og får os trykket langt tilbage, og de kommer også til et par chancer, og de får udlignet efter 31 min. I pausen snakker vi om at forsætte på samme måde, men Bække ville det anderledes. De presser os i store dele af anden halvleg langt tilbage, og de har også et par halve chancer, som de godt kunne have spillet større Vi har tilløb til et par chancer også, som vi heller ikke fik gjort færdig. Kampen ender 1-1. og det kan vi være bedst tilfreds med, erkender Gert Ulrich.

377 x 300 Nørregaard Biler 20 01

(tryk på annoncen for at se mere)

 

 

 

 

FODBOLD: Så deler Rødding IF og Vejen SF de to øverste pladser i serie 2 med hver 29 points for 13 kampe. Det er en realitet, efter Røddingholdet i dag tabte hjemmekampen mod Erritsø GIF med 2-3.

- Vi taber 3-2, og det er fortjent efter en dårlig første halvleg, hvor vi ikke var tilstede, konstaterer Røddings træner, Jan Olesen, overfor migogvejen.

- Man spørger så sig selv hvorfor. Jeg tror lidt nevøsitet og så ikke stolpe ind i dag, men stolpe ud. Bagud 2-0, men får ved Hjalte Johnsen scoret inden pausen til 1-2. God gejst i anden halvleg, men vi rammer ikke toppen i dag. Inden de scorer til 3-1, har vi en på overliggeren og en, der bliver reddet på stregen. Vi får først til sidst scoret til 2-3 og forsøger til sidst at lægge pres på uden at skabe den sidste chance til 3-3, fortæller Jan Olesen.

Daniel Garder scorede til 2-3.

- Vi kigger fremad og skal nu rette fokus mod Vejen-kampen, hvor vi skal have en sejr for at blive nummer et, konstaterer Jan Olesen forud for lørdagens »finale« på Vejen Stadion om oprykningen til serie 1.

 

* * *

 

FODBOLD: Føvling/Stenderups serie 2 hold hentede lørdag tre points. Det skete uden at komme i kamp i det planlagte opgør i Dalby.

Det betyder, at Føvling-holdet teoretisk set stadig kan redde sig fra nedrykningen, men det bliver meget svært og kræver under alle omstændigheder sejre i sæsonens to sidste kampe på udebane mod Ammitsbøl/Egtved og hjemme mod Bramdrupdam GIF, og det er ikke nødvendigvis tilstrækkeligt.

 

* * *

 

FODBOLD: Jels IF hentede et enkelt point i dagens bundopgør i Vamdrup, men det rækker ikke til noget. Jels rykker ned i serie 4.

 

 

 

FODBOLD:  Så er der lagt op til en drøn af et lokalopgør på Vejen Stadion lørdag eftermiddag i næste uge.

Med en kneben, men fortjent sejr på 1-0 på et mål af Jakob Petersen et kvarter før tid, sikrede Vejens serie 2 hold sig i aften tre points. Dermed er Vejen oppe på 29 points ligesom Rødding IF, men Rødding møder i morgen Erritsø GIF på egen bane. Vinder Rødding IF den match, vil holdet kunne nøjes med uafgjort i Vejen på lørdag.

Uanset hvad vil kampen i Vejen betyde, at champagnepropperne vil springe - hos enten Vejen eller Rødding.

 

* * *

 

FODBOLD: Med et nederlag på 0-1 i aftenens hjemmekamp mod Ribe BK kan Brørup GF ikke længere selv sikre sig oprykning til serie 2. Nu kræver det, at Andrup mister points i sine to sidste kampe, for at Brørup kan rykke op. Samtidig skal Brørup vinde sine kampe.

 

* * *

 

FODBOLD: Aftenens serie 4 kamp i Sdr. Hygum B bød på i alt tre røde kort, hvoraf gæsterne fra Bække SF fik de to. Bække-holdet scorede også to gange i den første halve time, mens Sdr. Hygum scorede fire gange efter pausen og vandt 4-2. Dermed kan Bække ikke længere selv sikre sig oprykning. Den mulighed ligger nu hos Vejen SF.

 

* * *

 

FODBOLD: Det blev en målrig affære i Skodborg i aften. Hjemmeholdet vandt en sikker sejr på 8-3 over Haderslev fK og rykkede dermed op på fjerdesodstepladsen.

 

* * *

 

GOLF: Tirspigerne i Holsted Golfklub har afviklet Pink Cup med deltagelse af 48 spillere, som samlede i alt 12.160.00 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse.

- Der var stor opbakning fra herresiden - alt i alt en rigtig hyggelig dag, lyder det fra klubben.

Vindere i A-rækken:
1. Elsa Fabricius med 37 point.
2. Allan Hansen med 37 point.
3. Oo, Thet med 34 point.
4. Gert Madsen med 34 point.
5. Ove Bække med 34 point.

Vindere i B-rækken:
1. Torben Vedstesen med 40 point.
2. Ellen Andersen med 36 point.
3. Stella Kristensen med 36 point
4. Hanne Toft med 35 point.
5. Tage Jensen med 34 point.

Vindere i C-rækken:
1. Marianne S. Jensen med 40 point.
2. Sonny Sørensen med 36 point.
3. Annelene Tobiasen med 34 point.
4. Lisbeth Ravn med 33 point.

Sommerpausen byder på et trænerskifte.

Dennis Beck forlader Brørup GF til fordel Føvling/Stenderup UI, hvor han før har været træner.

Brørup GF kæmper i øjeblikket om at rykke op i serie 2, mens Føvlingholdet omvendt er tæt på nedrykning til serie 3.

(Foto: migogvejen©)

Vejen Kommune bundannonce

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

En fodboldkamp varer fra første til sidste dommerfløjt.

 

(læs videre under annoncen)

377x300 Knudsen Porte ny

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Det vidste Vejens serie 4 hold i lokalopgøret i Bække i aften.

Peter Ankersen bragte Vejen foran med 1-0 i det første minut, mens Daniel Bak slog Vejens sejr fast i det sidste minut.

I mellemtiden var det også Vejen, der havde de fleste muligheder, så sejren var fuldt fortjent.

Vejen-sejren på 2-0 betyder samtidig, at spædingen i toppen af rækken stadig er intens.

Vejen topper rækken med 25 points foran Bække med 21 points, men Bække har fire kampe tilbage mod Vejens to kampe.

Dermed kan Bække stadig selv afgøre skæbnen i toppen. Giver det fire sejre, er oprykningen til serie 3 en realitet.

(Fotos: migogvejen©)

 

fodbold bække vejen 21 05

Vejen jubler efter Daniel Baks scoring til 2-0 kort før tid.

 

fodbold bække vejen 21 04

Daniel Bak bliver presset langt ud af Bække-målmanden, Klaus Brun, men fra en spids vinkel bringer han Vejen foran med 2-0.

 

fodbold bække vejen 21 01fodbold bække vejen 21 02

 

 

 

FODBOLD: Efter nederlaget i topkampen mod Andrup IF skulle Brørups serie 3 hold til Vorbasse, og som det lyder fra holdleder Lars Amundsen:

- Vi rejste os igen. Uden at spille det bedste vi har lært, så rejste vi os med to flotte mål. Et på hjørnespark, hvor Jacob Bank Amundsen sætter den ind med sit første mål i sæsonen . Så blev Jesper Sandager spillet fri af Magnus Krog, og så førte vi med 2-0. Vorbasse B får så reduceret til sidst, men vi vinder fortjent 2-1.

Dermed er Brørup GF igen med i kampen om førstepladsen og kan faktisk selv afgøre det med sejre i sæsonens sidste tre kampe.

 

Fodboldskole i Vejen - 2021

(tryk på annoncen og se mere)

 

* * *

 

FODBOLD: Med en sejr på 2-0 i aftenens udekamp mod Ammitsbøl/Egtved bragte Røddings serie 2 hold sig alene i spidsen med 29 points foran Vejen med 26 points inden sæsonens sidste to kampe, hvor netop de to hold mødes i sæsonafslutningen på Vejen Stadion.

Begge aftenens mål blev sat ind af Hjalte Johnsen.

fodbold rødding føvling 21 07

Hjalte Johnsen scorede begge mål for Rødding. (Arkivfoto: migogvejen©)

 

* * *

 

speedway lpl 21 01

SPEEDWAY: Holsted-køreren Nicki Pedersen kan stadig finde rundt på en speedwaybane og køre fra de unge. Ved aftenens individuelle DM i Vojens kørte han sig ind på andenpladsen og hentede sølv, mens der var guld til Anders Thomsen. Dermed fik Nicki Pedersen rettet op på indsatsen for Holsted i semifinalen i sidste uge, hvor han blev diskvalificeret tre gange. Foto er fra netop semifinalen. (Foto: Leif Prüsse Lauridsen)

 

 

 

GOLF: Vejen Golfklub havde 56 deltagere med til Pink Cup 2021, og de kunne spille i dejligt sommervejr.

Dame A-rækken blev vundet af Hanne Christoffersen foran Else Thrane.

I dame B-rækken vandt Aase Troest foran Vivi Guldberg Andersen.

Rene Fryland vandt herre-A foran Jens Østergaard Petersen.

I herre B-rækken var der sejr til Bente Jessen foran Ejvind Grøn.

 

* * *

 

PENGE: Holsted Golfklub er blevet tildelt en støtte på 5000 kroner  fra kommunens Folkeoplysningsudvalg. Pengene skal bruges som tilskud til køb af havemøbler. De skal bruges på terrassen ved klubhuset, hvor der i øjeblikket er nogle få bord/-bænkesæt. Pga. øget tilgang af medlemmer i klubben, og hvor man pt. skal opholde sig udendørs, finder klubben det nødvendigt at fremskaffe flere udendørs siddepladser.

(Arkivfoto: LLN Press©)

Fodbold - serie 2 -21-02 

 

 

 

 

Det ser ud til at blive spænding til sidste spillerunde i fodboldspillernes serie 2, hvor området har tre hold med i samme pulje.

 

(læs videre under annoncen)

377 x 300 Midtgaard Thomsen 21 01

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Træneren for Rødding IF, Jan Olesen, udtrykte skepsis forud for søndagens udekamp mod Gauerslund, men Rødding-spillerne rejste hjem med tre points efter en sejr på 3-2.

Dermed nåede holdet op på 26 points, som også Vejen SF har, men Rødding mangler en enkelt kamp, der er opgøret på udebane mod Ammitsbøl/Egtved onsdag aften.

Og netop Vejen SF og Rødding IF mødes i sæsonens sidste kamp, der spilles i Vejen lørdag 19. juni.

Føvling/Stenderup kæmper til gengæld i den modsatte ende og får svært ved at undgå nedrykning.

Det betyder dog ikke, at holdet har givet op. Vejen SF blev besejret, og i dag gik det ud over Ammitsbøl/Egtved, der ellers kunne være kommet helt op i toppen efter sejren over Vejen.

Den mulighed ødelagde Føvling/Stenderup ved på egen bane at besejre Ammitsbøl/Egtved med 1-0. Kampens enlige mål blev scoret af Jesper Pedersen.

- Vi arbejder os til en sejr idag, og så behøver det ikke være så kønt det hele, konstaterer Røddings træner, Jan Olsen, efter sejren i Gauerslund.

- Vi starter rigtig godt og spiller godt med pres og genpres samt tålmodighed. Der skabes også nogen gode chancerdog uden vi får scoret i starten. Vi kører dog på og får så den vigtige scoring inden halvleg til 1-0 ved Mathias Toft Christensen efter flot assist af Leon Georgsen Brunsvig.

- Vi får snakket i halvlegen, at vi spiller godt og holder vores taktik. Anden halvleg er dog kun to min gammel, da de får scoret til 1-1. Det var ikke lige det, vi havde brug for, men vi finder hurtigt tilbage til vores spil og score hurtigt til 2-1 på en meget flot frispark sat ind af Søren Zeberg Sørensen. Bare fire minutter senere finder Leon Brunsvig flot Søren Zeberg, og han scorer sikkert til 3-1, fortæller Jan Olesen.

- Så skulle man jo tro, den sejr var hjemme, men desværre så falder vi lidt i niveau i en periode på 20 min, og der presser de os lidt i bund. Gauerslund får en scoring på det værste tænkelig tidspunkt med små 10 min tilbage. En bold vi ikke får afviklet, og så også en meget flot scoring af dem. Det bliver lidt nervøs til sidst, men vi har så også en eller to chancer til sidst og burde have lukket kampen. Vi holder den og vinder dejligt 3-2 i en svær udekamp. Jeg har ros til gutterne. Man må bare ikke undervurdere noget og tage for let på det, da alle vi møder nu har noget at spille for. Som hold er vi meget stærke, og det er flot af de unge gutter. Nu holder vi fri til ny vigtig kamp på onsdag ude mod Ammitsbøl / Egtved, lyder det fra Rødding-træneren.

(Foto: migogvejen©)

Salon Skovvang 21 01 

(tryk på annoncen og se mere)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft