migogvejen - Her er plads til din annonce - top migogvejen - læses gratis migogvejen - topannonce - nyheder i mailbox

Opbakningen til aftenens generalforsamling i Vejen Sportsforening fejlede ikke noget - altså bortset fra viljen til at træde ind i bestyrelsen.

 

(læs videre under annoncen)

Tove Klose NY

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

Næsten 40 personer deltog i generalforsamlingen i Vejen Hallen, og det bliver ikke den eneste af slagsen.

Formanden, Jan Winum, og næstformanden Peter Lund Andersson, sagde nej tak til genvalg, og ingen stod klar i kulissen til at tage over.

Derfor skal der indkaldes til en ekstraordinær generalforsamlingen for at få nok i bestyrelsen. Der sidder fire tilbage i bestyrelsen, men der skal være 5-7 medlemmer.

I aften var der rigtig mange unge medlemmer på plads - primært fra førsteholdet.

- Hvis en traditionsrig forening som Vejen Sportsforening skal overleve, skal vi have nogle til at tage ansvar, og det er en falliterklæring, at der ikke kommer flere af de tidligere førsteholdsspillere sådan en aften, lød det fra bestyrelsesmedlem Henrik Nielsen.

Han blev suppleret af målmanden på førsteholdet, Chris Pagh:

- Nogle af de spillere, der har haft store oplevelser som spiller, bør tage en tørn. Det er deres tur.

Formanden, Jan Winum, efterlyser også forældre til at gøre en indsats, for det er ikke trænerne, der skal ind i bestyrelsen - de har rigeligt i forvejen.

Vejen Sportsforening savner også hjælp til Vejen Cup.

(Foto: LLN Press©)

 

Kurt B. Frederiksen er fodboldens mand, og det har han været i en menneskealder.

 

(læs videre under annoncen)

320x300 Troldestudiet med foto 04 06 20

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

- Kommer I og forstyrrer træningen, lød det da også fra »mr. fodbold«, da et halvt hundrede Andst-borgere med dannebrog i eftermiddag indtog banen, hvor han var i gang træningen af sine elskede piger.

Samtidig så han rimeligt overrasket ud, for han var målet for optoget.

Klubben havde indstillet ham til at være en af de 50 frivillige, DBU ville hylde i fodbolddanmark.

Juryen kunne naturligvis ikke stå for hans imponerende fodboldkarriere.

- Jeg har været frivillig, siden jeg var 17 år, fortalte Kurt B. Frederiksen efterfølgende til migogvejen - og det er nogle år siden.

I næste måned bliver han 77 år, så der står 60 års frivilligt arbejde på hans cv.

Der blev lagt ud i Vidar i Kolding, Siden blev det Kolding Boldklub indtil 1996, hvor Kolding IF hev ham ind.

Nu gælder det pigerne i Andst UI takket være børnebørnene.

Det startede stille med fem piger, men det har nu rundet de 40 takket være Kurt B. Frederiksens enorme indsats.

- Jeg har en dejlig forældreopbakning, lød det fra prismodtageren.

Typisk af den beskedne Kurt B. Frederiksen, der omvendt glædede sig over det store skulderklap.

Checkens 15.000 kroner skal bruges til noget i klubregi, mens Kurt B. Frederiksen senere sammen med de 49 andre modtagere skal hædres ved en landskamp i Parken.

Hæderen til de 50 frivillige sker i et samarbejde mellem DBU og Arbejdernes Landsbank, hvor det i eftermiddag alene var banken, der var repræsenteret ved overrækkelsen.

(Fotos: LLN Press©)

 

migogvejen havde også gang i videoen ved overrækkelsen:

https://youtu.be/eZa9I78m6Q4

 

kurt b frederiksen 20 01kurt b frederiksen 20 09kurt b frederiksen 20 04kurt b frederiksen 20 03kurt b frederiksen 20 07kurt b frederiksen 20 08kurt b frederiksen 20 05kurt b frederiksen 20 06

 

Cykelryttere i alle aldre sætter på søndag sit præg på vejene i området. Blandt deltagerne er tidligere verdensmester.

 

(læs videre under annoncen)

Toyota Aygo 

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

Efter Corona-krisen med efterfølgende nedlukning af landet er der så småt igen ved at blive kørt cykelløb i Danmark.

- Den oprindelig løbsplan for alle landets cykelløb måtte pludselig skrottes i foråret, men i en ny komprimeret og revideret plan, der strækkes sig langt ind i oktober, er Vejen Bicycle Club blevet tildelt de Jysk-Fynske Mesterskaber i landevejscykling i et samarbejde med Esbjerg Cykelring, fortæller løbskoordinator Henning Knudsen fra Vejen BC.

Ruterne er lagt i området på små meget lidt befærdede veje syd for Lindknud, forbi Brørup gamle Kirke og Tirslund og tilbage til Eventcenter Asserbølgård, hvor der er start og mål.

De to klubber står for den sportslige afvikling, mens der er indgået et samarbejde med centret omkring alle andre faciliteter, der naturligt hører til afvikling af et cykelarrangement.

- Interessen for deltagelse har været høj og højt ønsket blandt cykelfolket for igen at køre løb er stor efter den lange corona-nedlukning, fortæller Jesper Sloth Hansen fra Vejen Bicycle Club.

Enkelte ryttere fra Sjælland har tilmeldt sig løbet og tilmed et par svenskere.

- Deres deltagelse giver ingen problemer, siger løbskoordinator Henning Knudsen, men jysk-fynske mestre bliver de naturligvis ikke.

Mest prominente deltager i løbet bliver netop en af de københavnske deltagere. Amalie Dideriksen har tilmeldt sig og vil klart fremstå som mesterskabernes mest klare forhåndsfavorit. Kun en snorksovende hjælper, der smølede med et hjulskifte ved de nyligt afholdte danske mesterskaber i Middelfart gjorde, at Amalie ikke kom til at spille en afgørende rolle ved damernes elitemesterskab. Amalie har utallige DM-titler på banen på sit CV, men mest prominent er uden tvivl hendes verdensmestertitel fra VM i Qatar i 2016 og hendes bronzemedalje fra Bergen året efter. Hun kører for det professionelle hollandske hold Boels-Dalmans Cycling Team.

Hendes makker i baneløbsdisciplinen, Julie Leth, stiller ligeledes op. De to sikrede sig sidste år Europamesterskabstitlen i baneløb, så ingen tvivl om, de to unge damer vil sætte sit præg på dameklassen.

Mesterskaberne afvikles i alle klasser fra de yngste drenge og piger på ni år og til de ældste i klassen Herre 70 år.

For at imødegå Corona-restriktiverne er de mange felter opdelt i grupper, så felterne på ruten begrænses.

De yngste deltagere kører frar 8.30 til ca. 10. Herefter er det elite-herrernes tur, og fra kl. 13.45 er det så damerne og veteranerne, der skal i aktion.

Den lokale klub er repræsenteret ved seks ryttere i felterne, dog næppe med udsigt til at hjemføre medaljer.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

 

Hverken et forsamlingsforbud eller et pludseligt regnvejr skal ødelægge en indvielse.

 

(læs videre under annoncen)

IdeCentret Casper med maling ny 2

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

Det viste Øster Lindet lørdag eftermiddag med al ønskelig tydelighed.

I et halvt års tid har en lang række frivillige arbejdet for, at byen kan præsentere sin egen minigolfbane.

Sådan noget fortjener en festlig indvielse med stor deltagelse af lokalbefolkningen, men netop det satte corona-virussen en stopper for.

Der må kun være samlet 100 personer, og flere ville dukke op til en officiel indvielse, så den er udsat.

Derfor var det alene de frivillige hjælpere, der lørdag mødtes ved den nye bane for at foretage en »uofficiel« indvielse.

Officiel eller ej blev åbningen naturligvis foretaget med et klip af den røde snor ind til den 18 huller store bane.

- Ideen om en minigolfbane her blev fremlagt for halvandet år siden, og 27. marts startede arbejdet, og jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at banen allerede stod færdig i dag, lød det fra formanden for Øster Lindet Idrætsforening, Mogens Jensen, der fik æren af at klippe den røde snor.

- Det havde ikke været muligt uden de 15-20 frivillige, der har været i gang i næsten fuld tid. I kan virkelig være stolte af resultatet, påpegede Mogens Jensen i sin åbningstale.

En tale, der startede udendørs på en jordvold for kort efter at rykke ind i grillhytten. Han havde ikke talt mange sekunder, inden regnen startede, og en paraply var ikke tilstrækkeligt for ham, så han gik også ind.

- Banen kan give os et større fællesskab i byen, og når vi har en forening med penge i kassen, har vi mulighed for at føre sådanne vilde ideer ud i livet, som det lød fra formanden.

Sådan et projekt er ikke gratis. Det løber op i næsten 300.000 kroner, men omkring to tredjedel af beløbet er kommet hjem via sponsorstøtte.

Og da regnen lagde sig, var det tid til at få snoren klippet, inden de frivillige fik lejlighed til at dyste på banen, der nu er åben for alle - betaling foregår i motionscentret.

(Fotos: LLN Press©)

 

migogvejen har fulgt byggeriet af golfbanen i Øster Lindet:

https://migogvejen.dk/rodding/3878-2500-sten-pa-plads

https://migogvejen.dk/vejen/3763-penge-delt-ud

https://migogvejen.dk/nyheder/sport/3468-banen-er-pa-vej

 

minigolf 20 15

Evald Nielsen og Alice Ricksen fik speciel ros for deres store indsats med at få den nye minigolfbane bygget. (Foto: LLN Press©)

 

mogens jensen 20 01

Formanden for Øster Lindet IF, Mogens Jensen, mener, de frivillige kan være stolte af indsatsen med det store anlægsprojekt. (Foto: LLN Press)

 

minigolf 20 11minigolf 20 12minigolf 20 13minigolf 20 16minigolf 20 17

 

FODBOLD: Halvvejs i sæsonen blander Føvling/Stenderup UI sig for alvor i topstriden i serie 3. Holdet ligger på tredjepladsen med 14 points kun tre points efter førstepladsen og et point efter andenpladsen. Søndagens hjemmekamp mod Esbjerg United, der ligger næstsidst, blev en ensidig forestilling, hvor Føvling-holdet vandt så sikkert som 5-0 efter 3-0 ved pausen. Theis Vistoft Ramvad scorede de første to mål, hvorefter det var Jannick Knudsen, Mads Østergaard Jaenicke og Tobias Ebsen, der ramte netmaskerne.

 

* * *

 

FODBOLD: Otte scoringer blev det til i serie 3 opgøret på Brørup Stadion. Hjemmeholdet havde besøg af Hjerting på andenpladsen, og holdene delte ved at spille uafgjort 4-4, efter Brørup weekenden før at have spillet uafgjort 2-2 mod topholdet Tjæreborg. I opgøret mod Hjerting skiftedes holdene til at føre, hvor Lucian Deac Titus med sit andet mål sørgede for udligningen til 4-4 kort før tid. Jesper Sandager og Magnus Holm Krog scorede begge et mål for Brørup.

 

* * *

 

FODBOLD: Inden opgøret i Bække havde Team FB-LB vundet det hele i serie 4 puljen, men det blev der sat en stopper for. Bække hentede sæsonens syvende points ved at spille uafgjort 1-1 på mål af Malthe Bak Andersen. I samme pulje fordoblede bundholdet Læborg pointshøsten ved at spille 2-2 på eget græs mod Kolding B.

 

* * * 

 

FODBOLD: Jels IF blander sig for alvor i topstriden i fodboldspillernes serie 4. Lørdag blev det til en sejr på 4-2 i udekampen mod Hviding IF/Kvik 70. Omvendt tabte Sdr. Hygum i samme pulje opgøret i Bramming med 1-4 og ligger lige over nedrykningsstregen.

 

* * *

 

FODBOLD - serie 3: Rødding - Vamdrup 3-1 (2-1)

Rødding-træner Jan Olesen skriver om matchen:

- Lokalopgør, hvor Vamdrup starter bedst og gjorde det svært for os. Vi stillede også op i en anden formation, end vi plejer, og det bragte os ud af vores komfortzone.

Vi kommer dog hurtig efter det, og efter 15 min finder vi os bedre tilrette og skaber mere fremad på banen.

Det bliver belønnet efter en flot og kølig afslutning af unge Hjalte Johnsen, som flot scorer til 1-0 uden chance for deres målmand.

Vi fortsætter med at spille, men Vamdrup er stadig farlig på deres omstilinger.

Lasse Tygesen laver en perle aflevering til Hjalte Johnsen, som scorer til 2-0 og det så godt ud.

Desværre får Vamdrup scoret til 1-2 lige inden pausen, hvor vi ikke ser klar ud, men ikke ufortjent.

Vi reagerer i halvlegen og skifter tre spillere ud ikke fordi de ikke leverede, men mere for at se om vi kunne komme ind med noget frisk blod.

Det lykkes tildels, men stadig lykkes vores pres og opspil ikke, som vi ønsker det. Det bliver pludseligt lidt for spændende til sidst, hvor tilfældighederne heldigvis går vores vej. Vi får efter et indlæg fra vores utrættelige Michael Zeberg lidt heldigt afgjort det, da deres forsvar lægger bolden for fødderne af Frederik Zeberg, som sikkert scorer til 3-1.

Vi kunne endda have scoret et par stykker mere de sidste fem minutter med lidt dygtighed og held.

Sejr og tre dejlige point ind på kontoen.Det varmer trods alt på en halvdårlig dag, hvor jeg tager ansvaret for ny opstilling, er meldingen fra Jan Olesen.

Med sejren holder Rødding ved i toppen af rækken med en andenplads, inden hjemmekampen mod lørdag mod Vojens.

Annonce migogvejen LLN Press Troldestudiet

 

Grindsted og Vejen har scoret masser af mål i efteråret, og lørdag eftermiddag mødtes de to i topopgør i Grindsted.

 

(læs videre under annoncen)

MC Syd bundannonce

(tryk på annoncen og se mere)

 

  

Her blev det tog en målfattig affære, idet ingen af holdene formåede at få gang i måltavlen, så slutfacit blev uafgjort 0-0.

- Kampen blev spillet i et super fint setup med ca 300 tilskuere, heraf de 30 fra Vejen, men banen var i en forfærdelig stand og svær at spille fodbold på, konstaterer Vejens træner, Thomas Dinnesen, overfor migogvejen.

- Det så ud som om, Grindsted ikke ville og kunne spille. De stod konsekvens med mange bag bolden og servede lange bolde. De må godt nok have haft stor respekt for os, vurderer Thomas Dinnesen.

- Vi afviste konsekvent og vandt stor set alle dueller i første halvleg. I anden halvleg har begge hold store chancer. Vi har de fleste og burde have fisket en 1-0 sejr hjem, mener Vejen-træneren.

- Jeg er pisse stolt af drengene. De arbejder stenhårdt, og det er anden kamp i træk, vi spiller til nul og har nu ikke tabt i de seneste seks kampe, noterer Thomas Dinnesen.

Der var startdebut til Damian Chrapkowski, og han gjorde det godt i 60 minutter, men er endnu ikke i form til 90 minutter.

- Når han kommer i god fysisk forfatning, bliver han et kæmpe aktiv for holdet, påpeger Thomas Dinnesen om sin nye spiller.

Med det uafgjorte resultat hænger Vejen på i toppen i en meget lige pulje.

- Holdet har tro på egne evner. De begynder at ligne et fodboldhold, som vil vinde hver gang. Vores modstandere skal stå tidligt op for at slå os, siger Thomas Dinnesen efter den syvende match, der har kastet 12 points af sig.

(Fotos: Rene Lind Gammelmark©)

 

grindsted vejen rlg 20 01grindsted vejen rlg 20 02grindsted vejen rlg 20 03grindsted vejen rlg 20 05grindsted vejen rlg 20 06grindsted vejen rlg 20 07

 

Fodboldmæssigt byder efteråret på en ombrydning af holdene halvvejs i sæsonen.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen Kommune bundannonce 

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

I dag har DBU Jylland præsenteret de nye puljer, og der er ikke så mange lokalopgør, som der kunne have været.

Gestens serie 5 hold skal således kæmpe med Kolding Soccer Club, Fredericia KFUM og Seest B om oprykningen til serie 4. Her har Gesten tre points med over, mens Kolding Soccer Club har et point, inden de første kampe spilles.

I pulje 266 skal Skodborg ud i Esbjerg-området og spille mod Kvaglund IF, BK-06 Esbjerg og Esbjerg fB. Her har Kvaglund tre points med, mens Skodborg lægger ud med to points.

Til gengæld er tre lokale hold med i serie 5 pulje 267. Det er Øster Lindet B, Vejen SF og Føvling/Stenderup UI, mens Christiansfeld IF er det fjerde hold. Her har Øster Lindet tre points med over, Vejen to points og Føvling/Stenderup et enkelt point.

I den kommende weekend har holdene fri, så først i næste uge starter de nye puljer.

(Foto: LLN Press©)

 

Holsted Golfklub havde 70 deltagere med i en match, hvor alle spillede texas scramble med reduceret handicap.


Vinderne i A-rækken blev:


1: Per Kofoed & Nikolai Fabricius med total 64.
2: Erik Fåborg & Gert Madsen med total 64,2.
3: Michael & Per Kristensen med total 65,7.

Vinderne i B-rækken blev:

1: Jens Skriver & Carsten Dybvad med total 66,7.
2: Lynge Hansen & Kasper Vejsig Hansen med total 67.
3: Jacob Stensgård Jensen & Kasper Stensgård Jensen med total 68,9.

Vinderne i C-rækken blev:

1: Svend Erik Jensen & Peter Stubkjær med total 68,2.
2: Palle Holm Pedersen & Morten Bech Sørensen med total 69,7.
3: Jørn Mortensen & Erik Grau med total 73,3.

Tættest på flag på hul 3 var:

A: spiller Svend Særkjær med 2,20
B: spiller Egon jensen med 1,42

Tættest på flag på hul 13 var:

A. spiller Ole Andersen med 7,06
B. spiller Bjarne Petersen med 9,89.

Tættest på flag på hul 15 var:

A. spiller Mads Aaskov med 3,32
B. spiller Henrik Sørensen med 2,22
C. spiller Tobisen 7,26

 

Annonce migogvejen LLN Press Troldestudiet

 

FODBOLD: Brørups serie 3 hold leverede søndag en god indsats. Det lykkedes at spille uafgjort 2-2 i udekampen mod topholdet Tjæreborg IF, og det kunne faktisk være blevet til mere, da hjemmeholdet først fik udlignet kort før slutfløjtet. Alle fire mål blev scoret efter pausen. Hjemmeholdet scorede først, inden Lucian Deac Titus bragte balance i regnskabet. Jesper Sandager bragte Brørup i front midt i halvlegen, men føringen holdt ikke helt.

 

* * *

 

FODBOLD: Øster Lindet har haft et suverænt efterår. Det er blevet til fem sejre på stribe. Den letteste sejr kom søndag, hvor Starup skulle have været på besøg. Det skete ikke, så Øster Lindet vandt uden kamp.

 

* * *

 

FODBOLD:  Begge lokale hold i serie 4 pulje 79 tabte i weekenden. Læborg GU fik lørdag en røvfuld på 0-9 i Vorbasse, mens Bække i dag tabte udekampen mod Kolding B med 0-2.

 

* * *

 

rødding cykelklub tul

CYKLING: Rødding Cykelklub har luftet cykler i weekenden. De deltog lørdag i løbet Rands Fjord Rundt, der beskrives som en udfordring med de små bløde »Alpe-stigninger« omkring Børkop og syd for Vejle Fjord. (Foto: Thue Uhre Lauridsen)

 

 

 

 

Der skulle gå mere end en halvleg, inden Vejens serie 2 hold fik gang i måltavlen.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen BC bund

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

I kampens første 10 minutter havde Vejens muligheder, men resten af første halvleg blev en trist forestilling.

Til gengæld sprudlede Vejen i de sidste 45 minutter, hvor Oskar Grill Poulsen efter kun tre minutter bragte Vejen foran med 1-0.

Derefter overtog Nikolaj Ravn scenen med tre scoringer inden slutsignalet til en sikker sejr på 4-0.

Lørdag spiller Vejen topopgør i Grindsted.

(Fotos: LLN Press©)

 

vejen sf s2 20 13

Nikolaj Ravn viste igen topform og scorede hattrick - holdets tre sidste mål. (Foto: LLN Press©)

 

vejen sf s2 20 11

 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft