Sommerhus til salg - snefoto migogvejen - Her er plads til din annonce - top

Tre Holsted-kørere er med, når der onsdag aften 14. april er sæsonpremiere på dansk speedway.

Det er Rasmus Jensen (billedet), Rene Bach og Kenneth Kruse, der skal på banen.

Det sker på banen i Korskro, hvor det gælder kvalifikationen til EM og VM.

Der køres om fire pladser og et wildcard til VM og det samme til EM.

Den hjemlige liga starter næste onsdag, hvor der er lokalopgør i Holsted, hvor Esbjerg kommer på besøg.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 Vejen BC bund

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

FODBOLD: Det blev uafgjort 2-2, da der var lokalopgør i serie 4 i Gesten, hvor Skodborg var på besøg.

Skodborg kommer bedst fra start og kommer foran 1-0 på mål af Nicolai Løbner efter 10 minutter efter flere chancer til udeholdet.

Gesten udligner på et direkte frispark efter 40 minutter.

Derefter sparker Tobias Hansen den ind på et hjørnespark lige inden halvleg, og dermed går holdene til pause med stillingen 1-2.

Gesten kommer bedst fra start i anden halvleg, men Skodborg finder spillet frem igen og holder Gesten fra at have en afslutning på mål i åbent spil resten af kampen.

Dog får hjemmeholdet et frispark i 88. minut, hvor Gesten efter en redning fylder op og eksekverer til slutresultatet 2-2.

Med det uafgjorte resultat har Skodborg-holdet hentet fire points i de første to runder, mens begge Gestens kampe er sluttet uafgjort.

 

FODBOLD: Efter nederlag i første runde var der tre points på kontoen til Bække i anden runde i serie 4. På eget græs vandt holdet 2-1 over Sdr. Hygum, der spillede sæsonens første turneringskamp. Bække-målene blev scoret midt i første halvleg, mens Sdr. Hygum fik reduceret 20 minutter før slutsignalet.

 

* * *

 

FODBOLD: - Alt i alt en kamp, hvor rutinen vinder, og vores unge drenge tager værdifuld læring med videre.

Sådan beskriver Vejen-træneren, Rasmus Gabelgaard, dagens serie 4 kamp mellem Øster Lindet B og Vejen, hvor hjemmeholdet vandt med 2-1.

Rasmus Gabelgaard beskriver opgøret som en meget lige affære.

- Vi er meget på bolden, men får ikke skabt mere end 3-4 chancer i løbet af kampen. Øster Lindet er derimod koldblodige og score på deres chancer, er meldingen fra Vejen træner.

 

* * *

 

FODBOLD: Med seks lokale hold u puljen vil sæsonen i serie 4 byde på masser af lokalopgør. To aftener i den kommende uge er der lejlighed til at komme ud og se lokalopgør. Mandag aften får Gesten IF besøg af Skodborg IF, mens Skodborg IF fredag aften tager imod Øster Lindet B.

 

 

Efter syv points i premiereweekenden har denne runde i serie 2 givet seks points til de tre lokale hold.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen Kommune bundannonce

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Trods en skidt start på kampen lykkedes det for Vejen at hente sæsonens anden sejr. På eget græs blev det til en kneben sejr på 4-3, efter gæsterne havde ført med både 2-0 og 3-1.

Kampen var kun 16 minutter gammel, da Gauerslund var foran med 2-0. Nikolaj Ravn fik reduceret for Vejen inden pausen, men to minutter inde i anden halvleg blev det 3-1 til gæsterne, men hjemmeholdet gav ikke op.

Vejen fik reduceret til 2-3, og igen var det med Nikolaj Ravn som målscorere. Det blev 3-3 på et selvmål, inden Jakob Petersen scorede kampens sidste mål og sikrede Vejen tre points med en sejr på 4-3.

- Vi var ramt af mange skader og måtte indkalde oldboys-spillere for at kunne stille hold, fortæller Vejen-træner Lars Martin Gaarde og glæder sig over den gejst, spillerne viste.

Føvling/Stenderup UI tabte udekampen mod Erritsø med 1-3.

- Vi starter ud med at spille afventende og lade Erritsø have bolden fra start. Vi giver ikke chancer væk i hele første halvleg, og vi giver kun et par enkelte halve chancer væk. I den anden ende skaber vi ikke selv alverden udover et par uskarpe afslutninger.

I anden halvleg får vi langt mere spil, og da vi egentlig har vores bedste periode, bliver vi straffet på en opspilsfejl. Vi spiller egentlig fint videre og har bolden, men laver to dumme fejl der straffer os. Vi føler lidt, at vi smider et point, som vi egentlig godt kunne have spillet hjem. Vi er optimistiske og har stadig alt at spille for. Vi vil blive ved med at ligge på vores spil, lyder det fra Føvling-træner Tobias Ebsen.

Det var Jacob Munk Nielsen, der reducerede til 1-3 for Føvling/Stenderup UI kort før slutfløjtet.

Rødding IF vandt også sæsonens anden kamp. Det blev til en sejr på 1-0 på et mål af Valdemar Holm Riis.

- Vi møder Bramdrupdam, der er nedrykker fra serie 1, og vi vidste, de vil komme med tempo og fysik. Vi var godt forberedt og klar på opgaven. Som altid så spiller vi vores eget spil, og vi spillede med stor disciplin og tålmodighed. Der var tempo og til tider meget flot spil, vi fik vist, fortæller Rødding-træner Jan Olesen.

- Bramdrupdam havde noget mere rutine, og det kunne mærkes i starten. Vi fandt dog hurtigt vores egen spil og lagde fint pres på over hele banen. Vi fik scoret på en flot dødbold, hvor Valdemar spiller bande med overliggeren for så at heade den sikret ind til 1-0.

- Det gav os ro og troen på, vi kunne spille med og til tider styre spillet. Bramdrupdam havde ingen chancer i 1 halvleg.

- 2 halvleg starter Bramdrupdam med højere pres, og vi skulle lige i gang igen efter halvlegen. Vi får dog hurtig styr på spillet, og spiller med en kæmpe vilje og energi, som giver dem problemer. Vi skaber noget fint spil fremad, men mangler lige den sidste aflevering for at score til 2-0. De sidste 10 minutter har hvert hold en stor chance. Vi vinder fortjent på en kæmpe holdindsats. Jeg er stolt af holdet med det, de leverer lige nu, da det er hele holdet, der byder ind med alt, hvad de har, er meldingen fra Jan Olesen.

(Arkivfoto: migogvejen©)

377x300 Vejen Gymnasium 2020 

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Det er lykkedes for Jesper Clausen at lave noget et scoop forud for sit store støttearrangement, »haven rundt for Børnecancerfonden« i Vejen 1. maj.

FODBOLD: Brørups fodboldspillere i serie 3 lagde ud med et nederlag i sæsonpremieren. Holdet tabte fredag aften med 1-2 i udekampen mod Bramming.

- Vi spiller godt i de første 20 minutter med klart overtal og en del halvchancer og får så scoret sidst i halvlegen af Sune Basse med assist fra Lucian i et flot kontramål. I anden halvleg bliver kampen vendt på hovedet, da Bramming scorer to gange. Vi presser til sidst, men bolden ville ikke ind, konstaterer holdleder Lars Amundsen.

Brørup skal i kamp igen onsdag aften, hvor Gørding-Vejrup Fodbold gæster Brørup Stadion.

 

* * *

 

FODBOLD: Heller ikke i andet forsøg lykkedes det for Jels IF at hente point i serie 3. Udekampen mod Bylderup/Bov blev tabt med knebent 1-2. Søndag eftermiddag får Jels besøg af Skærbæk BK.

 

 

 

 

2020 var et hårdt år for landets idrætsforeninger. Haller, baner og omklædningsrum stod corona-tomme en stor del af året, hvilket gav svære betingelser for medlemmer og frivillige.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen BC bund

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Det afspejler sig også i medlemstallene fra DGI og Danmarks Idrætsforbund (DIF), der viser et samlet medlemstal på 2.216.675, hvilket er et fald på 89.613 medlemmer på et år.

Det svarer til en medlemstilbagegang på 3,89 procent.

Her i kommunen er medlemstallet faldet med 961 medlemmer fra 17.791 i 2019 til 16.830 i 2020. Det giver et fald på 5,4 procent.

En udvikling, der bekymrer de to organisationer, fordi faldet kommer efter flere år med fremgang. Året forinden havde DIF og DGI således en medlemsfremgang på næsten 50.000 medlemmer.

- Efter et 2020 med store udfordringer for idræts- og foreningslivet er det ikke overraskende, at vi ser et generelt fald i idrætsforeningernes medlemstal. Men det er bekymrende for både vores fysiske, mentale og sociale sundhed. Det har været afgørende, at idrætsforeningerne har været så hurtige til at omstille sig. Og så har vi oplevet stor opbakning i form af statslige corona-hjælpepuljer og kommunale indsatser. Nu skal vi sætte alt kraft ind på, at børn, unge og voksne vender tilbage til aktive fællesskaber, siger Niels Nygaard, formand i DIF, i en pressemeddelelse.

Mens der var tilbagegang i langt de fleste aktiviteter i 2020, var der også enkelte lyspunkter. Særligt tennis og golf, der var blandt de første til at åbne i foråret 2020, er kommet ud af 2020 med pæne medlemsfremgange.

Det er muligt at studere medlemstallene nærmere på https://www.dif.dk/da/politik/vi-er/medlemstal

(Arkivfoto: LLN Press©)

største klubber 2020

Oversigten over kommunens største klubber ifølge tallene fra DIF.

 

 

I påsken lød startsignalet til fodboldsæsonen, og i serie 2 kunne starten næsten ikke have været bedre.

 

(læs videre under annoncen)

Toyota 2021

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Området har tre hold med i den samme pulje, og de hentede næsten fuldt hus. Syv points af ni mulige blev det til.

Føvling/Stenderup UI lagde ud og havde mulighed for at vinde, men holdet måtte nøjes med uafgjort 2-2 i hjemmekampen mod Gauerslund IF og dermed et enkelt point.

Rødding IF vandt hjemme med 1-0 over Dalby GF, mens Vejen SF vandt udekampen mod Ammitsbøl/Egtved med 2-1.

Dermed er holdene kommet rigtig godt fra start, og i morgen lørdag skal de tre hold i kamp igen.

Både Vejen SF og Rødding IF har hjemmekamp.

Vejen-holdet får besøg af Gauerslund IF på Vejen Stadion, mens Bramdrupdam GIF bliver Røddings modstander på kunstgræsbanen i Rødding.

Føvling/Stenderup UI er ene om at skulle spille på udebane. Det gælder udekampen mod Erritsø GIF, der fik en dårlig start på sæsonen med et nederlag på 1-3 i Bramdrupdam.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

Gesten og Vejen havde hver sin halvleg i aftenens lokalopgør i serie 4 på Vejen Stadion.

 

(læs videre under annoncen)

Salon Skovvang 21 01

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Kampen var kun en halv snes minutter gammel, da Sebastian Samuel Dahl Nielsen uhindret kunne heade bolden i mål og bringe Gesten i front.

Kort før pausen øgede Jannik Tarp til en fortjent føring på 2-0.

Anden halvleg skulle så ændre kampen totalt.

Fra det 69. til det 76. minut scorer Vejen tre gange og bringer sig foran med 3-2 i en periode, hvor Gesten var en spiller i undertal.

Målene blev scoret af Edin Mehic, Lion Gusani og Mirza Husic.

I kampens sidste minut får Jannik Tarp igen bragt balance i regnskabet til slutresultatet 3-3.

(Fotos: LLN Press©)

 

 

fodbold vejen gesten 21 01fodbold vejen gesten 21 03fodbold vejen gesten 21 04

 

Den første kamp efter en oprykning er altid spændende.

 

(læs videre under annoncen)

377 x 300 Rødding Isoleringsservice alger 21 01

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Det var det også for Rødding IF efter oprykningen til serie 2, men holdet kom flot fra start i hjemmekampen mod Dalby, der også er oprykker.

Rødding IF vandt eftermiddagens opgør med 1-0 efter en scoring af Leon Brunsvig efter 14 minutter.

Siden havde hjemmeholdet flere chancer, men der blev ikke scoret yderligere.

Efter pausen havde Rødding mest spil, men det blev kun til halve chancer, som kunne have udviklet sig til store målchander og scoringer.

Derimod havde Dalby en 100 procents chance i den modsatte ende, men Lauge Rykind-Eriksen i målet (billedet) klarede paragrafferne, så alle tre points blev hos hjemmeholdet.

- Jeg er super tilfreds dels med sejren og nullet og hive tre points hjem i første kamp i serie 2. En vigtig start for holdet, da vi har et ungt hold, men vi arbejder videre, og vi har mere at give fremad, siger Rødding-træner Jan Olesen til migogvejen.

(Fotos: LLN Press©)

 

fodbold rødding 21 05fodbold rødding 21 06fodbold rødding 21 07fodbold rødding 21 09

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft