Erhverv
migogvejen - Her er plads til din annonce - top

Nu udvider han med en titel som forfatter.

 

(læs videre under annoncen)

Gadeberg Auto

(kig efter din nye bil ved at trykke på Gadeberg Autos annonce)

 

 

 

Mandag sender han gennem forlaget »Trykværket« en bog om netop ambulancer på gaden. En bog, der har fået titlen »ambulancekaos«.

»Bogen om det stormombruste ambulancefirma Bios er en direkte frontberetning skrevet af mig selv, som har været en del af opbygningen og etableringen af Bios i Danmark« skriver Sigvartsen bag på bogen, der naturligvis er holdt i den ambulance-gule farve.

Efter tiden i Bios er han nu med i Ambulance Syd.

- Jeg synes, det er på tide, historien kommer frem, efter vi oplevede en ensidig negativ presse, siger René Sigvartsen til migogvejen om behandlingen af Bios i pressen.

Han fortæller, at han gennem et par år har gået med tanken om at skrive bogen, og for et års tid siden startede skriveriet på bopælen i Vejen.

Nu er den 188 sider tykke bog på gaden, og René Sigvartsen glæder sig.

- Der har været en helt forrygende interesse for at læse min beretning, og den er virkelig blevet positivt modtaget. Der er allerede mange, der har købt den, og der er også mange købere, der er helt uden for branchen, oplever den nybagte forfatter.

»I bogen løfter jeg også sløret for mange af de ting, der foregik internt i Bios. Jeg beretter ligeledes om de mange problemer, Bios kom til at stå overfor ikke mindst på grund af Falcks ageren. Sidst i bogen berettes der om det forlig, Falck indgik, og efterfølgende den dom, Falck fik for at bryde konkurrenceloven. Bøden blev den største Danmark nogensinde. Falck-fuglen blev vingeskudt«, som René Sigvartsen bl.a. skriver som appetitvækker bag på »Ambulancekaos«.

(Fotos: LLN Press©)

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft