Følg migogvejen på Facebook  

- Louis Lund A/S overtager Varde Biler A/S.

Sådan skriver firmaet i en pressemeddelelse.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen Teaterforening - ta mig som jeg er

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Varde Biler A/S og Louis Lund A/S har i længere tid haft en dialog omkring en sammenlægning af de to forretninger, der er naboer i Varde. Sammenlægningen er en del af udviklingen, som bilbranchen er i gang med lige nu. Bilforretningerne bliver større med flere afdelinger, lyder det om overtagelsen.

Louis Lund A/S har i forvejen Toyota-forretninger i Ribe, Vejen, Esbjerg og Ringkøbing. Med udvidelsen vil der i de fem afdelinger være i alt ca. 165 ansatte.

Louis Lund A/S dækker Toyota-området fra grænsen til nord for Ringkøbing.

- Bilforretningerne bliver større, og da vi kom i dialog med Lars Hansen og Louis Lund fra Louis Lund A/S, fandt vi hurtigt ud af, at kemien var der, og vi fint kunne indgå et fremtidigt samarbejde i Varde, siger Claus Horsted fra Varde Biler A/S.

Fra Lars Hansen og Louis Lund fra Louis Lund A/S lyder det:

- Vi er rigtig glade, stolte og ydmyge over at få kunder, personale og samarbejdspartnere fra Varde Biler A/S med om bord, og vi er utrolig glade for, at Thomas Bygballe og Claus Horsted bliver i forretningen. Derfor bliver ejerskiftet for Varde Biler A/S for kunder og samarbejdspartnere helt uden gener, da også alle garantiforpligtigelser, serviceaftaler m.v., fortsætter uændret.

- De to virksomheders værdisæt er et perfekt match, og dette ser vi frem til at skulle styrke yderligere, forsætter Lars Hansen og Louis Lund.

I første omgang fortsætter begge forretninger med samme personale og forhandler Ford, Hyundai, Suzuki og Toyota.

- I løbet af den kommende tid vil vi sammenlægge aktiviteten og drive begge huse sammen, lyder det i pressemeddelelsen.


På billedet er det Lars Hansen, Louis Lund, Claus Horsted og Thomas Bygballe. (Foto: PR-foto)