Så kommer der igen liv i bageriet og bagerbutikken i Rødding.
(læs mere under annoncen)
(har du brug for hjælp til internet eller edb, så tryk på annoncen)
Det er den 47-årige Thomas Magnussen, der står bag »Byens Bageri Rødding.aps«, der åbner om to uger.
- Jeg glæder mig til at komme i gang i Rødding, siger den erfarne bagermester.
- Jeg har haft butik i Låsbygade i Kolding i 17 år. Den solgte jeg for to år siden, og når der nu er mulighed for også at eje butikken, slog jeg til, fortæller Thomas Magnussen til migogvejen.
Butikken åbner med brød og kager torsdag 19. marts, så der venter den nye Rødding-bager et par travle uger.
Der har været gang i malerarbejdet i butikken, og ellers gælder det rengøring og mindre renovering.
- Ovnene virker, men jeg vælger lige at få dem serviceret, så det hele er klar, når vi åbner, noterer Thomas Magnussen.
Butikken vil sælge traditionelt - og hjemmebagt - brød og kager, og der vil også kunne købes sandwish og kaffe.
- Jeg har søgt en medarbejder, og jeg har fået mere end 50 ansøgninger, fortæller han videre.
Fra 19. marts er Thomas Magnussen, der stammer fra Hansholm, klar til at sikre duften af frisk bagerbrød hver morgen - nat - fra klokken et eller to.
Det bliver dog i starten kun seks dage om ugen. Han vælger at holde åben seks dage og så lukket om mandagen, hvor der kan laves bl.a. papirarbejde.
Beboelsen ved bageriet er tom om en måneds tid, og derefter vil den nye bagermester flytte ind.
(Foto: LLN Press©)