Følg migogvejen på Facebook  

Holsted Skyttekreds har fået 40.000 kr. i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje, og med bevillingen kan Holsted Skyttekreds se frem til at komme i gang med skole DM i skydning.

Formand Michael Nielsen er især glad for, at Holsted Skyttekreds nu har kunnet bruge denne bevilling til at indkøbe luftrifler i den rigtige størrelse og med venstrehåndsgreb til de skolebørn i 5.kl. der vil deltage i Skole DM, og til de SFO-børn, der besøger Holsted Skyttekreds efter aftale.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen Gymnasium og HF

(tryk på annoncen og se mere)

 

- Vi håber, at børnene vil fortsætte med at gå til skydning efter at have deltaget i Skole DM i skydning. Vi håber også på at nå ud til flere familier, nu hvor vi kan tilbyde at der skydes med luftrifler, da hagl er betydeligt billigere end kaliber, lyder det videre.

I Holsted Skyttekreds glæder formanden og de mere end 60 medlemmer sig over at kunne komme i gang og få prøvet de nye luftrifler af og forhåbentlig byde velkommen til nye ansigter i foreningen.

- Vi er glade for de nyindkøbte rifler, der gerne skulle understøtte den gode oplevelse, når skolebørnene i år kommer for at træne til Skole DM. siger Mette-Marie Nielsen.

Holsted Skyttekreds har modtaget bevillingen på 40.000 kr. fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer.

Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kroner.

Puljens midler kommer fra de såkaldte »spillehalsmidler«.

(Foto: Holsted Skyttekreds)