Følg migogvejen på Facebook  

En æra slutter i dansk klubspeedway, når der onsdag køres DM-finale for hold i Vojens.

Finalen bliver således Nicki Pedersens afskedsløb med Holsted Tigers efter 21 år som profil for Danmarks mest vindende klub.

 

(læs videre under annoncen)

Dres eftf robotklipper

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Beslutningen om at afbryde det succesrige samarbejde er truffet af klubbens ledelse, der begrunder bruddet med, at tiden er kommet til et generationsskifte.

- Jeg er stolt over det, vi har præsteret i mine 21 sæsoner i klubben, og jeg håber, at vi kan slutte godt af i finalen på onsdag, lyder det i en pressemeddelelse fra Nicki Pedersen, som dog ikke lægger skjul på, at han er dybt skuffet over Holsted-ledelsens håndtering af processen.

- Dialogen med klubben har været mangelfuld og uklar. Jeg fik først sent besked om klubbens beslutning, og jeg har ikke hørt argumentet om et generationsskifte i vores samtaler. Klubben og jeg har sportsligt haft en meget vanskelig sæson, men jeg har stadig været en af holdets mest scorende kørere. Men hvis der har været utilfredshed med min person eller mit bidrag, undrer det mig, at man ikke tidligere har ønsket at drøfte det ansigt til ansigt, siger Nicki Pedersen, der med 11 point i semifinalen var stærkt medvirkende til, at Holsted kørte sig i årets DM-finale.

Nicki Pedersen, som ved siden af den aktive karriere er dansk landstræner, er indstillet på at fortsætte som kører og forhandler pt. med klubber i Polen.

Nicki Pedersen har syv gange vundet hold-DM med Holsted, ligesom han er syvdobbelt individuel dansk mester, tredobbelt individuel verdensmester og firedobbelt verdensmester for hold. 

I en pressemeddelelse fra Holsetd Tigers lyder det:

- Nicki Pedersen har om nogen været synonymet med speedway i Holsted og stået i spidsen for vores hold siden 2003, men vi har vurderet, at det er blevet tid til et generationsskifte, siger direktør Preben Hansen.

Nicki Pedersen har kørt 21 sæsoner for Holsted Tigers og været med til at vinde det danske holdmesterskab med Holsted Tigers syv gange (2003, 2004, 2006, 2007, 2009, 2014 og 2021) – på onsdag har Nicki Pedersen og Holsted Tigers mulighed for at vinde det ottende mesterskab sammen.

- Som den mest vindende klub i Danmark er guldmedaljerne altid målet, men det vil betyde noget helt særligt at kunne sige farvel til Nicki med endnu et sæt medaljer af højeste karat, lyder det fra Dennis Mortensen, der er formand for Holsted Speedway Klub.

- Vi håber, at alle omkring Holsted Speedway Klub og Holsted Tigers vil tage med til Vojens på onsdag, hvor det danske holdmesterskab skal afgøres – både for at støtte op om holdet, men ikke mindst for at give Nicki Pedersen den værdige afsked, som han fortjener.

(Foto: migogvejen©)

nicki styrt 4 

Nicki Pedersen kører onsdag sin sidste match for Holsted Tigers.

 

.

nyhedsbrev luft