Den ekstra hånd - top Antenneforeningen Vejen - topannonce Skjern Bank - vi er lige i Bramming

Når DBU Jylland Region 4, der organiserer knap 200 fodboldklubber i Syd- og Sønderjylland) samler de lokale fodboldledere til årsmøde i Vejen Fritidscenter torsdag 17. november, er der flere vigtige emner på dagsordenen.

 

(læs videre under annoncen)

Mod til - Mølby og Tantholdt

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Traditionen tro skal de fremmødte klubber drøfte en lang række forslag til ændringer af DBU Jyllands regler og turneringer.

Blandt andet fra en gruppe fodboldklubber, som ønsker DBU Jyllands laveste række, Serie 5-rækken, ændret.

Helt konkret ønsker de en afskaffelse af den såkaldte midtvejs-ombrydning i Serie 5. Ordningen er tænkt som et middel til at sikre de enkelte hold den bedste matchning gennem hele sæsonen, men forslagsstillerne mener ikke, at modellen er en fordel.

Starup UIF fra Region 4’s område foreslår indførelse af nye årgange i ungdomsrækkerne, og den komplette forslagspakke består af i alt 18 forslag – ni fremsat af klubberne og ni fra DBU Jylland.

Udover forslaget om afskaffelse af ombrydningen i Serie 5 og indførelse af nye ungdomsårgange drejer det sig om oplæg til flere markante turneringsændringer. Blandt andet:

- Indførelse af helårsturneringer i stedet for halvårsturneringer (op/nedrykning hvert halve år)
- Indførelse af en økonomisk kompensation til værtsklub ved afbud fra udehold.

Alle 18 forslag kan ses i fuld ordlyd på DBU Jyllands hjemmeside. Den endelige behandling og vedtagelse finder sted på DBU Jyllands delegeretmøde i Herning 7. januar 2023.

På årsmødet vil Region 4 også i år hædre en lokal fodboldleder med »Gør en forskel-prisen«, som udover anerkendelsen modtager 4000 kr.

Sidste år gik hæderen til Michael Benkjer fra Aabenraa BK, mens Region 4’s Initiativpris – som i 2021 gik til superliga-dommeren Jørgen Daugbjerg Burchardt for sin store frivillige indsats i Varde IF – også skal uddeles igen.

»Årets Fodboldklub 2022 i DBU Jylland Region 4« bliver også offentliggjort på mødet. Sidste år var det Grindsted GIF, der løb med hæderen.

Endelig skal prisen som »Årets Breddedommer i Region 4« uddeles. En pris som skal sætte fokus på dommerens vigtige rolle og betydning i fodboldfamilien. Sidste år gik hæderen til Julie Alsbro Thomsen.

Repræsentanter fra ca. 25 syd- og sønderjyske fodboldklubber er p.t. tilmeldt årsmødet.

Der skal også vælges tre bestyrelsesmedlemmer til regionsbestyrelsen på årsmødet.

Bestyrelsesmedlemmerne Brian Christiansen, Lise-Lotte Klinge og Claus Behrndt er alle på valg og villige til en ny tørn.

Desuden opstiller Region 4’s bestyrelse Charlotte Behrendtz, Rødekro IF, og ambassadør i Region 3 og Region 4 siden 2017, til den bestyrelsespost, som har stået ledig i et stykke tid.

John Møller Pedersen, Kenneth Nielsen og regionsformand Jens Christian Hansen blev alle genvalgt til regionsbestyrelsen for en to-årig periode i 2021 og er derfor ikke på valg i år.

Klubberne kan naturligvis opstille alternative kandidater til regionsbestyrelsen.

(Arkivfoto fra tidligere årsmøde: migogvejen)

Den ekstra hånd - top

(tryk på annoncen og se mere)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->