(læs videre under annoncen)

377 x 300 Rødding Isoleringsservice alger 21 01

(tryk på annoncen og se mere)

Det var det også for Rødding IF efter oprykningen til serie 2, men holdet kom flot fra start i hjemmekampen mod Dalby, der også er oprykker.

Rødding IF vandt eftermiddagens opgør med 1-0 efter en scoring af Leon Brunsvig efter 14 minutter.

Siden havde hjemmeholdet flere chancer, men der blev ikke scoret yderligere.

Efter pausen havde Rødding mest spil, men det blev kun til halve chancer, som kunne have udviklet sig til store målchander og scoringer.

Derimod havde Dalby en 100 procents chance i den modsatte ende, men Lauge Rykind-Eriksen i målet (billedet) klarede paragrafferne, så alle tre points blev hos hjemmeholdet.

- Jeg er super tilfreds dels med sejren og nullet og hive tre points hjem i første kamp i serie 2. En vigtig start for holdet, da vi har et ungt hold, men vi arbejder videre, og vi har mere at give fremad, siger Rødding-træner Jan Olesen til migogvejen.

(Fotos: LLN Press©)

fodbold rødding 21 05fodbold rødding 21 06fodbold rødding 21 07fodbold rødding 21 09