Sport
migogvejen - Her er plads til din annonce - top

 

(læs videre under annoncen)

Kvickly

(tryk på annoncen og se Kvicklys nyeste tilbud)

 

 

 

- Regeringen har meldt nye retningslinjer ud for fase 2 og fase 3 i genåbningen af Danmark, der gør det muligt at gennemføre årets fodboldskoler. Onsdag aften har Kulturministeriet og DIF desuden åbnet for, at sport- og idrætsaktiviteter med fysisk kontakt kan gennemføres, hvis der til gengæld er ekstra stor opmærksomhed på de øvrige anbefalinger særligt ved hygiejne og forebyggelse af kontaktsmitte, skriver DBU i formiddag.

Dermed kan fodboldskolerne ifølge DBU afvikles, og fire af dem ligger her i området.

Det gælder Rødding, Holsted og Glejbjerg, der alle er placeret i den første uge af skolernes sommerferie - uge 27.

Efter nogle års pause er der igen udbudt fodboldskole i Vejen. Den er placeret i den modsatte ende af sommerferien - uge 32.

- Vi befinder os i en historisk samfundskrise, hvor vi i DBU har prioriteret sundhed over fodbold i mange uger. Derfor er det fantastisk, at vi nu får mulighed for at gennemføre DBU Fodboldskole og skabe en masse begejstring og glæde ude i klubberne. Det bliver skønt at se tusindvis af fodboldglade børn over hele landet hen over sommeren. Afviklingen af fodboldskolerne vil naturligvis ske i overensstemmelse med myndighedernes retningslinjer og protokoller. Børnenes sundhed og sikkerhed er det allervigtigste, siger DBU-direktør Jakob Jensen.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft