Følg migogvejen på Facebook  

Artiklen er rettet til omkring førstepladsen...!


Vejens serie 3 hold hentede tre vigtige points i kampen i toppen af puljen.

Med en sejr på 2-1 i hjemmekampen mod Fredericia fF er Vejen for alvor med i kampen om oprykning og playoff-kampene.

Sejren var ikke stor nok til at blive bedst indbyrdes mod Fredericia fF, der dog stadig har en kamp tilbage, så deres oprykning afhænger af deres sidste kamp mod Haderslev fK.

 

(læs videre under annoncen)

Hjørnet - open by night

(tryk på annoncen og se mere)

 

Nu skal Vejen kæmpe med Bramdrupdam GIF om andenpladsen - og måske førstepladsen - når de to hold mødes i Bramdrupdam næste tirsdag.

Om opgøret mod Fredericia fF lyder det fra Vejentræner Jan Olesen:

- Kampen beviser, hvordan de unge gutter er steppet op her i de sidste tre kampe. Mod Fredericia var det kun en sejr, der talte. Vi gik på banen med rette indstilling og startede kampen bedst.

- Vi spiller fornuftigt rundt og skaber gode chancer uden at få scoret i starten. Vi har dog momentum, og det bærer frugt efter 39 minutter, hvor Mads Hansen står rette sted i feltet efter en dødbold, og vi kommer foran 1-0.

- Pausen en bliver brugt på det taktiske og vigtigheden i sejren. Anden halvleg bliver mere jævn, og Fredericia tager styringen, og vi kommer til at løbe en del forgæves. Fredericia giver dog også rum til vores spil, og vi burde have scoret til 2-0, inden de lidt heldig får udlignet til 1-1 efter de 71 minutter.

- Kampen kommer derefter til at blive mærket af vigtigheden for begge hold. Vi skulle frem og have en sejr, og det betyd så mere åbent spil og Fredericia kunne spille på omstillinger. Som altid er kampen 90 minutter plus tillæg.

- Det blev vores held, da Kasper Nottelmann efter flot opspil fra Mads Hansen modtager bolden i dybden og scorer iskoldt til 2-1 i det 92. minut, og vi kører sejren hjem.

 

vejen-sf-13-10.png

Det er tæt i toppen, og Fredericia fF slutter af med en dyst mod Haerslev fK, der kæmper i den modsatte ende.

 

nyhedsbrev luft