Følg migogvejen på Facebook  

FODBOLD: Røddings serie 1 hold har nu kun tre kampe tilbage til at erobre sæsonens første point.

Heller ikke i 11. forsøg lykkedes det - faktisk langtfra.

Udekampen mod FC Sydvest 05 Tønderblev tabt med hele 1-9, selvom det faktisk var Marius Conradsen, der scorede kampens første mål og bragte Rødding foran med 1-0.

Mathias Kjær endte med at se rødt - to gange gult - og er idømt en spilledags karantæne.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen IC - træning 2023

(tryk på annoncen og se mere)

 

* * *

 

FODBOLD: Med et nederlag på 0-1 i dagens udekamp mod Løgum IF i fodboldspillernes serie 3 gjorde Føvling/Stenderup UI det unødigt svært for sig selv i kampen om at nå andenpladsen og dermed playoff kampe.

Muligheden er dog stadig til stede.

 

* * *

 

FODBOLD: Med en sikker sejr på 6-2 i hjemmekampen mod Christiansfeld IF bevarer Vejens serie 3 hold mulighede for at erobre en af de to øverste pladser i puljen, men der er ingen tvivl om, at det bliver svært. Faktisk skal Vejen SF i de to næste kampe møde netop Fredericia fF og Bramdrupdam GIF, der bejler til de to øverste pladser.

Om hjemmekampen mod Christiansfeld IF lyder det fra træner Jan Olesen:

- Vi starter som lyn og torden og scorer efter 38 sekunder til 1-0 ved Kasper Nottelmann. Det gav et kæmpe løft fra starten af. Efter blot 11 minutter scorede Kasper Nottelmann til 2-0. Efter 21 minutter øger Magnus Fabricius til 3-0. Flot mål må man sige målet til 4-0 var, og igen var Kasper Nottelmann på pletten og uden chancer for målmanden.

- Anden halvlegs start begyndte lidt løst, og spillet blev lidt langsomt. Den chance greb Chr.Feld og begyndte at skabe os problemer. De fik plads og rum i deres opspil og scorer først til 1-4 efter 55 min og 10 min senere til 2-4. Det var ikke nødvendig, og nu skulle vi lige finde os selv igen og tage styring af spillet.

- Vi kommer i balance igen, og får straffe efter 75 min, og med sin fjerde scoring gjorde Kasper Nottelmann det til 5-2, og så lukker Oscar Pagh Jakobsen kampen med sin scoring til 6-2.

 (Illustration: migogvejen©)

 

nyhedsbrev luft