Følg migogvejen på Facebook  

FODBOLD: Det var et opgør mellem top og bund i fodboldspillernes serie 1, og Rødding IF løb søndag ind i en ordentlig snitter, da de gæstede topholdet i rækken, Haderslev FK.

10-0 stod der på måltavlen, da de 90 minutter var gået.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen IC - træning 2023

(tryk på annoncen og se mere)

 

Røddingtræner Ken Højland sagde om kampen:

- Da der var spillet otte minutter, stod det 3-0 til HFK, og derfra var det stort set spil til et mål. Vi møder rækkens i mine øjne klart mest homogene og komplette fodboldhold. Som resultatet afspejler, så var HFK et niveau eller tre over os i alle kampens aspekter. Nogen gange må man også bare anerkende, at man møder et hold, der er så meget bedre end en selv, og det var tilfældet i Haderslev.

- Det er selvfølgelig ikke ret sjovt at tabe  gang på gang, men vi vidste, vi gik ind i en meget udfordrende sæson med den store åreladning af spillere, vi har haft.. Jeg vil gerne rose drengene for at stille op kamp efter kamp. Det kræver sgu noget røv i bukserne og et godt sammenhold, og det har de gutter her, og så er det fantastiske ved fodbold jo, at der altid kommer en ny kamp, hvor man kan forsøge at revanchere sig.

 

* * *

 

FODBOLD: Mens førstepladsen måske ikke kan nås længere, så er der kamp om andenpladsen i serie 3.

En plads, Bramming B og Føvling/Stenderup UI deler med hver 13 points halvvejs i sæsonen.

Føvling-holdet kunnet være kommet op på niveau med Hviding/Kvik 70 på førstepladsen, da de to hold mødtes i Føvling.

Føvling/Stenderup UI gik da også til pausen med en føring på 2-0 på scoringer af Lucian Deac Titus og Mikkel Nissen, men efter pausen scorede gæsterne tre gange og vandt med 3-2.

Derefter skal Føvling-mandskabet nu kæmpe om andenpladsen, der giver playoff-kampe om oprykingen til serie 2.

Omvendt er der stadig 21 points at spille om, og bolden er rund, så intet er afgjort endnu.

 

* * *

 

 FODBOLD: Vejen SF tabte et skridt om de to øverste pladser i serie 3, da holdet tabte udekampen mod Bosniske IF med 2-3.

- Det var kampen, hvor anden runde begyndte, og derfor fokus, da det er nu, de svære kampe kommer. Oplægget var frem på banen og presse og være klar. Vi får desværre ikke den bedste start, da Bosniske kommer med power, og med fuld energi. Det kommer vi ikke til at matche, og derfor får de bragt sig foran 1-0 efter 22 minutter og igen 2-0 efter 27 minutter. Det var det rigtige billede, hvor vi ikke var tilstede og havde svært ved at skabe spillet, og vi spillede for langsomt, konstaterer Vejens træner, Jan Olesen.

- Heldigvis kom vi mere med i kampen de sidste 15 min i første halvleg, og finder hinanden bedre og spillere hurtigere og bredt/dybt. Det bliver 2-0 til halvleg. I pausen kigger vi hinanden i øjene, og alle ved jo godt, at det skal vi gøre bedre og bruge de sidste 15 minutter af første halvleg til noget godt.

- Anden halvleg er i gang, og vi er kommet ind med en helt anden indstilling og energi. Vi får tilkendt en straffe efter 12 min, og Kasper Nottelmann scorer sikkert til 2-1. Nu havde vi fat og momentum i vores spil, og bedst som vi er klar, fløjter dommer kampen af pga mørke, og nu skal vi flytte over på kunstbanen med det fineste lys, fortæller Jan Olesen.

- Det bryder rytmen og giver Bosniske mulighed for at reagere på det. Vi holder dog på, og spillet har vi fuldstændig overtaget og lægger hårdt pres på dem. Vi skaber store chancer, men har svært ved at få udlignet. Det lykkes dog igen Nottelmann at få scoret og nu til 2-2. Der mangler stadig 13 minutter og dermed god tid til at spille os frem til gode chancer og en føring. Vi er klar bedst, og det føles bare som om, hvornår scorede vi til 2-3. Det blev dog en mavepuster, da Bosniske får tilkendt et tyndt straffespark med syv minutter minutter tilbage. Keeper Niklas Lund er så tæt på at nappe den, men som hele kampen lige ved og næsten.

- Vi holder på og bliver ved til det sidste, men Bosniske kæmper med alt, og det lykkes dem at holde 3-2 kampen ud, trods for Nottelmann igen havde en gyldne mulighed, men deres keeper laver en fantom redning, lyder det fra Jan Olesen.

(Illustration: migogvejen©)

 

nyhedsbrev luft