Følg migogvejen på Facebook  

 Rødding IF har haft en svær start på efterårssæsonen, efter mange spillere har forladt området.

Holdet spillede tirsdag aften på kunstgræsbanen i Haderslev imod FCH6100.

Kampen endte 7-1 til FCH6100, og som resultatet antyder, er FCH6100 en rigtig stærk oprykker til serie 1.

 

(læs videre under annoncen)

IT El

(læs videre under annoncen)

 

Rødding IF- træner Ken Højland sagde om kampen:

- Vi kom op imod et hold, som uden tvivl kommer til at spille med om oprykning i rækken. De har bl.a. to spillere løbende inde på midten med tilsammen over 200 divisionskampe i benene og en Rilwan Hassan oppe foran med over 200 Superligakampe på CVet.

- Til sammenligning er flere af mine spillere nærmest først i gang med at lære at spille seniorfodbold, så selvfølgelig vil der være niveauforskel.

- Når det så er sagt, så høster mine unge spillere en masse værdifuld erfaring i de her kampe, som på den lange bane kommer til at blive en gevinst for Rødding IF. Selvom det måske kan klinge lidt hult set udefra, så var der faktisk rigtig mange gode elementer i vores kamp i går.

- Nu har vi mødt to oprykkere fra Haderslev, og jeg kan se, det andet Haderslevhold fra HFK vandt 6-0 på udebane i Sønderborg Fremad, som i foråret var ude og spille oprykningskamp til JS, så der er ingen tvivl om, at de to Haderslevhold er ekstraordinære stærke oprykkere, konstaterer Ken Højland.

Han har dog på ingen måde mistet modet efter nederlag i de tre første kampe:

- For vores vedkommende gælder det om hele tiden at bygge på, dvs. fokusere på de gode perioder vi har i kampene og lære af de dårlige, og lige såvel som mine unge spillere høster værdifuld erfaring, så får jeg også set mine spillere an og lært dem og holdet at kende. Nu glæder jeg mig til snart at få en normal træningsuge med holdet, hvor jeg forhåbentligt kan få trænet lidt taktisk, for det har vi reelt ikke haft siden jeg startede som træner grundet et meget stramt kampprogram, konstaterer den nye Rødding-træner.

Han undrer sig i øvrigt samtidig over forholdene i Haderslev:

- Et lille surt opstød til sidst. Jeg synes, det er dårlig stil, at FCH6100 stiller otte stole op til sine egne udskiftere og trænere, men ingen til udeholdet. Det går ikke, når man har ambitioner om at spille i de højere rækker. Det er en ommer...

(Foto: migogvejen©)

 

nyhedsbrev luft