Følg migogvejen på Facebook  

Siden afslutningen på forårssæsonen har Rødding IF sagt farvel til mere end et halvt serie 1 hold, så det har været svært for den nye træner, Ken Højland.

- I den ideelle verden havde jeg overtaget holdet i en vinterpause, så jeg havde haft tid til at lære spillerne at kende og haft tid til at implementere den spillestil, jeg står for. I stedet må vi nu bruge denne her sæson på at få spillet en masse nye spillere ind på holdet, og det er den proces, vi er igang med, siger Ken Højland til migogvejen.

 

(læs videre under annoncen)

Dres eftf robotklipper

(tryk på annoncen og se mere)

 

Rødding IF var fredag aften på besøg hos Spangsbjerg IF, og her blev især 15 minutter dyre for Røddingholdet.

Efter 90 minutters spil stod der 6-2 til hjemmeholdet.

- I gårsdagens kamp spiller vi rigtig gode første 30 minutter og kommer også foran ved Marius Conradsen allerede efter otte minutter. Desværre bliver vores ene midtstopper nødt til at udgå efter 25 min, og det skaber noget usikkerhed i organisationen, samtidig med vi laver nogle dyre personlige fejl, og så får vi et blackout på 15 min, hvor Spangsbjerg laver fire mål.

- Vi kommer dog ud til anden halvleg med et godt udtryk igen og får reduceret til 2-4 igen ved Marius Conradsen. Herefter satser vi, og det giver nogle omstillinger, som SIF scorer på, fortæller Ken Højland.

- Igen må jeg rose gutterne for at arbejde stenhårdt og ikke slå op i banen, og vi hæfter os ved, at vores gode perioder bliver længere og længere, og så skal vi bare kæmpe videre, og så vender det på et tidspunkt, lyder det videre.

Rødding IF spiller igen tirsdag aften. Her skal holdet til Haderslev og møde FCH6100.

(Foto: migogvejen©)

 

nyhedsbrev luft