Erhverv
migogvejen - Her er plads til din annonce - top

 

(læs videre under annoncen)

Gadeberg Auto 

(tryk på annoncen og se på lageret af biler)

 

 

 

- Vi får flere og flere varer ind, og det er svært at have plads til det hele, konstaterer forretningsudviklingschef Thomas Skriver.

Overalt hos Protræ myldrer det med utallige gaffeltrucks og lastbiler, der håndterer de mange vognlæs, der dagligt ankommer og videredistribueres fra blandt andet matriklen i Skodborg.

Virksomheden Protræ har siden grundlæggelsen i 1905 gennemgået en rivende udvikling, der løbende har givet virksomheden vokseværk.

I dag har Protræ egen produktion af beklædningsbrædder og diverse træprofiler til det nordiske byggeri, men er også lager- og logistikpartner for byggevarekæden jem & fix og leverer til deres mange butikker i Danmark, Norge og Sverige.

- Vi håndterer en enorm volumen af byggevarer for jem & fix, og det kræver rigtig meget lagerplads både udendørs og indendørs, fortæller Thomas Skriver.

På et 6000 kvadratmeter nyt område bag de mange haller er der lavet en ny asfaltplads. Her skal varer, der kan tåle at stå ude, placeres for efterfølgende at komme rundt til butikkerne.

- Vi har også fået lavet to nye halvtag, hvor de pakkede varer kan stå, inden de skal køres ud, forklarer Thomas Skriver til migogvejen.

Udvidelsesplanerne er dog ikke det eneste, der skaber travlhed hos virksomheden. Forårsmånederne har traditionelt set altid været højsæson for Protræ, men i år har det solrige forår og coronavirus sat ekstra blus på kedlerne for de ansatte i virksomheden.

- Når man leverer til Danmarks lavprisbyggemarked nummer et i en april, hvor solen bare brager derudaf i tillæg til, at det meste af det danske gør det selv folk nok er en smule rastløse derhjemme, så kan det i den grad mærkes hos os, fortsætter Thomas Skriver.

Den store forårsaktivitet har medført alletiders omsætningsrekord hos Protræ for april, og udvidelserne fortsætter, da der hverken er plads nok i Skodborg eller på det store lager i Holsted.

- Vi har lige bestilt tre store telthaller. De kan hurtigt stilles op og er mere fleksible end traditionelle lagerhaller, og det første telt står klar om et par måneder, skønner Thomas Skriver.

I Skodborg gælder det en teltehal på 1800 kvadratmeter, mens der opføres to telthaller på henholdsvis 800 og 1200 kvadratmeter i Holsted.

(Fotos: LLN Press©)

 

 protræ 20 06protræ 20 02protræ 20 03protræ 20 04protræ 20 05

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft