Der blev naturligvis budt på godter fra køkkenet, da der sidst på eftermiddagen var besøg i Herregårdskælderen på Sønderskov.
Gæster, der kom af en enkelt grund - for at hylde Preben Madsen, der har drevet stedet siden 2009.
UdviklingVejens turismepris 2024 gik til Preben Madsen.
(læs videre under annoncen)
(tryk på annoncen og se mere)
- Tak for mad, lød det indledningsvis fra formanden for UdviklingVejen, Ole Stubbe, ved overrækkelsen.
En overrækkelse, der naturligvis fandt sted i de historiske rammer.
- Din mad er din markedsføring, og dine gæster kommer fra et stort opland. Du er med til at trække gæster til området. Noget vi sætter pris på, lød det videre.
- Du har udvist en ganske særlig evne og dedikation for lokale råvarer og at præsentere autentisk dansk madkultur og lægger vægt på at være tæt på råvarerne og samspillet med producenterne, fortsatte Ole Stubbe og noterede, at Preben Madsen kokkehjerte banker for de mindre producenter i området og de kvaliteter, som de byder ind med.
Turismeprisen uddeles hvert år til en turismevirksomhed, og det er en dommerkomité bestående af de seneste tre års modtagere, der udpeger årets modtager og også vælger årets kriterie og begrundelse.
(Fotos: migogvejen©)