Følg migogvejen på Facebook  

Lintrup Kro har gennemgået et større generationsskifte, hvor der er kommet ny i køkkenet efter 47 år.

 

(læs mere under annoncen)

LLN Press/migogvejen

 

Rita og Osvald Kristensen har valgt at sige farvel til deres livsværk efter 47 år for at gå på pension.

Der vil dog fortsat være liv på stedet, men der vil ske en del ændringer.

- Jeg vil primært satse på smørrebrød, snitter, pålægsfirkanter og tapas ud af huset, fortæller 45-årige Anita Conradsen Gryager til migogvejen.

Hun vil fremover tage sig af køkkenet, efter hun og hendes mand, Henning Gryager, har købt Lintrup Kro.

»Anitas Delikatesser« er navnet på hendes nye koncept, og der bliver ikke noget med varmt mad, og det er slut med fester på kroen.

Det forhindrer dog ikke, at der snart kommer liv igen - i værelserne på førstesalen.

- Jeg kunne godt tænke med at etablere noget bed and breakfast, men det var ikke muligt derhjemme. Derfor tog jeg kontakt til de tidligere ejere for halvandet år siden om, at vi var klar til at købe kroen, når de ville sælge, fortæller den nye »kromutter«.

Nu er handlen en realitet, og der forestår nu et større renoveringsarbejde, så værelserne på førstesalen kan lejes ud.

- Der bliver syv værelser med to fælles badeværelser, opholdsrum og tekøkken, og jeg forventer, de er færdige til udlejning inden sommer, og det kommer til at hedde Lintrup Kro Bed & Breakfast, noterer Anita Conradsen Gryager.

Det er i øvrigt langt fra første gang, hun er i køkkenet på Lintrup Kro.

- Jeg arbejdede her som ung pige, fortæller den nye ejer, der kommer fra et job hos Skat.

Tanken om at blive selvstændig er langt fra ny:

- Det er en gammel drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har altid drømt om at blive selvstændig, fortæller Anita Conradsen Gryager, der er i gang med at smørre noget af det første smørrebrød, der hentes af en kunde i Brørup.

Selvom hun først lige er startet, glæder hun sig over den modtagelse, hun har fået.

(Foto: LLN Press©)

 

lintrup kro 1