I løbet af et par måneder er det muligt at få lokalbrygget rom.
(læs videre under annoncen)
(tryk på annoncen og se mere)
Det er »Vin for dig«, der i øjeblikket har rom i tønden.
- Vi har sø-sat et projekt, hvor vi har indkøbt rom fra Spanien, Panana og den Domikanske Republik og herefter blendet til vores smagspræference, og nu har vi hældt det på en 225 liters tønde, som tidligere har indeholdt Stauning Whisky, fortæller indehaver Mathias Bruhn (tv) sammen med medindehaver Marco Schmidt om den nye Brørup-rom.
Tanken og idéen bag projektet stammer fra spiritusindustrien, hvor man ofte laver det, man kalder et »cask-finish« eller en fadafslutning.
- Her har vi taget vores rom, som er lagret i de varme lande i mange år og taget det til Danmark for at give det en »fad-afslutning« på et gammelt Stauning Whisky fad, forklarer Mathias Bruhn.
Det er altså Rom fra de varme lande, der møder whisky fra det kolde nord.
Den fyldte tønde ligger lige nu i butikken og hygger sig.
Formålet med det hele er, at rommen i tønden vil tage smag fra den brugte tønde og derigennem få en mere robust karakter, som vi kender den fra Stauning Whisky.
- Kombinationen af den søde rom og kraftige whisky forventer vi vil give en fantastisk smagsoplevelse, vurderer de to ejere.
Der går et par måneder, til rommen tappes på ca. 380 flasker Brørup Rom.
(Fotos: LLN Press©)