Den ekstra hånd - top - kasserer Frøs Sparekasse - jan-mar 2023 Agroland - åbningstilbud Skjern Bank - rigtig størrelse Antenneforeningen Vejen - topannonce

Rikke Kjær Mølsted, Bække, fejrer fredag, 3. marts 2023, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen IC - træning 2023

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Hun blev i 1997 ansat som grafiker i International Marketing Service-Graphics (IMS-G) – i daglig tale omtalt som byggevejledningsgruppen – som den første grafiker sammen med en gruppe af tekniske tegnere. Opgaverne bestod primært i at bygge byggesteps i et 2D program på en Windows computer, hvorefter de skulle sættes op på en Mac og klargøres til tryk.

- Efter en årrække i IMS-G fortsatte Rikke i InHouse Agency og derefter i Creativ Center, hvor hun i sin rolle som senior graphic designer i en lang periode satte et positivt præg på de mange kreative grafiske materialer der blev udviklet så som globalt instore, emballager, annoncer, key visuals, materialer til LEGOLAND Parken, osv. Da Rikke altid har haft et skarpt øje for de små detaljer, fungerede hun i en lang periode som intern korrekturgang, inden layouts blev sendt til godkendelse hos kunden, skriver LEGO i en pressemeddelelse.

Inden Rikke Kjær Mølsted blev en del af sin nuværende position i Partner Management & Production (PM&P) var hun i en årrække udlånt til Retail Design, hvor hun spillede en vigtig rolle i udviklingen af materialerne til Store of the Future og LEGO legeområder i BR butikkerne herhjemme.

- I PM&P varetager jubilaren mange forskellige roller i relation til vores eksterne partnere, hvor hun på en daglig basis er med til at sikre den gode relation ud imod vores partnere, lyder det videre.

- Rikke er en vellidt person blandt sine kolleger og kan med sit gode humør og skarphed samarbejde på tværs af organisationen. Rikke har aldrig været bange for at springe ud i nye og ukendte opgaver, og man kan trygt stole på, at hun løser dem til stor tilfredshed for alt og alle, skriver LEGO i pressemeddelelsen.

(Foto: PR-foto) 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->