Den ekstra hånd - top Frøs Sparekasse - jan-mar 2023 Antenneforeningen Vejen - topannonce Skjern Bank - rigtig størrelse

Det lokale folketingsmedlem, Anni Matthiesen (V), glæder sig over den nye regering bestående af Venstre, Moderaterne og Socialdemokratiet.

I et indlæg til migogvejen skriver hun:

 

- Jeg glæder mig over, at vi nu får en handlekraftig flertalsregering, og vi forhåbentlig her kan få gennemført mere Venstrepolitik, end det i mange år har lykkedes os.

Danmark har brug for reformer, og vi er nødt til at sikre dansk økonomi, nytænke den offentlige sektor især på hele sundheds- og ældreområdet.

Vi har en situation med høj inflation, mangel på arbejdskraft og krig i Europa, og derfor er det også nødvendigt at have mod til at tænke nyt.

Jeg har kæmpe respekt for, at min formand, Jakob Ellemann-Jensen, har haft det mod, som det kræver at kaste sig ind i en ny SVM regering. Men for landets skyld er det nødvendigt med modige politikere.

Jeg er sikker på, at med Venstre som en del af den nye regering bliver der nu bedre muligheder for at bringe Danmark fremad i en meget svær tid.

(Foto: PR-foto)

Mod til - Mølby og Tantholdt

(tryk på annoncen og se mere)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->