Bjarne Lastein - folketingskandidat Skjern Bank - vi er lige i Bramming Antenneforeningen Vejen - topannonce

Arne Haahr Larsen, Vejen, har i eftermiddag modtaget et legat fra Brørup Landboforenings Fond for sine mange år i Markedsrestaurationen.

 

(læs videre under annoncen)

Vagn Sørensen - valg

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Efter 25 år i køkkenet i Markedsrestaurationen i Brørup har Arne Haahr Larsen valgt at takke af, og det blev i eftermiddag markeret med en reception, hvor der var en speciel overraskelse til Arne Haahr Larsen.

Han har været en institution på stedet, og det ønskede Brørup Landboforenings Fond at markere ved at tildele ham årets legat, der lyder på 25.000 kroner.

- Arne modtager legatet for at påskønne det helt fantastiske arbejde, han har lavet i og omkring Markedsrestaurationen, Brørup Marked og Husdyrauktionen, lød bl.a. begrundelsen fra formanden for husdyrauktionen, Jørgen Bruun.

Efter travle år på stedet skal legatet sikre Arne Haahr Larsen og hans familie oplevelser udenfor Markedsrestaurationens hårde arbejde.

- Legatet tildeles, fordi fonden gerne vil anerkende et fantastisk menneske, som har været med til at skrive historie både på Markedsrestaurationen og i lokalsamfundet i Brørup, lød det videre.

- Arne har været fantastisk til at kombinere traditionelt og moderne madkultur med gode danske råvarer og er billedet på en fantastisk, dansk samfundsborger med alle de gode værdier, lød det videre fra Jørgen Bruun.

Fondens formand, H.C. Gæmelke, var selv forhindret i at deltage i receptionen og overrække legatet.

Nu restauratører er Samuel Ssemwanga.

(Fotos: migogvejen©)

 

markedsrestaurationen 21 06

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->