Skjern Bank - vi er lige i Bramming Antenneforeningen Vejen - topannonce Bjarne Lastein - folketingskandidat

Martin Boye fra Liberal Borgerliste melder sig nu også ind i kampen om at blive Vejen Kommunes kommende borgmester.

Dermed er der nu fem kandidater til posten.

 

(læs videre under annoncen)

 377 x 300 Rødding Auto

(tryk på annoncen og se mere)

 

Det er både Liberal Borgerliste og Nye Borgerlige, der peger på Martin Boye som ny borgmester.

- Det er de eksisterende borgmesterkandidaters vage tilgang til at holde skatten i ro, der får Martin Boye til at tage udfordringen op og melde sig på banen som borgmesterkandidat i Vejen, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi er nødt til at turde være visionære og udfordre eksisterende tankegang. Borgerne i Vejen Kommune får i mig et alternativ til borgmesterposten, der ikke vil hæve skatten. Jeg vil i langt højere grad involvere borgerne i det fælles ansvar at få kommunen til at løbe rundt – at sætte tæring efter næring uden at tage flere penge op af borgernes lommer, er beskeden fra Martin Boye.

- Borgerne administrerer deres penge langt bedre og mere effektivt end forvaltningen i nogen kommune kan, så vi skal i stedet tænke nyt, lyder det beslutsomt fra den nye borgmesterkandidat.

Han erkender samtidig, at han længe har gået og puslet med tanken om at stille op som borgmesterkandidat.

Fra spidskandidaten for Nye Borgerlige til kommunalvalget, Peter Svane, lyder meldingen:

- Vi vil gerne bakke op omkring Martin Boye som borgmesterkandidat af flere grunde. Han har af flere omgange udfordret kommunen på punkter, som interesserer os, han er en energisk politiker, og hans holdninger ligger tæt op ad Nye Borgerliges, og så afviser han skattestigninger, som er et kardinalpunkt for Nye Borgerlige her til kommunalvalget.

Nye Borgerliges Lokal Formand, Tommi Rytz, der også er kandidat til kommunalvalget, er helt på linje med sin spidskandidat og supplerer i en pressemeddelelse:

- Martin er en aktiv og engageret lokalpolitiker med begge ben på jorden. Han lytter og er imødekommende, og så er han ikke bange for at tænke ud af boksen og udfordre de gængse roller og måden, man hidtil har gjort tingene på.

- Nye Borgerlige mener jo klart, at der er penge nok i forvaltningen, og at skatten derfor skal holdes i ro, og det er helt i tråd med Martin Boyes holdninger, hvorfor vi fint kan støtte og bakke op omkring hans kandidatur til borgmesterposten, lyder det videre.

- Det glæder mig meget at få den opbakning og det skulderklap fra Nye Borgerlige. Det tegner rigtig godt for det fremtidige samarbejde, siger Martin Boye og glæder sig over opbakningen.

De øvrige borgmesterkandidater er Jørgen Thøgersen (A), Bjarne Lastein (B), Frank Schmidt-Hansen (C) og Morten Thorøe (V).

 

På billedet er det fra venstre Alvin Lykke og Martin Boye fra Liberal Borgerliste og Peter Svane og Tommi Rytz fra Nye Borgerlige. (Foto: PR-foto)

Martinsen bund 

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->