Den ekstra hånd - top - kasserer Antenneforeningen Vejen - topannonce Frøs Sparekasse - jan-mar 2023 Skjern Bank - rigtig størrelse Agroland - åbningstilbud

Områdets folketingsmedlem, Anni Matthiesen (V), har mandag været på besøg i Rødding-området, hvor hun besøgte fire virksomheder.

Dagen startede med et besøg ved Primo Plast i Lintrup, hvor hun hørte om virksomhedens nye produktlinjer og udvidelse med ansættelse af op mod 15 nye medarbejdere.

Dernæst besøgte Venstrepolitikeren en landmand, Thomas Hansen, som kunne berette om, at økonomien i hans landbrugsbedrift i 2017 så rigtig godt ud. Landmanden gav ifølge en pressemeddelelse regeringens fødevare- og landbrugspakke en stor del af æren for den forbedrede indtjening.

Ved middagstid besøgte Anni Matthiesen Rødding Fri Fag- og Efterskole. Her hørte hun om, at skolen havde fået flere elever og bedre sikkerhed for fremtiden, efter den var blevet gjort til en kombinationsskole. Det glædede børne- og undervisningsordføreren:

- Sidste gang jeg besøgte Rødding Fri Fag- og Efterskole, var der en del usikkerhed grundet et for lavt elevtal og ændret tilskudsregler. Det er dejligt, at jeg ved dagens besøg kan se, at udviklingen nu er vendt, og at skolen har fået bedre fremtidsudsigter, siger Anni Matthiesen.

Folketingsmedlemmet afsluttede dagen med et besøg ved Kirkens Korshær i Rødding, hvor hun også kunne høre om den gode udvikling, som genbrugsbutikken havde gennemgået:

- Ved Kirkens Korshær fik jeg at vide, at ikke mindre end 75 ældre frivillige mødes og hjælper med at holde genbrugsbutikken kørende til gavn for varmestuerne rundt om i landet. Det glæder mig, at det lykkes både at gøre noget godt for lokalsamfundet samtidig med, at ældre mennesker aktiveres og får styrket deres sammenhold, siger Anni Matthiesen, der ser tilbage på en god tur i området.

- Jeg synes, det har været en utrolig givende og positiv dag. Fælles for de fire besøg var, at der alle steder var en positiv stemning. Det er vigtigt for os som folketingsmedlemmer at komme ud og opleve, hvad det er, der virker, og hvad der ikke virker. Det skal vi bruge i vores lovgivningsarbejde, så vi kan dele de gode erfaringer og skabe endnu bedre vilkår for vækst og udvikling i hele Danmark, fortæller Anni Matthiesen.

 

anni4anni4anni4

(billedtekster)

Anni Matthiesen og landmand Thomas Hansen.

Folketingsmedlemmet Anni Matthiesen på besøg ved Primo Plast, hvor Kristian Andersen viste rundt.

Anni Matthiesen foran Rødding Fri Fag- og Efterskole sammen med leder Jette Christensen.

Anni Matthiesen sammen med nogle af de ældre frivillige i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Rødding.

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->