Den ekstra hånd - top - kasserer Skjern Bank - rigtig størrelse Antenneforeningen Vejen - topannonce Agroland - åbningstilbud Frøs Sparekasse - jan-mar 2023

Asbjørn Nielsen siger farvel til posten som forstander for Skibelund Gymnastik- & Idrætsefterskole.

I stedet bliver han fra 1. maj ny direktør på VUC Syd.

»47-årige Asbjørn Nielsen kommer fra en stilling som forstander på Skibelund Gymnastik og Idrætsefterskole, som han de seneste ti år har vendt til at være en respekteret og veldrevet efterskole. Han har en master i ledelse af uddannelsesinstitutioner med fokus på statslig styring og er oprindelig håndværks- og læreruddannet med en tillægsuddannelse i vejledning. Det er dermed en direktør, der både kender det pædagogiske maskinrum og har sikker hånd på skoledrift, som nu sætter sig i stolen, hedder det i en pressemeddelelse fra VUC Syd.

Det er et enstemmigt ansættelsesudvalg bestående af bestyrelsen, der har peget på Asbjørn Nielsen. Bestyrelsesformand HP Geil er glad for, at det er lykkedes at hente ham til VUC Syd:

- Vi får med Asbjørn Nielsen en direktør, der både har et stærkt pædagogisk fundament og en solid ledelsesmæssig ballast. Der er ikke nogen tvivl om, at der ligger et stort stykke arbejde med at genskabe tilliden til VUC Syd. Asbjørn Nielsen har bevist, at han kan sikre en veldrevet skole og stille sig i spidsen for pædagogisk nytænkning og udvikling. Derfor har vi tillid til, at han er den helt rette til jobbet.

Med sin baggrund i efterskoleverdenen, er Asbjørn Nielsen vant til, at der ikke er en naturlig elevgruppe, men at en skole hele tiden skal være attraktiv og gøre sig fortjent til sine elever. Det vil også være en vigtig del af Asbjørn Nielsens fokus i den videre udvikling af VUC Syd.

- Det er med stor lyst, at jeg påtager mig opgaven som direktør for VUC Syd. Jeg vil arbejde for, at der igen kommer fokus på kerneopgaven, som er at drive den bedst mulige uddannelsesinstitution for vores kursister og samtidig også være en dannelsesinstitution. Der er et kæmpe potentiale i VUC Syd, og det ser jeg ser frem til at forløse sammen med medarbejderne, siger Asbjørn Nielsen.

Asbjørn Nielsen har gennem mange år været organisatorisk aktiv i det frivillige foreningsliv og i organisatorisk arbejde i DGI, ligesom han har haft et stort internationalt engagement i flere organisationer. Privat er han gift med Birgitte Pallesen og sammen har de tre børn på henholdsvis 17, 19 og 21 år. Parret flytter i forbindelse med Asbjørns ansættelse hos VUC Syd til området.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->