Den ekstra hånd - top - kasserer Antenneforeningen Vejen - topannonce Skjern Bank - rigtig størrelse

Bjarne Normann Madsen er ansat som ny økonomichef - CFO - hos NDI Group A/S i Brørup.

 

(læs videre under annoncen)

KK Partner(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- NDI-koncernens topledelse har fået et nyt medlem i form af Bjarne Normann Madsen, der bliver del af virksomhedens øverste ledelse sammen med ejer René Kristensen og vicedirektør Peter Kjær.

- Vi er glade for at byde velkommen til Bjarne og påbegynde et samarbejde, hvor vi skal udvikle og implementere koncernens nye 2026-strategi – blandt andet med fokus på lønsom vækst, digitalisering og ikke mindst et stærkere fokus på bæredygtighed som et strategisk indsatsområde, siger René Kristensen i en pressemeddelelse.

Bjarne Normann Madsen kommer fra et tidligere job som viceøkonomidirektør i den danske, familieejede virksomhed ECCO A/S.

Foruden det har han blandt andet været økonomidirektør i den internationale virksomhed, Roulunds Fabrikker, der producerede komponenter til bilindustrien og landbruget. Derudover har han været økonomidirektør i H.J. Hansen-koncernen, der er blandt Skandinaviens største genvindingskoncerner.

- Jeg ser meget frem til at møde virksomhedens medarbejdere og blive del af en succesrig virksomhed under stor udvikling. Det er meget spændende at få muligheden for at være med til at udvikle og implementere virksomhedens nye strategi, så NDI-koncernen kan fortsætte sin udvikling til gavn for vores kunder, medarbejdere og samfund, siger Bjarne Normann Madsen.

NDI-koncernen beskæftiger i dag mere end 1000 medarbejdere i seks lande og har hovedkontor i Brørup.

(Foto: Pressefoto)

 

nyhedsbrev luft

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.
-->