Den ekstra hånd - top - kasserer Antenneforeningen Vejen - topannonce Frøs Sparekasse - jan-mar 2023 Skjern Bank - rigtig størrelse Agroland - åbningstilbud

Efter mere end 40 år i spidsen for Welboe Totalindretning skulle det være slut.

Preben Wendelboe har solgt sit livsværk.

 

(læs videre under annoncen)

Skodborg Vesterkro - åbent hus

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Helt slut er det dog ikke for den snart 70-årige Preben Wendelboe.

- Vi har lavet en aftale om, at jeg skal hjælpe nogle timer hver dag, fortæller han til migogvejen.

Hans erfaring indenfor indretning af bl.a. lagre er stor, og meldingen fra den nye direktør er klar:

- Vi er glade for, han bliver som konsulent, så vi kan lære noget af ham, lyder det fra Henrik Vetter, der er ny direktør i firmaet i Skodborg.

I øvrigt en beliggenhed, der ikke ændrer sig.

- Vi bliver her og i vores lejede lokaler i Rødding og beholder de otte medarbejdere, konstaterer Henrik Vetter, der har købt navn og medarbejdere og lejer sig ind hos Preben Wendelboe.

Både han og den anden køber, Henrik Bach, kommer fra Sjælland fra en helt anden branche.

- Jeg kommer fra IT-verdenen og har i mange år arbejdet med ledelse, og vi ser her en virksomhed, der kan vækste, og vi vil nok forsøge at komme mere ind på Sjælland, siger Henrik Vetter.

Welboe ApS, der er firmaets fremtidige navn, var til salg i tre måneder gennem et mæglerfirma og er i dag officielt overtaget af de nye ejere.

På billedet er det til venstre Preben Wendelboe, der bliver konsulent i Welboe ApS, og Henrik Vetter som er ny direktør for Welboe, der oprindeligt startede i Vejen.

- Den røde tråd i Welboe-totalindretning er, som navnet siger, at alt hvad der forefindes inden for virksomhedens fire vægge, kan være leveret af Welboe, det være sig lagerinventar, arkivskabe, flytbare kontorvægge, kontor og kantinemøbler, ja listen er uendelig, lyder det på firmaets hjemmeside, og der handles mest med erhvervskunder, men også private kunder er velkommen, og der er både nyt og brugt på lageret.

(Foto: LLN Press©)

Den ekstra hånd - top - kasserer

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->