Den ekstra hånd - top Antenneforeningen Vejen - topannonce Frøs Sparekasse - jan-mar 2023 Skjern Bank - rigtig størrelse

Vejen-firmaet Sax Lift A/S er blevet solgt til en svensk gigant.

 

(læs videre under annoncen)

Udvikling Vejen - nytårskur 2023

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Indutrade har underskrevet en aftale om køb af samtlige aktier i det danske selskab Sax Lift A/S, www.saxlift.com, med en årlig omsætning på cirka SEK 130 millioner, skriver køberne i en pressemeddelelse.

Sax Lift, der holder til på Engvej 10 i Vejen, er en førende producent af standardiserede og specialfremstillede sakseløfteborde.

Virksomhedens produkter, som muliggør mere effektive arbejdsprocesser ved at reducere den fysiske arbejdsbyrde og gøre arbejdspladserne mere fleksible, bruges typisk i produktion, lager, logistik og værksteder i brancher som medicin, fødevarer, industri, byggeri og detailhandel.

- Sax Lift har en bred global base af tilbagevendende kunder og en stærk digital salgsplatform til at nå nye kunder. Virksomheden blev grundlagt i 1993, har 34 ansatte og er baseret i Vejen, Danmark, lyder det videre.

- Vi er glade for at starte det nye år med at byde Sax Lift velkommen til Indutrade-familien. Sax Lift har et attraktivt kundetilbud og en stærk track record for bæredygtig, profitabel vækst over tid. Vi ser frem til at støtte dem på deres fortsatte vækstrejse, siger Bo Annvik, administrerende direktør for Indutrade, i pressemeddelelsen.

Sax Lift A/S præsenterede i 2021 et overskud på godt 8,5 millioner kroner.

(Foto: migogvejen©)

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->