Den ekstra hånd - top Antenneforeningen Vejen - topannonce Skjern Bank - rigtig størrelse Frøs Sparekasse - jan-mar 2023

Så er den stjålne traktor tilbage hos FL Jord ApS efter at have været væk i en uges tid.

Helt præcist blev den stjålet natten mellem 19. og 20. december, hvor den holdt i Billingland i Vejen.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen IC - træning 2022

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Den er blevet fundet i en plantage ved Tjæreborg, hvor den var kørt langt ind mellem nogle træer, fortæller indehaveren, Kim Skov Jensen, til migogvejen.

- En ældre mand går ofte ture i området og fandt den. Han talte med sønnen om det, og sønnen havde set de forskellige opslag og omtalen af tyveriet, lyder det videre.

I aftes fik Kim Skov Jensen et opkald om fundet, og han fandt i morges frem til traktoren. Politiet, der var underrettet om fundet, skulle dog først undersøge den for at finde eventuelle spor, inden den kunne køre retur.

Traktoren holdt aflåst, men ikke med firmaets nøgle. Det er imidlertid let at skaffe en nøgle til sådanne traktorer, og det er så sket.

- Der var ingen skader på den, så jeg kunne bare køre den hjem, konstaterer Kim Skov Jensen og vurderer, at den har holdt der siden tyveriet.

Hvad formålet med tyveriet var, er uvist.

- Det kan være nogen, der har fået kolde fødder efter at have set så meget omtale af tyveriet, men det kan også være, den senere skulle bringes ud af landet, skønner den retsmæssige ejer.

Den blev som nævnt stjålet i udkanten af Vejen, hvor der var koblet en vogn på. Den var efterfølgende smidt i et skovområde mellem Vejen og Skodborg.

Siden var den set køre mellem Holsted og Vejrup med en bil efter, men nu er den altså fundet og hjemme i go' behold.

(Foto: Kim Skov Jensen)

Dres - fyrværkeri

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->