Følg migogvejen på Facebook  

Vejen Kommune fastholder placeringen som en af Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner.

Det viser Dansk Industris nye måling af erhvervsvenlighed. Her er Vejen nummer tre og dermed for femte år i træk i top 5.

 

(læs videre under annoncen)

Antenneforeningen Vejen - topannonce

(tryk på annoncen og se mere)



- Vi er igen blandt de allerbedste erhvervskommuner i Danmark, og  vi er igen bedst i Syddanmark. Det er jeg stolt af. Erhvervsvenlighed er i kommunens DNA. Det oplever vores virksomheder dagligt, siger borgmester Frank Schmidt-Hansen (C) i en pressemeddelelse.

DIs måling af erhvervsvenlighed sætter fokus på 10 forskellige områder, hvor de både måler på objektive data og på virksomhedernes vurdering af kommunernes indsats.

I dette års måling klarer Vejen sig særligt godt, når det drejer sig om bl.a. Jobcentrenes samarbejde med virksomhederne, sikring af erhvervsgrunde med plads til udvikling samt kompetent og effektiv sagsbehandling af byggesager.

DI-målingen skal også bruges til at se på, hvor indsatsen kan gøres endnu bedre:

- Skal jeg pege på nogle forbedringspunkter, så viser DIs måling også, at vi skal have endnu større fokus på at sikre, at vores unge mennesker tager en erhvervsuddannelse. Det er godt for dem, og det er vigtigt for vores virksomheder. Herudover skal vi også drøfte, hvordan vi kan forbedre sagsbehandlingen af sygedagpengesager, hvor virksomhederne altid har været vant til en kompetent og effektiv sagsbehandling, fastslår borgmester Frank Schmidt-Hansen.


Billedtekst:
Borgmester Frank Schmidt Hansen og kommunaldirektør Ole Slot besøger hvert år mange af kommunens virksomheder for at sikre sig en god fornemmelse for, hvad der rører sig hos det lokale erhvervsliv. (Foto: Vejen Kommune)

 

nyhedsbrev luft