Følg migogvejen på Facebook  

Christian Heimer er ansat som CSCO (chief supply chain officer) i NDI-koncernen.

Her får han det øverste ansvar for indkøb, produktion, lager og logistik.

 

(læs videre under annoncen)

Martinsen - ny

(tryk på annoncen og se mere)

 

Med en baggrund inden for ledelse, logistik og forretningsudvikling og mere end 20-års erfaring er det en erfaren profil, som er blevet del af NDI-koncernen med virkning fra 5. august.

- Vi ser frem til samarbejdet med Christian Heimer, som med sin store erfaring og indsigt skal hjælpe med at realisere vores ambitioner som en meget vigtig del af vores koncernledelse. Han får en central rolle i forhold til at hjælpe os med at nå i mål med vores strategiske ambitioner. Blandt andet at skabe profitabel vækst og opnå en endnu mere effektiv og kundeorienteret distribution. Desuden skal han styrke vores langsigtede indsats for at komme på forkant med fremtidens markeds- og distributionslandskab, som omfatter digitale muligheder, bæredygtig produktion og logistik samt ikke mindst at bringe Norden endnu tættere sammen, siger vicedirektør i NDI-koncernen, Peter Kjær, i en pressemeddelelse.

Christian Heimer kommer foruden målsætningerne i 2026-strategien til at understøtte NDI Groups ambitioner om at styrke sin position som en nordisk virksomhed.

- Jeg glæder mig til at blive del af NDI-koncernen, lære dens medarbejdere at kende og blive del af den ambitiøse plan, der er lagt for fremtiden som en markedsledende, nordisk virksomhed. En plan, der ikke kun handler om at styrke virksomhedens indkøb, produktion, lager og logistik, men ikke mindst også sammenspillet mellem de forskellige afdelinger. I sidste ende har det også en stor betydning for, hvordan kunden oplever virksomheden og dermed kundetilfredsheden, siger CSCO Christian Heimer.

NDI-koncernen blev etableret i 1970, har fysiske lagre i hele Norden og har haft centrallager og hovedkontor i Brørup siden 1977.

(Foto: Pressefoto)

 

nyhedsbrev luft