Følg migogvejen på Facebook  

Det er snart slut med at købe blomster, ost, kartofler og andre småting på markedet i Brørup.

Markedspladsen er solgt til naboen - slagteriet Tican - og lukker med udgangen af juli.

 

(læs videre under annoncen)

Historisk Arkiv Brørup - generalforsamling 2024

(tryk på annoncen og se mere)

 

- Efter at omsætningen af kreaturer på husdyrauktionen måtte indstilles på grund af for få tilførte dyr, gjorde bestyrelsen bag Brørup Marked sig overvejelser om forskellige tiltag for at udvikle og fastholde markedet som værende et turistfyrtårn i Vejen Kommune. Efter en dialog med Vejen Kommune, stod det klart for bestyrelsen og ejerkredsen, at markedet skulle sælges, skriver auktionsudvalget for husdyrauktionen og Brørup Marked i en pressemeddelelse.

Forventningen var at finde en køber, der med fornyet engagement, motivation og nytænkning ville kunne drive og udvikle Brørup Marked. Det er ikke lykkedes.

- Bestyrelsen har arbejdet med forskellige konstellationer for at bevare markedet, og der har været forhandlet med flere interesserede købere, uden at dette har ført til en købsaftale, lyder det videre.

Efter at markedet har været til salg i et helt år, har bestyrelsen måttet konstatere, at det ikke har været muligt at finde en køber med interesse for at drive markedet videre.

- Bestyrelsen har derfor valgt at sælge alle aktiver i området til slagteriet Tican, som overtager bygninger og arealer pr. 1. august 2024, konstaterer auktionsudvalget.

- Jeg synes, det er ærgerligt for kommunen. Markedet har været et turistfyrtårn i kommunen, og slår du op på Brørup, er det netop markedet, der er en af de ting, der dukker op, siger formanden, Jørgen Bruun, til migogvejen.

(Arkivfotos: migogvejen©)

Brørup Bilcenter

(tryk på annoncen og se mere)

 brørup marked 23 03