Den ekstra hånd - top - kasserer Skjern Bank - rigtig størrelse Antenneforeningen Vejen - topannonce

Gerningsmanden bag røverierne i Dagli'Brugsen i Askov og Aldi i Vejen er formentlig bag tremmer.

Det sker med anholdelsen af en ung mand, der sigtes for en række røverier.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen-Net - sideannonce

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- En 20-årig mand fra Fredericia blev torsdag 4. maj anholdt og sigtet for en række røverier begået i tre politikredse, skriver Sydøstjyllands Politi i dag  en pressemeddelelse.

Dagen efter blev manden fremstillet i en lukket grundlovsforhør mistænkt for at have begået otte røverier. Han blev varetægtsfængslet i fire uger.

- Det var et efterforsknings-samarbejde mellem tre politikredse, der førte til anholdelsen af den 20-årige mand, skriver politiet.

Sydøstjyllands Politi efterforskede i samarbejdede med politikredsene Syd-og Sønderjyllands Politi og Fyns Politi en række røverier begået mod flere dagligvarebutikker henover en kortere periode fra 21. december 2022 til 2. maj 2023, og det var den samlede efterforskning, der resulterede i, at Sydøstjyllands Politi kunne foretage anholdelse af den 20-årige mand på en adresse i Fredericia.

I flere af sagerne har politiet været ude i offentligheden for at bede om hjælp til at identificere gerningsmanden.

Røverierne, som den 20-årige mand er mistænkt for at have begået, er tre røverier begået i dagligvarebutikker i Kolding, to i Vejen, to i Middelfart og et i Strib.

Den 20-årige nægtede sig skyldig.

- Vi kan ikke udelukke, at den 20-årige mand står bag flere røverier, og det er blandt andet det, som den igangværende efterforskning skal afdække, fortæller vicepolitiinspektør Torben Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

(Fotos: migogvejen©)

 

røveri aldi 23 02

 

nyhedsbrev luft

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.
-->