Den ekstra hånd - top - kasserer Antenneforeningen Vejen - topannonce Skjern Bank - rigtig størrelse

Naturen er meget tør i øjeblikket, og dermed er der stor risiko for naturbrande.

 

(læs videre under annoncen)

IT El

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Tirsdag var brandfolkene fra Vejen kaldt til assistance til en brand ved Hejnsvig, hvor brandfolkene fra Jels samtidig var kaldt til stationsdækning i Billund, så der var brandfolk klar, hvis der skulle komme et nyt udkald.


Om branden ved Hejnsvig skriver NetavisenGrindsted.dk:

Tirsdag eftermiddag ved 15.10 tiden blev TrekantBrand tilkaldt til en naturbrand ved Grene Sande.

Naturstyrelsen er i øjeblikket i gang med en kontrolleret afbrænding af nogle områder ved Gyttegård Plantage, og det var i forbindelse med afbrændingen, at der blev brug for brandvæsenet.

Naturstyrelsen havde nemlig et par traktorer med vandvogne inde i området ved Grene Sande over for parkeringspladsen, og her var ilden ved at nå op, hvor traktorerne stod. Begge traktorer sad fast, så derfor havde folkene fra Naturstyrelsen ikke andre muligheder end at få hjælp.

Brandmænd fra både TrekantBrand Station Billund, Station Grindsted og Station Vejen var på stedet med køretøjer og mandskab.

Billundvej blev spærret mellem Annexvej og Ørnsbjergvej, da brandvæsenet skulle have slanger til at ligge over vejen, fortæller vagtchef Torben Wind fra Sydøstjyllands Politi til Netavisen Grindsted.

(Tekst og foto: Rene Lind Gammelmark)

 

brand hejnsvig rlg 22 02brand hejnsvig rlg 22 03

 

 

nyhedsbrev luft

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.
-->