Følg migogvejen på Facebook  

Efter skriveri på de sociale medier i weekenden reagerer politiet nu.

Der skrives om, at flere har været udsat for drugging - at der er puttet euforiserende stoffer i deres glas.

Politiet var til stede med ekstra patruljer i Vejens natteliv og bemærkede ikke problemer og har ikke modtaget anmeldelser om drugging.

 

(læs videre under annoncen)

(tryk på annoncen og se mere)

 

- Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer unge til at anmelde det til politiet, hvis de mener, at de har været udsat for drugging, lyder det i eftermiddag i en pressemeddelelse.

- Opfordringen kommer efter opslag på sociale medier om, at der har været tilfælde af drugging i Vejens natteliv i weekenden, hvor drinks skulle være blevet tilsat euforiserende stoffer, lyder det videre.

- Vi havde ekstra patruljer i byens natteliv i weekenden på grund af flere arrangementer i byen. Vi var tilstede med uniformeret politi, men derudover også tilstede med en civilpatrulje, der havde til opgave at have både fokus på nattelivet samt netop også med fokus på euforiserende stoffer. Vores patruljer konstaterede ikke problemer med drugging, og vi har ikke efterfølgende modtaget anmeldelser om drugging, siger politikommissær Dennis Holst.

Syd- og Sønderjyllands Politi er opmærksomme på debatten på de sociale medier:

- Vi opfordrer de unge til at kontakte os nu, hvis man mener, at man har været udsat for drugging i weekenden eller har en viden om det. Generelt må man meget gerne omgående ringe 1-1-2, hvis man oplever drugging i nattelivet, så man hurtigt kan blive undersøgt og hjulpet. Generelt så henstiller vi til de unge om at tænke sig godt om i forhold til både alkohol og euforiserende stoffer, når de går i byen. Er man forældre til et ungt menneske, så er det en god ide at tale med de unge om risikoen, siger Dennis Holst.

Politiet kan kontaktes på 1-1-4.


Billedet:
Dennis Holst - leder af politistationen i Vejen - opfordrer til, at unge anmelder det, hvis de har været udsat for drugging.