Følg migogvejen på Facebook

Efter et målrigt opgør med 10 scoringer i den omvendte kamp i Vejen - 5-5 - blev aftenens top- og lokalopgør noget mere målfattigt.

Kun en enkelt scoring blev det til i opgøret i serie 3.

Det var hjemmeholdet, Føvling/Stenderup UI, der sendte bolden i nettet og endte med en sejr på 1-0 efter en målløs første halvleg.

Målet faldt efter 75 minutter, hvor Jannick Knudsen kom først på bolden efter et indlæg fra højre side og scorede et flot hovedstødsmål.

I starten af kampen havde Vejenholdet muligheder uden dog for alvor at blive farlige, og lige inden pausen var Føvling også tæt på.

Slutfacit blev en sejr til hjemmeholdet, der topper rækken efter at være ubesekret efter syv kampe.

(Fotos: migogvejen©)

fodbold fovling vejen 24 01

Det er svært at holde Føvlings Jannick Knudsen i 90 minutter. Han scorede også aftenens eneste mål i topopgøret.