Navne
migogvejen - Her er plads til din annonce - top

Gennem en årrække har Allan Kristensen brugt i tusindvis af timer i Vejen Sportsforening som bl.a. sportschef, men nu er det slut.

 

(læs videre under annoncen)

cs nørregade

her kan du finde nye ideer til aftensmaden - tryk på annoncen)

 

 

 

 

- Jeg har mistet motivationen til at fortsætte, og efter 10 år og fem måneder har jeg valgt at stoppe, er meldingen fra Allan Kristensen på Facebook.

Et farvel, bestyrelsen i foreningen beklager:

- Sportschef Allan Kristensen har desværre meddelt sit stop i Vejen SF og ønsker at stoppe omgående, beklager bestyrelsen i Vejen SF og takker ham samtidig for den store indsats.

- Vejen SF har meget at takke Allan Kristensen for både som træner og leder i klubben, men også som koordinator på Vejen Trolde Cup, lyder det videre.

Dertil kommer hans virke i forbindelse med DBUs fodboldskole, hvor han i flere år havde et makkerskab med skoleleder Leif Christensen som trænerleder.

- Vejen SF håber, at vores veje måtte krydse igen, således klubben kan nyde af din ærlighed, vilje til at gøre forskel, åbenhed og ikke mindst sparring med klubbens trænere. Tak for kampen, lyder det fra Vejen Sportsforenings bestyrelse.

(Arkivfoto, hvor Allan Kristensen hædrer en jubilar, Daniel Bak: LLN Press©)

 

 

 Folketingsmedlem Troels Ravn (S) glemmer ikke 1. maj trods virus - i stedet er han gået digitalt.

 

(læs mere under annoncen)

Martinsen - ny

 (gælder det revision eller rådgivning, så tryk på annoncen fra Martinsen)

 

 

 

Han har sendt sin 1. maj-tale til migogvejen: 

»Intet skal nogensinde forhindre os i 1. maj at markere arbejdernes internationale kampdag. Heller ikke når en ond corona-covid-19 virus hærger.

Det er altid godt at være blandt jer – selvom det i år er under særlige omstændigheder – og ikke ansigt til ansigt men online.

Men sundhedskrisen, som vi i øjeblikket befinder os i, vender op og ned på hverdagen og på traditionerne.

Ultimativt værst er det for dem, som har mistet livet, et familiemedlem eller en ven til sygdommen. Mange frygter også at miste deres arbejde eller se deres virksomhed – deres livsværk, smuldre mellem hænderne.

Krisen viser os samtidig, hvor stærk og afgørende den danske model er.

På ét døgn blev staten, arbejdsgivere og lønmodtagere i marts enige om en trepartsaftale, som giver midlertidig kompensation til lønmodtagere, der ellers ville risikere en fyreseddel under krisen.

Aftalen skaber tryghed og sikrer fuld løn til flere end 150.000 privatansatte lønmodtagere.

Det er fantastisk og helt unikt.

Vi skal blive ved med at stå sammen og finde gode løsninger på de udfordringer, som krisen rejser.

I Folketinget har vi, som andre steder i samfundet, mærket sundhedskrisen. Vi har været sendt hjem i perioder, møder er blevet aflyst, og Christiansborg er lukket for besøg.

Vigtig hastelovgivning er blevet gennemført og vedtaget.

Først og fremmest har opgaven bestået i at sikre vores sundhedsvæsen, tage skridt så kapaciteten på hospitalerne blev bevaret, lave trepartsaftaler med arbejdsmarkedets parter, lave økonomiske hjælpepakker, holde hånden under virksomhederne og undgå afskedigelse af medarbejdere.

Midt i krisens alvor har det været fantastisk at opleve, hvordan borgere, virksomhedsejere, små selvstændige, mennesker fra kultur- og foreningslivet, studerende og mediefolk har henvendt sig med gode konstruktive forslag og løsninger til at dække de sprækker, hjælpepakkerne har efterladt. Tak for det.

Snart går vi også for alvor ind i den fase, hvor vi skal drøfte, hvordan vi mest hensigtsmæssigt genåbner samfundet og vender nogenlunde tilbage til en normal hverdag.

Det vil være afgørende, at vi fortsat følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger – og ikke på nogen måde risikerer at sætte de gode resultater over styr. Der vil givetvis komme et langt forløb med visse restriktioner, indtil en effektiv behandling og vaccine mod virus er på plads.

Jeg mener, det var helt rigtigt at handle hurtigt og sætte alle økonomiske resurser ind, da covid-19 smitten meldte sin ankomst til Danmark. Det handlede først og fremmest om at redde menneskeliv. Sådan en politik og etik må vi aldrig gå på kompromis med.

Og så melder der sig naturligvis også nogle overvejelser og beslutninger, når regningen efter krisen skal betales.

Et forsigtigt skøn vil være, at sundhedskrisen kommer til at koste vores samfund mindst 400 milliarder kroner.

Jeg mener, at vi skal have for øje, at det er vores velordnede samfund med stærke institutioner – vores velfærdssamfund, sammenhængskraften, demokratiet, at vi er stærke samfundsborgere med et stærkt samfundssind, der har bragt os godt igennem den alvorlige krise. Derfor skal det heller ikke være velfærden, børnene, uddannelsessektoren, de ældre, de udsatte og sårbare, eller for den sags skyld Den Grønne Omstilling, der skal betale regningen.

Jeg håber, der kan skabes et solidt flertal i Folketinget for, at vi i årene, der kommer, kan føre en ekspansiv finanspolitik, som for alvor igen kan sætte gang i økonomien, så der kan skabes job, så virksomhederne og hjulene igen kommer i fulde omdrejninger, så der kan investeres i velfærd og fællesskab.

Opgaven bliver stor og svær.

Kampen mod covid-19 betyder desværre, at tidsplanen for regeringens politiske projekter skrider en smule. Men det ændrer ikke ved indholdet og ambitionerne – f.eks., når det handler om den grønne omstilling og om at gennemføre tidlig pension, som kan virke fra 1. januar 2021 for dem, der er nedslidte på arbejdsmarkedet og som ikke kan vente med at gå på Folkepension, til de er langt oppe i årene. Nu har Arne ventet længe nok. Vi skal have en værdig tilbagetrækning for alle.

Siden 1. maj sidste år har Danmark fået en ny socialdemokratisk regering. Der er sat en ny retning for Danmark – en grønnere, en mere tryg, en mere retfærdig retning.

Vores fællesskab betyder meget for os – og derfor har vi også med vores første finanslov prioriteret og brugt pengene på det, der betyder meget for de fleste:

  • 1000 flere sygeplejersker
  • Omprioriteringsbidraget, der bl.a. betød store besparelser på uddannelse er afskaffet
  • Folkeskolen har fået et løft
  • Flere pædagoger – minimumsnormeringer
  • Styrket indsats for udsatte børn og unge
  • Der er er vedtaget en klimalov, som markant reducerer udledningen af CO2 drivhusgasser
  • Tiltag mod dyre kviklån
  • Stop for løndumpning på landevejene
  • Afskaffelse af uddannelsesloftet

Særlig et af regeringens resultater har min store opmærksomhed.

Jeg er skatteordfører, og regeringen har netop præsenteret et nyt udspil, som skal stoppe snyd, svindel og bedrag på skatteområdet. Der er for mange, der ikke betaler det, de skal, der er for mange, der snyder og bedrager. Og dermed bliver vi alle snydt.

Centralt i udspillet er ansættelsen af 1000 nye medarbejdere – de første 250 medarbejdere ansættes allerede i år og skal bekæmpe snyd med moms, bekæmpe skattely og international skatteunddragelse.

Du har måske bemærket teksten på min t-shirt »Politik er kunsten at gøre det umulige muligt«.

Anker Jørgensen udtalte ordene i sin tale på Socialdemokratiets kongres i 1975.

Og hvad er mere relevant end at tage udgangspunkt i Ankers ord på en 1. maj.

I 1975 er jeg 14 år – jeg oplever en gryende bevidsthed om, at der var nogen, der havde været her før mig og kæmpet - kæmpet for, at vi får en ordentlig løn, når vi går på arbejde, kæmpet for ferie og pension, for rettigheder og arbejdsforhold, hvor du ikke bliver syg og nedslidt af at gå på arbejde – at der er opnået betydelige resultater, men at kampen aldrig hører op.

Solidaritet og retfærdighed ikke er noget, der kommer af sig selv.

For mig er det rigtig vigtigt, at er er plads til alle omkring samfundets bord.

Jeg mener, at alle mennesker har nogle evner – har nogle egenskaber, som skal bringes i spil – til glæde for fællesskabet – til glæde for samfundet – og altså ikke mindst til glæde for det enkelte menneske selv.

Vi skal have et samfund, der er præget af solidaritet, af ordentlighed, af retfærdighed – at den rigdom, vi er fælles om i samfundet, også kommer alle til gode – at vi har en god opvækst, en god skolegang – at vi får uddannelse og job og fodfæste på arbejdsmarkedet.

Jeg har et slogan – Politik i øjenhøjde – for mig betyder det rigtig meget at komme ud blandt mennesker – nede i brugsen måske, på stadion, på gader og stræder – tale med mennesker – høre om det der begejstrer, men også høre om det, der bekymrer – politik er et holdspil – det er sammen, at vi udvikler en politik, som gør, at vi i morgen har et bedre samfund end det, vi har i dag.

Politik er kunsten at gøre det umulige muligt.

Det er også derfor, vi i dag markerer arbejdernes internationale kampdag – den politiske og faglige kamp vil altid fortsætte.

Til slut er der bare tilbage at sige: Tak for ordet - rigtig god kampdag – vi ses næste år til en øl og et håndtryk.«

(Arkivfoto: LLN Press)

 

Her kan du se Troels Ravn holde sin 1. maj tale:

https://www.facebook.com/Troels.Ravn.A/videos/1420716314798952/UzpfSTUyNjYxNjcxMDcwNTA3MzozMjEzODk2Njk4NjQzNzE0/

 

Vejen Golfklub har fået besat posten i sekretariatet.

Det lokale folketingsmedlem, Anni Matthiesen (V), havde set frem til at skulle giftes med Kurt Kirkegaard.

 

(læs mere under annoncen)

Vejen Gymnasium og HF

(læs mere om gymnasiet og uddannelserne ved at trykke på annoncen)

 

 

 

Det kan hun stadig, men hun må vente noget længere.

- Efter mange overvejelser og snakke har vi nu taget beslutning om at skubbe vores bryllupsfest til 22. august, fortæller Anni Matthiesen.

- Planen var jo, at vi skulle giftes hjemme i haven 21. maj, men på grund af corona-krisen har vi besluttet at flytte festen tre måneder, lyder det videre.

- Vi håber så, at vi til den tid vil være på den anden side af sundhedskrisen og dermed kan holde en havefest for familie og nærmeste venner uden at være bekymret for smitte, noterer Anni Matthiesen.

Hun erkender, at det er træls at skulle flytte festen.

- Modsat er det afgørende for os, at vi kan holde vores bryllupsfest i afslappede rammer, og hvor alle gæster kan være afslappede og nyde samværet, konstaterer folketingsmedlemmet.

- Som situationen er lige nu, tør vi ikke løbe an på, at sundhedskrisen er overstået midt i maj, men til gengæld håber og tror vi på, at når vi skriver 22. august, vil Danmark være åbnet fuld og helt op igen, siger Anni Matthiesen og Kurt Kirkegaard.

(Foto: Privatfoto)

 

Der var søndag en helt speciel hæder til speedwaysportens Hans Chr. Schack, Holsted.

 

(læs mere under annoncen)

Kvickly - ny

(følg Kvicklys seneste tilbud ved at trykke på annoncen)

 

 

 

På DMUs repræsentantskabsmøde i Horsens fik han overrakt unionens hædersbevisning i guld for sin store indsats for speedwaysporten ikke kun i Holsted, men på landsplan.

Guldplatten blev overrakt af formanden for SK Speeway, Rudi Steen Hansen, der også kommer fra Holsted.

På generalforsamlingen i speedwayklubben i Holsted sagde Hans Chr. Schack i øvrigt nej tak til at fortsætte i bestyrelsen efter mere end 30 år.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

Der var fyldt op i spisesalen på Rødding Fri Fag- og Efterskole i eftermiddag.

 

(læs mere under annoncen)

Vejen BC - 2020

(læs om skolens tilbud ved at trykke på annoncen)

 

 

 

Der var tid til at fejre, at skolens nye ledelsesteam er på plads.

Derfor inviterede skolen til reception, hvor formanden, Conni Tetens, glædede sig over den måde, de nye ledere er kommet på plads.

Henrik Gregersen (t.h.) er ny forstander, og han har selv været med til at ansætte viceforstander Thomas Christensen.

Blandt gaverne var et par malerier fra skolens elever.

(Fotos: LLN Press©)

 

rødding fri 20 05rødding fri 20 05rødding fri 20 05rødding fri 20 05

 

I mere end 40 år har Flemming Jensen været klar til at rykke ud, når alarmen lød hos brandfolkene i Brørup.

 

(læs mere under annoncen)

Vejen Kommune - bund

 

Han har smidt, hvad han havde i hænderne for at komme med kollegerne ud og hjælpe.

Nu har han imidlertid valgt at takke af som brandmand hos Falck, hvor han gennem årene har deltaget i mange forskellige redningsopgaver.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

migogvejen skrev i fjor om Flemming Jensens 40 års jubilæum:

http://migogvejen.dk/brorup/1752-er-rykket-ud-i-40-ar

 

 

At være halinspektør er andet end et almindeligt job.

 

(læs mere under annoncen)

Tove Klose

(gælder det en tandlæge, så tryk på Tove Kloses annonce)

 

 

 

- Det er en livsstil og kræver opbakning fra familien.

Sådan lyder det fra Laue Sørensen, der er i gang med sæson nummer 15 som halinspektør i Brørup Hallerne.

Opbakningen har han, og han nyder livsstilen, så han har ingen planer om at sige stop med arbejdet i sportsfolkenes mekka.

- Det er et dejligt frit job, og det har aldrig været kedeligt, og det er heller ikke et sted, hvor jeg tæller timer, noterer Laus Sørensen.

På fredag har han dog bebudet at blive hjemme og have kaffen klar, når det er tid for en rund fødselsdag.

Laue Sørensen runder de 60 år.

Han stammer fra Gørding og er oprindeligt uddannet mejerist på mejeriet i Skodborg. Den milepæl blev nået i 1984.

I 1993 startede han hos Borden i Esbjerg, men i 2006 gik turen til den nye livsstil - jobbet som halinspektør i Brørup, hvor han også bor sammen med hustruen, Bente.

Han har selv spillet fodbold og håndbold og hjælper også i den lokale håndboldklub, Folding-Brørup HK.

Laue Sørensen glæder sig over den udvikling, Brørup Hallerne har gennemgået de seneste år.

Da han startede, var der gang i byggeriet af foreningshuset, og fodbolden er blevet knyttet tættere til hallen, efter klubhuset blev brækket ned.

I 2015 var arbejdet med tilbygningen færdigt, og motionscentret er det, der har generet flest brugere.

- Der er gang i centret især her i årets første tre måneder, og der er i dag omkring 540 medlemmer, fortæller fødselaren.

Arbejdet med en indendørs motorikbane er også netop afsluttet, og snart starter arbejdet med anlægget af en udendørs multibane - her afhænger meget af vejrguderne.

(Fotos: LLN Press©)

 

laue sørensen 20 01

 

Poul Henrik Bruun, Hovborg, har været ansat ved Billund Kommune i 40 år.

 

(læs mere under annoncen)

 KK Partner

(gælder det internet og forskelligt andet, så tryk på annoncen)

 

 


Poul Henrik Bruun, der er teamkoordinator, har søndag 1. marts 40 års jubilæum i Billund Kommune, skriver kommunen på sin hjemmeside.

Han er udlært på kontoret hos P. Skelmose Electronic i Varde og kom til Billund Kommune fra en stilling som assistent hos Statsfængslet i Sdr. Omme.

- I Billund Kommune har Poul Henrik Bruun i alle årene arbejdet i Personale og i hele den kommunale organisation, hvor han er bredt respekteret for sin faglige viden, men også for sine personlige egenskaber, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Jubilæet blev fejret med en reception fredag, og i alle taler fra borgmester til tidligere og nuværende chefer fremgik ordene ordentlighed, faglig dygtig, god sparringspartner, god kollega og teamleder til jubilaren, der i dag er teamkoordinator for en gruppe på syv medarbejdere i personale.

Poul Henrik Bruun var allerede ved sin ansættelse for 40 år siden formand i Hovborg Gymnastik- og Idrætsforening og redaktør på foreningens medlemsblad.

Engagementet i Hovborg har været usvækket lige siden og tæller i dag en lang række tillidsposter fra Hovborg Plantage over Huset, som er Hovborgs samlingspunkt, til Ko-Klapper Lauget, som arbejder for sundt kvæg og frodige enge langs Holme Å.

Poul Henrik Brun er gift med Else og er far, svigerfar og farfar.

(Foto: Pressefoto)

 

Der er ikke mange mennesker på 55 år, der kan fejre 40 års jubilæum på sin arbejdsplads.

 

(læs mere under annoncen)

Troldestudiet

 

 

 

Morten Jensen, Skodborg, er en undtagelse.

På søndag er det 40 år siden, han kom i lære hos slagteren i Kvickly i Vejen, og han er ikke i tvivl om, hvorfor han har været i slagterafdelingen så længe.

- Jeg har nogle rigtig gode kolleger. Vi er en hel lille familie her inde, så jeg er rigtig glad for mit arbejde, siger Morten Jensen til migogvejen.

Han har derfor ingen planer om at forlade Kvickly, kolleger og kunder. Han fortsætter med de forskellige opgaver i afdelingen.

Gennem de 40 år har Morten Jensen oplevet et markant skifte hos kunderne.

- Mange ønsker i dag færdigretter, hvor det bare skal i ovnen i måske en halv time. Det skal være hurtigt at få lavet mad, forklarer Morten Jensen, der samtidig noterer, at folk gennem årene er blevet »fedtforskrækkede«.

Prisen på varerne er selvfølgelig vigtige, men omvendt er kunderne villige til at ofre lidt mere, når det f.eks. gælder kød til højtider og fester.

Interessen for kødet fra Limousine-kreaturerne er således meget populært.

Der bliver også tid til andet end arbejde.

- Jeg har spillet golf i 27 år og løber også lidt, som Morten Jensen tæller suppleret med, at han faktisk har løbet ni maratonløb.

Jubilaren fejres ved en reception i Kvickly på søndag.

Og det skal da lige nævnes, at han faktisk har været i Kvickly mere end de 40 år. Han startede som servicemedarbejder, inden han kom i lære...

(Fotos: LLN Press©)

 

morten jensen kvickly 20 02

 

 

 

Ved månedsskiftet overtager Henriette Rask, Vejen, posten som ny skoleleder på Rødding Skole og Lintrup Børnecenter.

 

(læs mere under annoncen)

Tove Klose

(gælder det en tandlæge, så tryk på Tove Kloses annonce)

 

 

 

Hun starter mandag 2. marts, men fredag tyvstartede hun på jobbet.

I formiddag var hun med ved præsentationen af den nye bus på Lintrup Børnecenter.

Hun har dog endnu en uge på Andst Børnecenter, hvor lederstillingen er på vej til at blive slået op.

På billedet ses Henriette Rask bag viceskoleleder Helle Agerskov Høffner.

(Foto: LLN Press©)

 

 

Aftenens generalforsamling i Rødding IF bød på en hædring.

 

(læs mere under annoncen)

Vejen BC - 2020

(vil du vide mere om uddannelserne, så tryk på annoncen)

 

 

 

 

Det var fodboldformanden, Jens Peter Jørgensen, der blev hædret for sit engagement i fodboldafdelingen.

Han fik overrakt DBU Jyllands sølvemblem med tilhørende diplom.

Jens Peter Jørgensen har valgt at trappe lidt ned, men fortsætter dog stadig arbejdet for RIF.

Hvem, der kan modtage sølvemblemet, er ifølge DBU Jyllands hjemmeside:

»Ledere og trænere, som har gjort sig særlig fortjent ved deres arbejde for fodbolden inden for unionen eller dens klubber.

Der skal være tale om min. 15 års arbejde som ulønnet leder og træner i en klub - enten i bestyrelse, udvalg, som ulønnet træner, kampfordeler eller andre for klubben vigtige, løbende funktioner.«

(Fotos: Ole Olesen Sørensen©)

 

jens peter jørgensen 20 03jens peter jørgensen 20 03

 

Det er en rutineret foreningsmand, der tager over som formand for socialdemokratisk partiforening i Vejen kommune.

 

(læs mere under annoncen)

Toyota - aygo

(gælder det en ny bil, så tryk på Toyotas annoncen)

 

 

 

Socialdemokratiet i Vejen kommune skulle ved foreningens generalforsamling vælge ny formand, idet Per Mark, der har været formand siden 2017, havde meddelt, at han ikke modtog genvalg.

Den nye formand er Thue Uhre Lauridsen, Rødding, der indtil generalforsamlingen har været en del af bestyrelsen i partiforeningen, skriver partiet i dag i en pressemeddelelse.

Den nye formand har stor organisatorisk erfaring, da han gennem 42 år har været foreningsaktiv såvel som træner og sportsdirektør for OCK elite cykelhold, hvor han har været med til at sikre medaljer til lokale atleter og modtaget flere priser.

Herudover har han haft sæde i Vejen Kommunes folkeoplysningsudvalg gennem de seneste seks år.

Thue Uhre Lauridsen tog initiativ til opstart af triatlon-stævnerne i Jels og har været bestyrelsesmedlem i RTK, RCK, triatlon sportens hovedbestyrelse.

Han har været arbejdsmiljøansvarlig i Kolding Kommune med 250 medarbejdere.

- Socialdemokratiet har fået en nye og stærk bestyrelse med to nyvalgte bestyrelsesmedlemmer, Tut Gatwech og Lars Juhl Hansen. En bestyrelse, der skal være med til at sikre Socialdemokratiet borgmesterkæden ved Kommunalvalget i november 2021, lyder det videre i pressemeddelelsen.

(Foto: PR-foto)

 

migogvejen fortalte allerede i går i en anden artikel, at Thue Uhre Lauridsen var valgt som formand:

http://migogvejen.dk/nyheder/navne/3111-traeder-ud

 

Der er sket en udskiftning i Folkeoplysningsudvalget i Vejen Kommune.

- Thue Uhre Lauridsen har anmodet om at træde ud af Folkeoplysningsudvalget. Det skyldes, at han er blevet valgt som formand for Socialdemokratiet i Vejen kommune, lyder det i en pressemeddelelse fra Vejen Kommune.

Jens Peter Jørgensen fra Rødding IF er suppleant for Thue Uhre Lauridsen, og han overtager pladsen i Folkeoplysningsudvalget.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

Der er sket et skifte i kaptajnstolen hos Rødding frivillige Brandværn.

 

(læs mere under annoncen)

Vejen BC - 2020

(vil du vide mere om uddannelserne, så tryk på annoncen)

 

 

 

Den 38-årige Jan Falkenberg er ved årsmødet valgt som ny kaptajn.

Han afløser John Boelck, der har siddet på posten de seneste tre år.

Jan Falkenberg har været brandmand i Rødding de seneste seks år og bliver nu kaptajn for de 20 aktive brandfolk.

- Der vil ikke ske de store ændringer, selvom jeg er blevet kaptajn, noterer Jan Falkenberg overfor migogvejen.

Han har dog et ønske til lokalbefolkningen:

- Vi har brug for flere brandfolk og især folk, der kan rykke ud i dagtimerne på hverdage, påpeger Jan Falkenberg.

Mange arbejder udenbys, og derfor kan det være svært at nå af sted fra stationen indenfor de fem minutter, der er kravet.

Går du med drømmen om at blive brandmand, er det bare med at henvende sig til den nye kaptajn.

(Foto: LLN Press©)

 

 

Jørgen Thøgersen er uden modkandidat genvalgt som Socialdemokratiets borgmesterkandidat til næste års kommunalvalg.

 

(læs mere under annoncen)

 KK Partner

(tryk på annoncen og læs mere)

 

 

Det ligger fast efter lørdagens generalforsamling i foreningshuset i Brørup, og han bliver dermed partiets borgmesterkandidat for tredje gang, skriver partiet i en pressemeddelelse.

Jørgen Thøgersen føler sig efter snart 20 år i lokalpolitik godt rustet til at påtage sig opgaven som borgmesterkandidat.

- Med mig for bordenden vil Vejen Kommune få en borgmester, der vil være i øjenhøjde med kommunens borgere og politisk vil gå efter det brede samarbejde i den kommende byrådsperiode, lød det fra Jørgen Thøgersen efter valget.

- Jeg ønsker at fokusere på en markant øget tilflytning af nye skatteborgere til vores kommune, hvilket jeg ser som en forudsætning for at bibeholde et acceptabelt serviceniveau i vores kommune, lyder det videre.

Oven på den store fremgang ved valget i 2017 ser Jørgen Thøgersen frem til yderligere fremgang ved det kommende valg og måske muligheden for at sætte sig i borgmesterstolen efter valget i november 2021.

Jørgen Thøgersen er 57 år og bestrider til dagligt jobbet som sektionsleder ved Esbjerg Kommune, hvor han er daglig leder af Projekthuset i Ribe.

Han har gennem mange år været medlem af økonomiudvalget i både Brørup og Vejen kommune og har igennem de seneste otte år været formand for Udvalget for sundhed kultur og fritid.

Desuden er han udpeget til en lang række kommunale tillidserhverv og bestyrelsesposter og er blandet andet næstformand i skatteankenævnet, medlem af bestyrelsen i PKA – pensionskassen for socialrådgivere, socialpædagoger og kontorpersonale samt medlem af KKR-Syddanmark, kommunernes kontaktråd.

Med valget af borgmesterkandidat sætter socialdemokratiet samtidig arbejdet i gang med at finde socialdemokratiske kandidater i hele Vejen kommune, så partiet vil være i stand til at præsentere kandidater fra alle dele af kommunen ved valget i 2021.

(Foto: PR-foto)

 

 

Lina Leth Andreasen fik ekstra ros ved årsmødet.

 

(læs mere under annoncen)

Troldestudiet

 

 

Hun blev udnævnt som årets garder.

- Jeg har aldrig i mine 19 et halvt år givet pokalen til en pige, som ikke har fortjent den, og det sker heller ikke i år, lød det fra lederen af Den sønderjyske Pigegarde i Rødding, Margit Wind.

-.Selv om Lina bor ved Aarhus, så kommer hun troligt til alle arrangementer, Garderfestival i Fredericia, øve-weekender mm, så Lina er et godt forbillede, lød det ved årsmødet i Rødding Centret.

- Herudover er Lina en utrolig sød, sjov og meget vellidt pige, som vi altid kan regne med, og som jeg sætter stor pris på. Lina, du har om nogen fortjent at blive årets garder, påpegede Margit Wind ved overrækkelsen.

(Foto: PR-foto + LLN Press©)

 

den sønderjyske pigegarde 20 01

 

Skoledagen på Rødding Skole startede noget anderledes end normalt.

 

(læs mere under annoncen)

CS Pølsemageri - smørrebrød

 

 

Alle elever tog ophold med dannebrogsflag i hånden ved indgangen til skolen for at tage imod skoleleder Elsebeth Kristensen.

Efter 13 et halvt år på skolen og 2800 arbejdsdage takker hun nu af.

Derfor er der lavet et specielt arrangement på skolen i Rødding og Lintrup, som hun også er leder for.

Elsebeth Kristensen blev hentet i hjemmet i Holsted og kørt til skolen, hvor hun blev modtaget og kunne hilse ud af bilen som en royal.

I de royale kredse ville der kun være overrakt en buket. Der var to til den snart forhenværende skoleleder.

De blev overrakt af skolens yngste elev, Bianca-Maria (0.b), og skolens ældste Mohammed (9.y).

(Fotos: LLN Press©)

 

elsebeth kristensen 20 07elsebeth kristensen 20 07elsebeth kristensen 20 07elsebeth kristensen 20 07elsebeth kristensen 20 07elsebeth kristensen 20 07elsebeth kristensen 20 07

 

 

Henriette Rask skifter græsgange og forlader Andst Børnecenter til fordel for lederjobbet på Rødding Skole.

 

(læs mere under annoncen)

Troldestudiet

 

 

 

- Jeg starter i Rødding 1. marts efter at være startet her i Andst for seks år siden, fortæller 49-årige Henriette Rask til migogvejen.

I Rødding afløser hun Elsebeth Kristensen, som i morgen har sin sidste skoledag.

- Henriette har et stort kendskab gennem sit nuværende virke i Andst Børnecenter til de politiske mål og de værdier, vi arbejder efter i Vejen Kommune, og har konkrete bud på, hvordan Rødding kan udvikle sig yderligere i dialog med børnene, forældrene, medarbejder og afdelingerne i Vejen Kommune, naturligt centreret omkring Skole, Kultur og Fritid, skriver Regin Holm Nielsen, skolechef i Vejen Kommune i en meddelelse.

(Foto: Privatfoto) 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft