Sport

Efter to sejre på eget slagger tabte Holsteds ligahold i Fjelsted.

Det skal revancheres onsdag aften.

 

(læs mere under annoncen)

Anni - valgannonce

(tryk på annoncen og følg den lokale politiker i valgkampen)

 

 

Der bliver tale om en ægte revanche-match, når Holsted Tigers tager imod Team Fjelsted.

Team Fjelsted besejrede onsdag Holsted Tigers med 45-39, men nu er det Holsted Tigers, der har hjemmebane.

Holsted Tigers skal samtidig helst vinde med mindst syv points for at hente bonuspointet.

Hjemmeholdet stiller med de samme kørere som i de første tre matcher i år. Det er Nicki Pedersen, René Bach, Rasmus Jensen, Nicolai Klindt og Sam Jensen, mens Sebastian Mortensen denne gang er reserve.

Topkører hos Team Fjelsted er Peter Kildemand.

(Arkivfoto: LLN Press©)

Det lokale Folketingsmedlem, Troels Ravn (S), Vejen, er lige som de øvrige politikere i fuld gang med valgkampen(e), men der skal mere end en valgkamp til at spolere en fodboldtradition.

(læs mere under annoncen)

KK Partner

(tryk på annoncen og læs mere)

 

 

Det danske landshold i fodbold for hjemløse skal til VM i Cardiff.

Det fik Troels Ravn til torsdag efter et valgmøde på Lynghedeskolen i Grindsted at afbryde sin lokale valgkamp for sammen med Socialdemokratiet og en række af Folketingets partier at deltage i en fodboldturnering på Rådhuspladsen i København.

- Det er efterhånden blevet en tradition, at vi spiller bold til støtte for hjemløselandsholdet og socialt udsatte, fortæller Troels Ravn.

- Fodbold samler folk og skaber fællesskab, og når vi så samtidig kan være med til at sende hjemløselandsholdet godt afsted, er det bare perfekt, lyder det fra Troels Ravn, inden der igen skal føres valgkamp i lokalområdet

Socialdemokraterne tabte i øvrigt kampen om bronzemedaljerne til holdet fra Enhedslisten.

(Privat foto)

 

 

SPEEDWAY: Efter sejre i de to første matcher på eget slagger var Holsted i aften for første gang i år på udebane mod Team Fjelsted, og her måtte Holsted forlade banen uden point efter et nederlag på 39-45. Nicki Pedersen blev topscorer for Holsted med 12 points. Rasmus Jensen scorede 10 points, Rene Bach otte, Nicolai Klindt syv og Sam Jensen to points.

* * *

 

jonas jeppesen esbjerg

SPEEDWAY: Jonas Jeppesen fik onsdag aften en kanondebut for Esbjerg Vikings, som han som tidligere omtalt er skiftet til. Den tidligere Holsted-kører scorede som C-kører ikke mindre end 12 points i Esbjergs sejr på 49-37 over Region Varde, og indsatsen gjorde ham samtidig til aftenens fighter. (Foto: LLN Press©)

 

 

FODBOLD: Læborg GU bliver nu en del af »SFS - Sydvestjysk Fodbold Samarbejde« og vil på søndag levere spillere til indmarchen før Esbjergs kamp mod FC København.

Ungdomselitechef Niels Erik Søndergaard er glad for, at Læborg GU nu bliver en del SFS.

– Vi byder Læborg GU velkommen i Sydvestjysk Fodbold Samarbejde og glæder os til et langvarigt samarbejde, som vil komme begge parter til gavn. Vi er i forvejen stærkt repræsenteret blandt klubberne i Vejen kommune, så for os er det helt naturligt, at Læborg også skal med, siger han i en pressemeddelelse og tilføjer:

Fodboldformand i Læborg GU, Christian Poulsen, ser frem til samarbejdet og peger på især sparringen omkring den daglige træning som et afgørende element.

– I bestyrelsen har vi i en længere periode drøftet, om det ikke ville være en god idé at blive en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde. Efter en god snak med Niels Erik fik vi øjnene op for, at EfB kan tilbyde os rigtig meget især omkring gode råd til trænergerningen. Det kan vi give videre til vores fodboldspillere, og i sidste ende er det værdifuld læring. Derudover får vi nogle bedre muligheder for at følge EfB’s superliga-hold på Blue Water Arena, og det er især stort for de yngste, som til træningerne løber rundt i de blåhvide-trøjer, siger han i pressemeddelelsen.

 

* * *

vejen sf s1 12

Vejens serie 1 hold fik tirsdag aften et vigtigt point i bundstriden, da det på eget græs på Vejen Stadion blev uafgjort 1-1 mod Kolding B, der er med i topstriden, men Vejen ligger stadig sidst i puljen. . (Arkivfoto: LLN Press©)

 

 

Badminton er noget, der primært bliver forbundet med vintermånederne, men Brørup Badmintonklub har også gang i aktiviteterne i maj.

 

(læs mere under annoncen)

CS Pølsemageri - smørrebrød

(tryk på annoncen og få inspiration til maden)

 

 

Der tilbydes gratis badminton til de yngste i alderen 5-10 år.

Et tiltag, der sammen med andre, er faldet i god jord hos Sydbank, der i dag kiggede forbi.

Det var filialchef Lisbeth Kjær, der overrakte klubben en check på 10.000 kroner. Den glade modtager var formanden, Kenni Birkelund

(Foto: Brørup BK)

 

TENNIS: Brørup Tennisklub kan glæde sig over et tilskud fra Folkeoplysningsudvalget. Udvalget har på baggrund af en ansøgning bevilget 4000 kroner ex. moms som tilskud til opførelse af et mindre overdække ved siden af foreningens kunststofbaner.

Foreningens nuværende overdække er meget slidt og gammelt. Derfor vil foreningen bygge et nyt og mindre overdække. Foreningen river selv ned og bygger et nyt ved hjælp af frivillig arbejdskraft. Af samme årsag er der kun indhentet ét tilbud på materialer. Indkøb af materialer ved lokal forhandler beløber sig til knap 8000 kroner ex moms.

Brørup Tennisklub har ca. 42 medlemmer.

 

* * *

 

 

GOLF: 64 spillere var på plads ved søndagens turnering i Vejen Golfklub, hvor de spillede i tre rækker.

»Trods svære betingelser på banen med megen vind blev der alligevel lavet nogle rigtig fine resultater«, lyder det fra klubben.

A-rækken (slagspil):
Nr. 1 – Thomas Jensen. 71 slag netto
Nr. 2 – Esben Petersen. 71 slag netto
Nr. 3 – Jens Østergaard Petersen. 73 slag netto

B-rækken (stableford):
Nr. 1 – Pia Wittendorf. 37 point
Nr. 2 – Jan Moth Andersen. 36 point
Nr. 3 – Niels Schmidt. 35 point

C-rækken (stableford):
Nr. 1 - Magnus Birgir Henrysson. 34 point
Nr. 2 – Georg Jørgensen. 33 point
Nr. 2 – Frank Marek. 31 point

 

KK Partner

(tryk på annoncen og læs mere om mulighederne)

 

 

SPEEDWAY: Efter to sejre på eget grus skal Holsteds ligahold onsdag på udebane for første gang i denne sæson. Det gælder onsdag aften den vanskelige udematch mod Team Fjelsted. Som ventet har Holsted ikke ændret på holdet efter den sikre sejr over Esbjerg Vikings onsdag. Holsted-holdet består af Nicki Pedersen, René Bach, Nicolai Klindt, Rasmus Jensen, Sam Jensen og Emil Breum.

 

* * *

 

TENNIS: Vejen Tennisklub har haft to hold i kamp, og begge vandt.

Lørdag spillede andetholdet sæsonens første kamp. Udeholdet fra Ribe kom med et stærkt hold, og kampene var tætte. Fire ud af de seks kampe gik i tre sæt. Kun i ét tilfælde formåede Ribe at tage sejren. Vejen vandt samlet 5-1 og får en god sæson på sæsonen, hvor næste opgave bliver på udebane mod Horsens lørdag 25. maj.

Søndag mødte førsteholdet også Ribe. Vejen-spillerne formåede at gøre andetholdet kunsten efter og tog en sejr på 5-1. Også her var der nogle tætte kampe, som nemt kunne have tippet til gæsternes fordel. En vigtig sejr i åbningsrunden i bestræbelserne på målsætningen om en topplacering i 3. division. Næste kamp bliver på hjemmebane mod Aabenraa lørdag 25. maj kl. 10.00.

 

* * *

 

(læs mere under annoncen)

Nørregaard biler - bund

(tryk på annoncen og se, hvilken bil, der kan blive din)

 

 

SPEEDWAY: Som omtalt er Morten Peterson, Brørup, tilbage i Grindsted som holdleder for 1. divisionsholdet. Hans debut blev dog i Holsted, hvor Grindsted, Holsted og Slangerup dystede, og det blev en jævnbyrdig match med sejr til Grindsted og Morten Peterson med 37 points foran Holsted med 36 og Slangerup med 35 points.

 

* * *

 

jels benzincheck

Jels IF har modtaget en sponsorcheck fra OK Benzin og SuperBrugsen i Jels på 19.292,20 kr., som er med til at sikre investeringer, som ellers ville være udskudt. Det var nogle af fodboldafdelingens hold, der kunne starte en træningsaften med at modtage checken, som uddeler Kenneth Ørvad kom forbi med. Foto: Jels IF.

 

 

 

 

Jonas Jeppesen er færdig som speedwaykører hos Holsted Tigers.

 

(læs mere under annoncen)

Anni - valgannonce

(tryk på annoncen og følg det lokale medlems valgkamp)

 

 

I stedet kører han for liga-rivalerne, Esbjerg Vikings.

Jonas Jeppesen er en af landets talentfulde kørere og har tidligere vundet det danske U21-mesterskab, men han er kommet i klemme i Holsted i forbindelse med Rasmus Jensens nedrykning som C-kører.

Rasmus Jensen har mere erfaring og betragtes som den danske speedwayligas bedste C-kører.

Holsted Tigers og Jonas Jeppesen har derfor efter gensidigt aftale valgt at ophæve samarbejdet på liganiveau for indeværende sæson, skriver Holsted Tigers på sin hjemmeside.

- Vi aftalte allerede i vinters, at Jonas kunne blive fritstillet, hvis vi ikke brugte ham i to matcher i træk - en aftale, som også er indskrevet i kontrakten, forklarer holdleder Lars Munkedal.

- Jeg havde da gerne Jonas stående som reserve for Rasmus, men en ung kører som Jonas skal fortsat udvikles, og det bliver han kun, når han kommer ud og køre, siger Lars Munkedal og understreger, at Holsted Tigers ikke ønsker at stå i vejen for Jonas’ fortsatte udvikling.

- Vi har fortsat Jonas på kontrakt i Holsted, så vi er naturligvis også interesseret i hans fortsatte udvikling, og jeg er ikke i tvivl om, at vi ser ham på ligaholdet i Holsted igen om et år eller to, siger Munkedal til hjemmesiden.

Jonas Jeppesen debuterer i Esbjerg allerede på onsdag.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

 

 

Askov-Malt UI har endnu engang slået sin egen rekord for antallet af deltagere på sommerens DGI-fodboldskole.

Sidste år deltog 155 børn, og i år er antallet steget til 162 deltagere, og alt er udsolgt.

 

(læs mere under annoncen)

Troels Ravn - valg

(tryk på annoncen og læs mere om den lokale politiker)

 

 

Når klokken slår 10.00 mandag 1. juli, så står 35 trænere og ledere klar til at tage imod 162 fodboldglade børn.

Igennem de seneste år har skolen oplevet en utrolig fremgang i antallet af deltagere. Siden 2013 har antallet af deltagere været stigende, og de seneste to år har det været nødvendigt at sætte en begrænsning på antallet af deltagere.

- Vi er rigtig glade for den store opbakning, der har været til vores lokale fodboldskole. Vi er også rigtig glade for, at tilmeldingerne kommer så tidligt, da det kun gør det praktiske arbejde bag fodboldskolen meget nemmere, siger skoleleder Frank Thomsen i en pressemeddelelse.

I fjor havde fodboldskolen for første gang et tema, som var »VM i Askov«, hvor fodboldskolen ikke længere var opdelt i hold, men derimod repræsenterede hver gruppe et land.

Fodboldskolen havde dermed æren af at have fodboldspillere fra Belgien, Saudi Arabien, Spanien, Argentina, Danmark, England og Portugal.

I år gentages successen med et tema, og denne gang er temaet »Superligaen i Askov«, og dermed kommer der til at løbe en masse fodboldspillere rundt fra en masse forskellige danske klubber. 

Fodboldskolen er drevet af frivillige trænere og ledere.

- Fodboldskolen giver et dejligt sammenhold mellem alle aldre. Sammenholdet er det bedste! Vi griner, joker, og gør alle en indsats på at få det bedste ud af dagene, lyder det fra Lisa Maria, som har været træner på fodboldskolen i to år.

På trænersiden har fodboldskolen mange gengangere, men søger altid efter nye, som gerne vil være med i trænerteamet.

Fodboldskolens fremgang kan også mærkes på positive responser fra forældrene.

- Alle er bare max engageret, og børnene har den fedeste uge. Børnene knytter venskaber på tværs af alder og lærer hinanden rigtig godt at kende. Fodboldskolen er med til at skabe en social trivsel i vores lille lokalsamfund, siger Marianne Brink-Hansen i pressemeddelelsen.

Det er ikke kun deltagerne på fodboldskolen, som ser frem til uge 27. Det gør trænerne og lederne bestemt også. For Søren Lykke Thomsen er det ottende gang, at han ifører sig trænerdragten på fodboldskolen:

- Det er en dejlig følelse at give noget af sig selv for at skabe en fantastisk uge for en masse børn.

Han peger også på fællesskabet som en vigtig faktor for ham som frivillig på fodboldskolen.

En af de lidt yngre trænere, Anders Ravn, ser frem til at se udviklingen for deltagerne.

- På bare en uge kan man se en kæmpe udvikling for mange af spillerne.

I år kommer programmet for fodboldskoleugen til at ligne de tidligere års med Snickers Cup, Don Ø-spillet, vandkamp og selvfølgelig en masse fodbold.

Tekst: Sofie Thomsen

 

fodboldskole askov trænerfoto 2018

Trænerteamet i 2018, hvor mange vil være gengangere i år. (Foto: Askov-Malt UI)

FODBOLD: Heller ikke i femte forsøg lykkedes det for Røddings serie 2 hold at hente point. Lørdagens bundopgør i Rødding blev vundet af gæsterne fra Haderslev FK med 3-1, og dermed har Rødding seks points op til næstsidstepladsen. 

 

* * *

 

FODBOLD: Med et nederlag på 0-3 i lørdagens hjemmekamp mod Højer/Visby er Føvlings serie 3 hold for alvor inddraget i den spændende bundstrid i pulje 45. Vamdrup IF, der gæster Føvling næste gang, ligger sidst med tre points, mens Bylderup/B har ni points og Lundtoft IF og Føvling/Stenderup UI begge otte points.

 

* * *

 

FODBOLD: Brørup GF og Gørding-Vejrup Fodbold følges side om side i toppen af serie 4. Begge har 19 points halvvejs i sæsonen. Fredag aften blev Tjæreborg sendt hjem fra Brørup med et nederlag på hele 0-10.

 

* * *

 

FODBOLD: Der skulle i dag have været spillet lokalopgør i Sdr. Hygum i fodboldspillernes serie 4, men gæsterne fra Rødding meldte afbud og tabte ifølge DBU Jylland uden kamp.

 

LLN Press/migogvejen

 

 

 

I fodbold er det målene, der tæller.

 

 (læs mere under annoncen)

Martinsen - ny

(tryk på annoncen og kom nærmere rådgivning og revision)

 

 

 

Derfor var der god grund til ærgrelse hos Vejen-spillerne, da gæsterne fra Aabenraa lørdag eftermiddag øgede føringen til 3-1.

Forinden havde Vejen haft gode muligheder for at få vigtige points i bundstriden, men facit blev et nyt nederlag.

I starten af kampen havde Vejen gode muligheder for at bringe sig i front, men i stedet var det gæsterne, der bragte sig i front med 2-0, som også var stillingen ved pausen.

I de sidste 45 minutter tog Vejen for alvor over og fik ret hurtigt reduceret til 1-2 ved Nikolaj Ravn.

Derefter havde Vejen det meste af spillet og også et par store chancer, men kort før tid blev det i stedet gæsterne, der scorede og dermed slog sejren på 3-1 fast.

Billedet fortæller meget godt den situation. Ærgrelse hos Vejen, mens Aabenraa-spillerne i baggrunder jubler over scoringen, der sikrede sejren.

Holdene er nu halvvejs i sæsonen, og Vejen ligger sidst med blot en enkelt sejr i de syv kampe.

Tirsdag aften er der igen serie 1-fodbold på Vejen Stadion, hvor Kolding B kommer på besøg.

(Fotos: LLN Press©)

 

vejen sf s1 10vejen sf s1 10

 

Topkøreren, Nicki Pedersen, var onsdag aften impliceret i et styrt i ligamatchen i Holsted.

 

(læs mere under annoncen)

Nørregaard biler - bund

(tryk på annoncen og se, hvad der holder i salgsafdelingen)

 

 

I heat syv startede han på yderbanen, og efter et par omgange snurrede motorcyklen rundt om sig selv mellem tredje og fjerde sving, så han styrtede.

På det tidspunkt var der ingen kørere omkring ham, men det kom der kort efter.

Esbjergs Kenneth Kruse Hansen kom bagfra og havde ingen mulighed for at undgå at ramme ind i Nicki Pedersen, der da også blev udelukket.

Begge kørere kom hurtigt på benene igen, men Esbjerg-køreren havde slået hovedet og måtte udgå.

(Fotos: LLN Press©)

 

nicki 4nicki 4nicki 4

Efter en meget middelmådig sæson i fjor rykkede Holsteds speddwaykører, Rasmus Jensen, ned som C-kører efter hidtil at være indgrupperet som B-kører.

I aften viste han, at han er godt på vej tilbage til en højere indgruppering.

 

(læs mere under annoncen)

Zero - sommer

 

Det skete i ligamatchen på eget grus i Holsted, hvor han scorede ikke mindre end 16 points af 18 mulige i sine seks heats. Dermed var han for alvor med til at sætte gæsterne på plads med en sikker sejr til Holsted Tigers på 49-37.

En sejr, der kom på baggrund af en kanonstart for Holsted, der vandt de to første heats med 5-1 og dermed bragte sig i front med 10-2.

Næstbedst hos hjemmeholdet var Rene Bach, der scorede 12 points, mens Nicki Pedersen denne kølige og fugtige majaften kun nåede 11 points i sine seks starter.

Rasmus Jensen blev også kåret som aftenens fighter, hvor ikke mindst et heat sprang i øjnene. Holdkammeraten, Nicki Pedersen, var udelukket efter et styrt, så Rasmus Jensen var alene mod to Esbjerg-kørere, bl.a. en af verdens bedste, Niels-Kristian Iversen, men i den dyst kørte han en sikker sejr hjem.

(Fotos: LLN Press©)

 

speedway 05

Holsted-kørerne har rød og blå hjelm, når de er på banen, og i aftenens to første heat sluttede Holsted-kørerne forrest og bragte dermed hjemmeholdet i front med 10-2. (Foto: LLN Press©)

 

 

POKALFODBOLD: I pokalturneringen i fodbold blev der tirsdag sagt farvel til Bække efter tre runder, men alligevel er der lokal deltagelse i næste runde. Røddings serie 2 hold træder ind og skal spille på udebane mod BV Oksbøl, der også spiller i serie 2. Opgøret er sat til tirsdag aften.

 

* * *

 

FODBOLD: I fodboldspillernes serie 4 er der kun syv hold tilbage i pulje 80, efter Endrup IF har trukket sit hold. Brørup GF topper puljen, mens Vejen ligger sidst uden point. Næste chance for points er torsdag aften, hvor Gørding-Vejrup Fodbold kommer på besøg. Gæsterne ligger i toppen samme med netop Brørup.

 

 

Området får et nyt hold i ligaen - LykkeLigaen.

Det ligger fast efter aftenens informationsmøde i Vejen Idrætscenter.

 

(læs mere under annoncen)

Anni - valgannonce

(tryk på annoncen og følg det lokale Folketingsmedlem)

 

 

Mange forældre til børn med forskellige handicaps, frivillige og repræsentanter fra initiativtagerne, Lions og Vejen Håndboldkub, deltog i mødet.

Der var også besøg fra det nordjyske i form af den tidligere landsholdsspiller, Rikke Nielsen, der har taget initiativ til ligaen, da hun selv har en handicappet datter.

Hvorfor skulle datteren ikke også have mulighed for at komme ud og dyrke idræt sammen med andre og ikke kun f.eks. handicapridning.

Det blev startskuddet til et lokalt initiativ, der nu spreder sig som ringe i vandet og bl.a. er i gang i Grindsted, Kolding og Ribe.

Nu kommer turen her til området med base i Vejen Idrætscenter og Vejen Håndboldklub.

Interessen for at komme i gang her i kommunen var stor, og allerede torsdag 16. maj kastes de første håndbolde på det nye hold, Troldekids.

- Fire frivillige meldte sig til at stå for træningen, og i Vejen Håndboldklub glæder vi os til at byde de nye spillere velkommen, lyder det fra Sanne Vestergaard.

Der lægger op til fire gange træning inden sommerferien, hvorefter de lokale Troldekids kan komme i gang igen efter ferien.

Om ideen med håndbold for børn med handicap lyder det på LykkeLigaens hjemmeside:

»Livet som familie med et udviklingshæmmet barn er ofte centreret omkring specialpædagogik, begrænsninger, kampe med kommunen, nysgerrige blikke på gaden, helbredsproblemer, øget pres på dagligdagen, søskendeproblematik og masser af bekymringer.

Alt for mange af hverdagens aktiviteter minder om, at familien ikke er som alle andre. Alt for ofte huskes familierne og de udviklingshæmmede børn på alt dét, som de ikke kan.

LykkeLiga skal skabe flere smil, grin og positive oplevelser for udviklingshæmmede børn og deres familier. Metoden er sport, bevægelse og sociale fællesskaber, hvor hele familien involveres. Med LykkeLiga etableres et koncept, som skal fokusere på alt dét, som de udviklingshæmmede børn godt kan!

LykkeLiga skal gøre udviklingshæmmede børn til helte, topscorere og holdspillere. På lægterne hepper familier, som for én gang skyld er trådt ud af specialpædagogikkens omsiggribende korrekthed.

Her er man stolte forældre og ikke belastede familier. Her er børnene topspillere uanfægtet, hvor få regler de kan huske. Med etableringen og promoveringen af lokale hold sigter LykkeLiga efter, at børnene skal genkendes på gaden som »dem der fra det seje håndboldhold« – og ikke bare som udviklingshæmmede. LykkeLiga skaber små stjerner på en stjernehimmel af positive fællesskaber.«

(Fotos: LLN Press)

 

 

rikke nielsen 1lykkeliga 3lykkeliga 3

 

 

Bække er færdig i årets pokalturnering i fodbold.

 

(læs mere under annoncen)

Troels Ravn - valg

(tryk på annoncen og læs mere om det lokale Folketingsmedlem)

 

 

Det ligger fast efter aftenens tredje runde, hvor Bække som ventet tabte opgøret mod Øster Starup/Vester Nebel IF, der har sit bedste hold med i toppen af serie 3.

Bække kunne dog have bragt sig i front på en stor chance, men slutfacit blev en sejr til gæsterne på 4-0 efter 1-0 ved pausen.

(Foto: LLN Press©)

 

 

bække sf 11

 

GOLF: Vejen Golfklubs bedste hold i 3. division var på besøg i Sønderborg lørdag. Her vandt Vejen suverænt med 11–1. Jacob Gilling, Malte Vesterbæk, Martin Lauridsen, Mikkel Schelde, Rasmus Schelde, Dan Jensen og Thomas Jensen var alle med til at samle point i storsejren. Søndag var der besøg i Esbjerg. Her var Malte Vesterbæk ene om at hente en sejr.

Vejens 5. divisionshold var som ventet på en svær opgave i Varde på udebane. Michael Roland og Christian Damm sejrede i deres matcher, mens resten af holdet lige manglede det sidste i at kunne hamle op med Varde.

Kvalifikationsholdet til seniordivisionen lagde sæsonen ud med to udematcher mod henholdsvis Benniksgaard og Tønder. Begge matcher blev vundet i overlegen stil med 10–4. Ulla Skov Nielsen, Poul Victor Sunesen, Harald Kjærgaard, Hans Jørgen Sunesen, Martha Sørensen og Peter Shønberg var alle vindere af en eller to matcher.

 

* * *

 

GOLF: 74 spillere deltog i en venindematch i Vejen Golfklub. A-rækken blev vundet af Rigmor Grøn og Hanne Mortensen, mens B-rækken blev vundet af Kirsten G. Holm og Kirsten Frederiksen.

 

 

 

speedway nummerpiger

SPEEDWAY: Metanolsen og nummerpigerne er igen onsdag aften klar til at tage mod tilskuerne, når speedwaybanen i Holsted danner rammen om sæsonens andet ligaløb. Her er der tale om et lokalopgør mod Esbjerg Vikings, der stiller med den mangedobbelte danmarksmester, Niels Kr. Iversen. Holsted Tigers har samme hold, som vandt sæsonpremieren mod Slangerup. Det er med den tredobbelte verdensmester, Nicki Pedersen, Rene Bach, Nicolai Klindt, Rasmus Jensen og Sam Jensen, mens Emil Breum er reserve. Holsted-kørerne skal forsøge at gentage den sikre sejr, holdet kørte sig til mod Slangerup. Esbjerg lagde ud med et nederlag på 35-51 i Outrup. (Foto: LLN Press©)

 

U-15-drengene fra Vejen Basketballklub har i denne sæson gjort det så godt, at de endte som nummer fem blandt alle hold i U-15 grand-prix-rækken for Fyn og Jylland.

Søndag var de derfor til finaleturnering i Aarhus med de bedste otte hold, og de spillede og kæmpede så bravt, at de tog en bronzemedalje med hjem.

Det var den allersidste kamp for træner Christian Narciso, der har været i klubben i to år, og han fik lige den afslutning, han kunne ønske.

30 sekunder før tid var Vejen bagud 54-51 i bronzekampen. En tre-points scoring og et hurtigt fastbreak sikrede Vejen sejren til allersidst, og der blev jublet både på bænken og blandt forældre og bedsteforældre, der var mødt op for at heppe.

(Privatfoto)

 

migogvejen har tidligere omtalt trænerens farvel:

http://migogvejen.dk/nyheder/sport/1853-traener-takker-af

 

BASKETBALL: U-15 drenge fra Vejen Basketballklub hentede i dag bronze ved de jyske mesterskaber. Bronzen blev vundet i sidste sekund.

 

* * *

(læs mere under annoncen)

LLN Press/migogvejen

 

GYMNASTIK: Vejen Gymnastikforenings micropiger hentede bronze i 3. division ved weekendens mesterskaber på eget gulv i Vejen Idrætscenter. De to pladser foran blev indtaget af Jerne IF og Viborg GF.

 

* * *

 

FODBOLD: Vejens serie 1 hold har det svært i øjeblikket og ligger efter seks spillerunder sidst. Weekendens opgør på udebane mod Egen UI blev tabt med 1-5. Lørdag eftermiddag får Vejen besøg af Aabenraa BK.

 

* * *

 

SPEEDWAY: Den lokale Sam Jensen blev vinder af »Kurt Bøghs Mindeløb« i 500cc, der i dag blev kørt i Holsted. Han henviste Andreas Jensen og Michael Thyme til de næste pladser.

 

* * *

 

FODBOLD: Efter sin fjerde kamp er Røddings serie 2 hold fortsat uden point og ligger sidst i rækken. Weekendens udekamp mod Vojens blev tabt med 1-3. Næste opgave er lørdag hjemme mod Haderslev FK, der blot har hentet en sejr i fem kampe.

 

* * *

FODBOLD: I serie 3 lykkedes det for Føvling/Stenderup at hente uafgjort 1-1 i udekampen mod topholdet Tønder SF. Føvling/Stenderup ligger dog stadig under nedrykningsstregen. Tirsdag aften gælder det udekampen mod bundholdet Vamdrup IF.

 

* * *

 

FODBOLD: Brørups serie 4 hold fortsætter de gode takter i toppen af rækken. Opgøret på udebane med puljens nummer tre, Jernved/Gredstedbro, blev vundet så sikkert som 5-1. Fredag aften får Brørup besøg af Tjæreborg IF.

 

* * *

 

FODBOLD: I serie 4 fik Sdr. Hygum B en røvfuld i udekampen mod topholdet Høm/Seem IF, der vandt med hele 5-0. Rødding vandt uden kamp over Haderslev fK.

 

* * *

 

 

FODBOLD: Gestens serie 5 hold vandt weekendens lokalopgør i Bække med 4-2, mens Læborg meldte afbud til udekampen mod Kolding B, der topper rækken. I den anden pulje med lokalt islæt tabte Glejbjerg hjemme med 2-4 til Billund.

 

* * *

 

FODBOLD: Jels IF fortsætter de gode takter i toppen af serie 6. Opgøret i Gesten blev vundet med 3-1. I samme pulje vandt Skrave med tenniscifree 6-0 over Andst UI.