Rødding IF har dog kun spillet fire kampe og kan spille sig op i den sjove ende.

(læs videre under annoncen)

Pizza - Jels

(tryk på annoncen og se mere)

- Fredag aften spillede vi en meget vigtig kamp, som skulle vise, om vi skal med i den sjove ende af tabellen, hvor vi mødte et meget fysik stærk hold, nemlig Varde IF, hvor vi vandt fortjent med 3-2, fortæller holdleder Jesper Riber Iversen.

- Vi kommer foran allerede efter 20 sekunder med 1-0 ved Frederik Zeberg, men Varde udligner minuttet efter. Senere i 1. halvleg bringer Toke Hesselberg os foran 2-1, inden Frederik Zeberg øger til 3-1 lige efter.

- Anden halvleg var en hård fysisk kamp, hvor vi formår at holde Varde fra de helt store chancer. De får dog reduceret til 3-2 med få minutter igen, men vi hiver en fortjent sejr hjem, lyder det videre.

På onsdag spiller vi igen en hjemmekamp, hvor Kolding B kommer på besøg. Det er igen en meget vigtig kamp, som skal vindes hvis vi skal holde fast i toppen af rækken, påpeger Jesper Riber Iversen.

Mandagens træning vil afgøre, hvilke 14 der kommer med, og der er hård konkurrence om pladserne i øjeblikket.

(Foto: migogvejen©)

Sådan ser stillingen i puljen ud netop nu. (Illustration: DBU Jylland)