Følg migogvejen på Facebook  

Skulle det lykkes for Rødding IF at hente point i hjemmekampen mod topholdet  Sønderborg Fremad i serie 1, var der behov for en stærk indsats i forsvaret.

Og det kom der.

 

(læs videre under annoncen)

Brørup Bilcenter

(tryk på annoncen og se mere)

 

Sønderborg Fremad indledte sæsonen med to sikre sejre.

- Opskriften på point var, at vi kunne få vores defensiv til at stå godt, og det må vi sige lykkedes 100 procent, konstaterer holdleder Jesper Iversen.

Det sker efter en sejr på 2-0 fordelt med et mål i hver halvleg.

- Vi møder et godt spillende mandskab fra Sønderborg, som i store dele af kampen har bolden meget, men vi formår at stå solidt i forsvaret og holder stort set Sønderborg fra chancer i 1. halvleg, fortæller Jesper Iversen.

Midt i halvlegen kom Rødding-holdet i front på et mål af Martin Hansen, og resten af halvlegen kontrollerer Rødding med en solid forsvarsindsats.

- Efter pausen presser Sønderborg på, men vores defensiv står solidt, og efter knap 70 minutter banker Toke Hesselberg den i kassen til 2-0.

- På trods af, at vi spiller i undertal i de sidste 10 minutter, vinder vi en fortjent sejr, og der var debut til Jonas Geil,  som spillede en fantastisk kamp, lyder det videre.

I de sidste 10 minutter var der tre gule kort til Rødding-spillere.

- Det tyder på, at rækken bliver tæt, og vi ser frem til næste kamp 26. april, som også er en hjemmekamp mod Sønderborg FC, fortæller holdleder Jesper Iversen.

(Arkivfoto: migogvejen©)