Den ekstra hånd - top - kasserer Skjern Bank - rigtig størrelse Antenneforeningen Vejen - topannonce

Der arbejdes for, at borgere med handicap får god støtte og hjælp til at komme i både kommunale praktikker og i jobs, og der skal være størst mulig læsevenlighed og webtilgængelighed på Vejen Kommunes websites.

Det er nogle af målene for Vejen Kommunes handicappolitik for 2023 og 2024, som byrådet netop har godkendt.

 

(læs videre under annoncen)

Hygum Hjemstavnsgård - pilefestival - 2023

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Handicaprådet har bidraget med inspiration til drøftelser i de politiske udvalg.

- Processen og samarbejdet mellem handicaprådet og de enkelte fagudvalg har fungeret rigtig fint, og jeg har oplevet stort engagement i såvel forvaltningerne som de politiske udvalg. Processen har helt sikkert medvirket til at sætte meget mere fokus på betydningen af vores handicappolitik og dermed forhåbentlig også skabt større indsigt og forståelse for handicappedes livsvilkår, siger formanden for handicaprådet, Kai Østergaard i en pressemeddelelse.

Nu begynder administrationen arbejdet med de handicappolitiske mål, og i løbet af efteråret 2024 vil både udvalg og handicapråd få en status på, hvordan det går med arbejdet indenfor de enkelte fagområder.

Kai Østergaard glæder sig over, at handicappolitikken nu endelig er blevet udmøntet overalt i Vejen Kommune og ser frem til, at resultaterne heraf tydeligt kan ses til gavn og glæde for borgere med funktionsnedsættelser.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

nyhedsbrev luft

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.
-->