Den ekstra hånd - top Skjern Bank - vi er lige i Bramming Antenneforeningen Vejen - topannonce

I dag er antenneforeninger på banen med meget andet end tv-programmer til kunderne, og det har fået Antenneforeningen Vejen til at tage konsekvensen.

Foreningen har skiftet navn og hedder nu Vejen-Net.

 

(læs videre under annoncen)

 Dagli-Brugsen - køb lokalt og støt lokalt

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Vi har selvfølgelig stadig tv-pakker, men vi tilbyder også internet, streaming og telefoni, fortæller forretningsfører Bo Baun Nielsen.

Vejen-Net dækker i dag stort set hele Vejen by og Askov og har ca. 5000 medlemmer og har gennem årene oplevet en stor vækst.

I midten af 1980-erne var der 10 mindre eller større antenneforeninger i området, og efter flere sammenlægninger undervejs blev de i 1993 lagt sammen.

- Siden starten har vi hele tiden haft fokus på at opgradere og følge udviklingen, og i dag lægger vi fiber ned i alle nye udstykninger og er i gang med at opgradere det øvrige net og sikrer også hurtigt og konkurrencedygtigt internet til vores kunder, forklarer Bo Baun Nielsen.

Kunderne bor i lokalområdet, men mange har også glæde af det udenfor hjemmets fire vægge.

- Med appen »playmaker« kan du tage din tv-pakke med i campingvognen, sommerhuset eller på din ferie i Europa og se programmerne der, og det er der flere og flere, der benytter sig af, konstaterer Bo Baun Nielsen og fortæller, at streamingkanalen Viaplay også er inkluderet i alle tv-pakkerne uden merpris.

Vejen-Net har lokalkontor i Vestergade 6A i Vejen, hvor du kan få personlig betjening fire dage om ugen, men mange ting kan også løses via foreningens nye hjemmeside, og ellers er der hver dag mulighed for at ringe til den tekniske support indtil klokken 21 – også i weekenden.

(Foto: PR-foto)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->