Den ekstra hånd - top Skjern Bank - vi er lige i Bramming Antenneforeningen Vejen - topannonce

Omkring 75 borgere i Vejen Kommune bliver berørt af, at Karens Plejeservice har opsagt en del af deres kontrakt med Vejen Kommune.

- Begge parter er tilfredse med samarbejdet, men som det også er en udfordring i det kommunale, så kan Karens Plejeservice ikke skaffe personale nok, og det har ført til opsigelsen på levering af personlig pleje til borgere i Vejen Kommune, lyder det i en pressemeddelelse fra Vejen Kommune.

 

(læs videre under annoncen)

IT El

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Opsigelsen har udelukkende baggrund i rekrutteringsvanskeligheder. Vi har i efterhånden mange år leveret ydelser til borgere i Vejen Kommune, og vi har altid haft et rigtigt godt samarbejde, men vi er vokset til en størrelse, som gør, at vi har svært ved at følge med på personaledelen. Det er selvfølgelig dybt beklageligt, men det er et skridt, vi har fundet nødvendigt at tage, siger Karen Wendelboe, der er indehaver af Karens Plejeservice, i pressemeddelelsen.

Virksomheden fortsætter med at levere praktisk bistand til cirka 140 borgere. Det er udelukkende borgere, som får leveret personlig pleje af virksomheden, som rammes.

Vejen Kommune er lovmæssigt forpligtiget til at tilbyde et frit valg. Derfor har byrådet netop godkendt udstedelse af frit valgs-beviser.

– Og her vil Karens Plejeservice gerne fortsat være samarbejdspartner og levere det, de kan. Det vil sige, at det vil være de samme ydelser som før, men de har nu muligheden for at sige fra, når deres kapacitet er truet, forklarer Dorte Juhl Folmer, der er leder af myndighed og ældre i Vejen Kommune. 

Hun understreger, at samarbejdet med den private leverandør altid har været godt.

- Derfor er det meget glædeligt, at det at har været muligt at finde en løsning som gør, at Karens Plejeservice fortsat vil tilbyde at levere pleje og omsorgsopgaver til borgere i Vejen kommune under disse nye vilkår.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->