Antenneforeningen Vejen - topannonce Den ekstra hånd - top

Anni Grimm - tidligere byrådsmedlem - skriver om beslutningen om, at dyrene kommer tilbage i anlægget i Vejen:

 

»Jeg har - som så mange andre - fulgt slagets gang og borgernes kamp for at beholde (genanskaffe) dyr i anlægget i Vejen, og jeg har da også i egenskab af tidligere politiker givet mit bud på årsag og virkning i denne sag, der - som så mange andre - måtte underlægges budgetbehandlingens hårde vilkår.

Når det er sagt, har jeg med stor fornøjelse fulgt det »oprør«, der fulgte i kølvandet, da budgetbeslutningen blev udmøntet, og dyrene i anlægget blev fjernet. Når borgere kæmper - på den gode måde altså - for en sag, der ligger dem på sinde, bliver jeg altid godt tilpas. Det er et sundhedstegn, hvis borgere tydeligt og i en ordentlig tone tilkendegiver, at de er uenige med deres valgte politikere - uanset partifarve.

Det formåede denne lille »kampgruppe«, der hurtigt voksede  sig stor og med velovervejet stolthed kunne aflevere mere end 3000 underskrifter til fordel for »dyrene tilbage i anlægget«. 

Som repræsentant og nu i spidsen for det politiske »budget-hold« stod en helt nyvalgt konservativ borgmester, Frank Schmidt-Hansen, der måske nok kunne have ønsket sig et andet fokus på sin første offentlige optræden, men hvad skete?

En veloplagt borgmester mødte borgerne foran rådhuset, modtog det imponerende antal underskrifter med et smil, anerkendelse, klar tale og… en invitation til dialog i den efterfølgende uge. Det var bare SÅ flot, for ikke at sige - ualmindeligt.

Nu har der været dialog på rådhuset parterne imellem, og også det møde der - som jeg læser det - er endt rigtig positivt med et nærmest salomonisk resultat, hvor alle står tilbage som vindere i en god stemning mellem borgere og politikere.

Et forbilledligt eksempel på, at det nytter noget at kæmpe for en sag, man tror på, når det gøres på ordentlig og velforberedt vis, og kommunens ypperste repræsentant er en borgmester, der gerne vil lytte og som ved, at hans rolle er at servicere borgerne på en måde, hvor flest mulige har gavn af indsatsen (økonomi), og flest mulige er tilfredse med at blive lyttet til og taget alvorligt på et plan, hvor muligheder og indsats kan bindes sammen i en smuk sløjfe.

Sammenfatning og tillykke - godt kæmpet og - en nyvalgt konservativ borgmester, Frank Schmidt-Hansen, der kom flot fra start.«

Den ekstra hånd - top

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->