Den ekstra hånd - top Skjern Bank - rigtig størrelse Frøs Sparekasse - jan-mar 2023 Antenneforeningen Vejen - topannonce

Der måtte skæres ind til benet ved den kommunale budgetlægning, og det går ud over dyrene i Vejen Anlæg.

 

(læs videre under annoncen)

Dagli-Brugsen - 22-21

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Et råderumsforslag til budget 2022 er medvirkende til, at Vejen Kommune har valgt at nedlægge dyreholdene i Vejen Anlæg. Det gælder dels dyrehaven med dådyr i den centrale del af Vejen Anlæg og et mindre dyrehold med både geder og fugle i området omkring legepladsen i anlægget, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Vejen Kommune har arbejdet på at komme af med alle dyrene, og derfor flytter de seks geder og fugle adresse, og Enghave Dyre- og Naturpark fra Gjerndrup overtager dem.

- Dyrene fra Vejen Anlæg passer rigtig godt ind sammen med de dyr, vi i forvejen har i parken, så vi er glade for, at Vejen Kommune har tænkt på os i den sammenhæng, siger Karina Christensen fra Enghave Dyrepark.

Vejen Kommune har været i kontakt med de omkringliggende dyrehaver for at få nogen til at overtage de syv dådyr, men der er forskellige restriktioner forbundet med at overtage dyr fra andre.

- Derfor er det besluttet at aflive dem, lyder det i pressemeddelelse.

- Vi er klar over, at dyreholdene udgør et stort aktivt i Vejen Anlæg til glæde for byens borgere og besøgene, forklarer Vagn Sørensen (V), der er er formand for udvalget for teknik og miljø.

- Dog er udgiften til øremærkning, foder og drift og vedligehold af indhegning med mere blevet en post, som vi har valgt at skære ned på, konstaterer Vagn Sørensen.

Hvad områderne i Vejen Anlæg efterfølgende skal benyttes til, er endnu uvist.

(Foto: Vejen Kommune)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->