Rødding Auto - topannonce Klaus Kulmbach - topannonce

Der tales meget om, hvem der skal overtage borgmesterkæden i Vejen Kommune, når Egon Fræhr (V) stopper ved årsskiftet.

 

(læs videre under annoncen)

VM Flag - åbent hus

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Spørgsmålet er, om Vejen Kommune i det hele taget har en borgmesterkæde, for skulle borgmesteren så ikke have haft den på ved besøget af dronning Margrethe, for der er vel ikke noget, der er meget større.

Kaj Lassen fra Holsted er en af dem, der undrer sig over at se en borgmester uden kæden ved den lejlighed, men har kommunen en borgmesterkæde.

Svaret er ifølge Kaj Lassen et ja. Der er i hvert fald en i området, men den ligger ikke på borgmesterkontoret eller rådhuset i det hele taget.

- Jeg har fået oplyst, at Vejen Kommune inden kommunesammenlægningen i 2007 havde en borgmesterkæde, som i dag er opbevaret i depot på Vejen Kunstmuseum, forklarer Kaj Lassen i et debatindlæg

- Jeg forstår ikke, hvorfor borgmesterkæden ikke bruges i dag. Ved kommunesammenlægningen bevarede man navnet på kommunen, hvorfor kæden stadig burde være aktuel. Mig bekendt bruger andre kommuner med en borgmesterkæde deres kæde, uanset om den er fra før/efter kommunesammenlægningen i 2007, skriver Kaj Lassen.

Umiddelbart er det ikke lykkedes at finde et foto af borgmesterkæden, men har du et foto, hvor en af de tidligere borgmestre bærer kæden, vil vi gerne bringe det. Send det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

(Arkivfoto: migogvejen©)

IdeCentret Casper med maling ny 2

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->