Den ekstra hånd - top Antenneforeningen Vejen - topannonce Skjern Bank - vi er lige i Bramming

Fodbolden kan føre til mange ting - måske også job eller uddannelse.

 

(læs videre under annoncen)

377x300 Tove Klose 2021

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Det er i hvert fald et af formålene med det »fodboldprojekt« - »Fodbold for Fremtiden« - der torsdag formiddag blev åbnet ved Vejen Hallen.

Fodbolden skal være med til at skubbe de unge deltagere videre i livet både socialt og arbejdsmæssigt.

Projektet er lavet i forbindelse med den velfærdsalliance, der er indgået mellem Vejen Kommune og DBU, og de første spark blev taget i forvejen i samarbejde med bl.a. Vejen Sportsforenig.

21 unge med forskellige udfordringer er udpeget til projektet, hvor fodbolden skal være det omdrejningspunkt, der kan hjælpe de unge.

- Vi glæder os over det samarbejde, der er med Vejen Kommune, Jobcentret og Vejen Sportsforening om projektet og håber, I får et godt sammenhold. Det vigtigste er, at I får det godt, lød det bl.a. fra DBUs næstformand, Bent Clausen, ved projektets åbning.

Der var sportstøj til alle de unge, og selvom der er flere af deltagerne, der ikke har sparket til mange fodbolde, viste de stor entusiasme for projektet.

- Jeg håber, det kan give jer en masse gode oplevelser og vil ønske jer og held og lykke med projektet, lød det fra Frank Schmidt-Hansen (C), formand for Vejen Kommunes udvalg for arbejdsmarked og integration.

Målet med projektet er at give de unge hjælp til at komme ud på arbejdsmarkedet eller studere, men det handler også om at få et sammenhold deltagerne imellem.

Starten i formiddag var lovende. De første var faldet i snak, og der var gang i boldene, og hvem vil da også tabe i en gang fodboldrundbold.

Projektet kører over 26 uger, og det er Thomas Dinnesen, der er træner for Vejen Sportsforenings serie 2, der står for fodbolddelen samtidig med, at han er ansat hos Jobcentret.

Ud over fodbolden vil der også komme besøg fra bl.a. virksomheder, hvor der vil blive fortalt om at være ansat.

migogvejen har tidligere skrevet om »Fodbold for Fremtiden«, og du kan læse mere om projektet: https://migogvejen.dk/vejen/5090-fodbold-samvaer-og-job

(Fotos: migogvejen©)

 

dbu velfærdsalliance 21 01

Formanden for arbejdsmarkedsudvalget, Frank Schmidt-Hansen (C), ønskede deltagerne held og lykke med projektet.

 

dbu velfærdsalliance 21 04

DBUs næstformand og formand for DBU Jylland, Bent Clausen (t.v.), fik en snak om projektet med første viceborgmester Morten Thorøe (V).

 

dbu velfærdsalliance 21 05

Vejens serie 2 træner, Thomas Dinnesen, står for fodbolddelen og er også ansat ved Jobcentret.

 

dbu velfærdsalliance 21 03dbu velfærdsalliance 21 06dbu velfærdsalliance 21 07

 

 

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->