Den ekstra hånd - top - kasserer Frøs Sparekasse - jan-mar 2023 Skjern Bank - rigtig størrelse Agroland - åbningstilbud Antenneforeningen Vejen - topannonce

Jelsfest tænder de røde lamper og melder alt udsolgt.

 

(læs videre under annoncen)

MCSyd

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

- Hvad der startede som en »lille« privat havefest med små 150 deltagere og otte bands tilbage i 2020 på grund af covid-19 nedlukningen, er nu blevet til et offentligt arrangement med 666 billetter sat til salg og et halvt år før Jelsfest 2023 løber af stablen, kan vi allerede nu skrive udsolgt, hvilket vi er ualmindeligt stolte af, siger bestyrelsesmedlem Hanne Boysen i en pressemeddelelse.

- Vores koncept adskiller sig fra standarden, og det er tydeligvis faldet i god jord. Vores vision og idé er, at alle skal kunne være med. Så når billetten er købt, er både musikken og drikkevarerne betalt for dagen. Ingen behøver at have pengepungen op af lommen, hvilket er den store forskel for vores festival kontra andre, hvor det hurtigt kan løbe stærkt økonomisk, lyder det videre om festen, der løber af stablen 5. august

- Vi ønsker ikke at konkurrere med de nærtliggende festivaler, som spiller mainstreammusik, og derfor går vores festival en noget anden vej med rock og heavy metal, er meldingen fra Morten Stark.

Jelsfest har også en positiv indvirkning på byen, da billetterne er solgt til folk fra hele Danmark - blandt andet Aalborg og Sjælland.

Det kan gøre det nødvendigt med overnatning, som Thorhallen og Jels Søcamping tilbyder, og drikkevarerne bliver leveret af den lokale SuperBrugs, og maden fra Skodborgskov gårdbutik.

- Det er vigtigt for os at støtte det lokale område, fastslår arrangørerne, der glæder sig over en god opbakning fra det lokale erhvervsliv, men der er selvfølgelig plads til flere.

(Arkivfotos: migogvejen©)

 

migogvejen besøgte i fjor Jelsfesten:

https://migogvejen.dk/rodding/7328-festen-skal-vaere-aben

 

jelsfest 22 01

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->