Den ekstra hånd - top Antenneforeningen Vejen - topannonce

Skal du med på næste års vikingetogt i Jels, så skal du sætte kryds i kalenderen søndag 23. januar.

Her indbyder Jels Vikingespil nemlig til infomøde i Valhal ved Friluftsscenen i Jels.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen Gymnasium og HF

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Den kommende sommers forestilling »Danemordet« er klar til for alvor at blive præsenteret for de mange frivillige vikinger, der vanligt ønsker at være en del af forestillingen.

- Vi er enormt glade for, at det professionelle hold bag forestillingen stort set er uden udskiftninger. Således at det igen i år vil være Louise Schouw der sidder i instruktør-stolen. Fægteinstruktør er igen David Owe, Joanne Eggert står igen i år for scenografien mens Clement Irbil er lysdesigner og Kim Eskesen vil trylle ved lydpulten, fortæller Janus Lynggaard, formand for Jels Vikingespil.

Informationsmødet er der, hvor nye og gamle vikinger mødes, og hvor man kan høre om alt det, man kan lave i vikingespillet. Er man god til at sy, bygge kulisser eller måske vil sælge popcorn, så er det til mødet, man kan høre mere om det.

Til informationsmødet er der også mulighed for at skrive sig op til audition, hvis man drømmer om at have en talerolle i 2022-forestillingen.

Hvis corona-restriktionerne forhindrer vikingerne i at mødes fysisk i Valhal, eller man som interesseret gerne vil vide mere, men ikke er tryg ved at møde op i Valhal, så vil årets infomøde også være at finde på Jels Vikingespils YouTube-kanal.

 

(Billedtekst: Selvom det først er til sommer, at vikingerne indtager friluftsscenen, så er det nu tid til at lade startskuddet til 2022-sæsonen lyde. Foto: Jels Vikingespil.)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft

-->